Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Wczoraj zniknęłam szybko, bo skończył mi się internet i dopiero dzisiaj kupiłam kartę. Zamówiłam wczoraj też torta dla mlodego z Sowy z myszkami. Na zdjęciu piekny a ciekawa jestem jak smakowo. Andzia ty mialas z tej cukierni? Zastanawialam się jak będzie smakował z masa marcepanową na górze....nigdy takiego nie jadłam.....

G. wczoraj tak zaszalał, ze wrócił po 23 pijany jak stodoła...dzisiaj ciche dni, bo siedzi w biurze na kacu. :Wściekły: Wszystko było fajnie ale pracownicy dali w prezencie 2 butle whisky i nachlali się jak nie wiem co.....mial przyjść o 20 do domu i troche z nami podrinkowac a ci poszli sobie w tany...wkurzyłam się i tyle!:Wściekły::Wściekły:

U nas w grupie też były płaczące dzieci ale młody jak zwykle leciał na skrzydłach.

Wczoraj przyszly klocki młodego i Andzia miała rację są małe i drobne ale młody dawał spokojnie radę.....na początku już się wystraszyłam, ze nie będzie chciał nic ukladac, bo za trudne ale dalismy radę....musiałam tylko wszystko posegregować i poprzyczepiać na klocki światełka, kierownice i drobne elementy.....po za tym mamy trochę duplo tzn. 2 zestawy i fajnie, bo do siebie pasują....

andzia
Rzuciłam się z motyką na słońce. I tyle. Az się poryczałam z nerwów, no ***** nie umiem malować i tyle:Wściekły:Syf i rozpierducha wszędzie, K. wróci wieczorem i nie wiem kiedy poprawi po mnie to co próbowałam zrobić:Wściekły: JA pierdole:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

co jest?
co nie wyszlo?

przygotowalas sobie pokoj do malowania?
tasma okleilas wszystko?
pod sufitem robilas pasek?

co moglo nie wyjsc?

Cafe nic nie wyszło, nie wiem czy źle wymieszałam farbe czy co ***** źle zrobiłam, zaczynałam od sufitu i ***** same zacieki, na ściany pokapało, chyba bede to musiała papierem ściernym potraktować. Jesssuuuu. Ja nigdy w życiu nic nie malowałam i myślałam, że to takie proste, co tam nie dam rady. A K. mnie ostrzegał...

veronica_20
Andzia a nie masz przypadkiem farby z dekorala? My tak kuchnię kiedyś malowaliśmy....na rudo i same zacieki mi wychodzily...fachowiec nam mówił, ze trzeba sierściastym walkiem i ruch przy ruchu wałkowac, wtedy nie ma plam :Oczko: ale nie ścieralismy tego tylko zamalowaliśmy....jak zetrzesz to będzie nierówny kolor.....

Mam dekorala, jesteśmy z nich najbardziej zadowoleni, u nas zacieki wychodziły po Duluxie. NIe umiem po prostu i tyle. MOże jak K. mi pokaze to jakoś dama rade, ale juz dzisiaj nic nie tykam

andzia
veronica_20
Andzia a nie masz przypadkiem farby z dekorala? My tak kuchnię kiedyś malowaliśmy....na rudo i same zacieki mi wychodzily...fachowiec nam mówił, ze trzeba sierściastym walkiem i ruch przy ruchu wałkowac, wtedy nie ma plam :Oczko: ale nie ścieralismy tego tylko zamalowaliśmy....jak zetrzesz to będzie nierówny kolor.....

Mam dekorala, jesteśmy z nich najbardziej zadowoleni, u nas zacieki wychodziły po Duluxie. NIe umiem po prostu i tyle. MOże jak K. mi pokaze to jakoś dama rade, ale juz dzisiaj nic nie tykam

a może jak przeschnie to będzie trochę lepiej.....K. na pewno coś wymyśli....

andzia
Cafe nic nie wyszło, nie wiem czy źle wymieszałam farbe czy co ***** źle zrobiłam, zaczynałam od sufitu i ***** same zacieki, na ściany pokapało, chyba bede to musiała papierem ściernym potraktować. Jesssuuuu. Ja nigdy w życiu nic nie malowałam i myślałam, że to takie proste, co tam nie dam rady. A K. mnie ostrzegał...

no jak?
moglas jeszcze na mokro walkiem probowac
sprobuj

cafe82
andzia

no jak?
sprobuj

Cafe nic już nie ruszam, nie umiem i tyle:Histeria: Machnęłam tym wałkiem tylko kilka razy po suficie i nic wiecej nie robie:Histeria:Taki ze mnie malarz jak z koziej dupy trąba:Kiepsko:

andzia
cafe82
andzia

no jak?
sprobuj

Cafe nic już nie ruszam, nie umiem i tyle:Histeria: Machnęłam tym wałkiem tylko kilka razy po suficie i nic wiecej nie robie:Histeria:Taki ze mnie malarz jak z koziej dupy trąba:Kiepsko:

pewnie masz racje:Oczko:
wez sie nie przejmuj
nic juz nie rob,K wroci to cos zaradzi

cafe82
andzia
cafe82

no jak?
sprobuj

pewnie masz racje:Oczko:
wez sie nie przejmuj
nic juz nie rob,K wroci to cos zaradzi

No tylko jak K. wrci to będa już dziecioki:Histeria::Histeria::Histeria:

Andzia coś wymyslicie razem......ciemne kolory zawsze trudniej się maluje, bo się rozmazują....zrobiłam łazanki na obiad i cos nie mogę się ruszyć.....raptem umyłam jedno okno od rana :Zakręcony: A G chodzi od rana i szuka miejsca, gdzie zdechnąć.....musze mlodego odebrać o 15 i zawieźć do mamy.....bo nie wiem jak to zebranie ma być w sali z dziećmi....przedszkole do 16 ale tam nie ma więcej sal.....

Wpadam do Was z kawka na chwile, bo juz na nogach nie moge ustac. Od rana w biegu, praca, torta odebrac, porobic zakupy w tysiacach miejsc. No i zaraz bede ogarniac chate. Bleee! P. niby wczoraj posprzatal, a dzis znowu syf jakby z tydzien nikt nic nie robil :( A przeciez wizytacja wpada. Mam czas do 14, bo musze odebrac Michała. Strasznie jestem ciekawa jak mu mija dzien :)

Vercia boski ten tort. Drogi?

Andzia wiesz, ja chcialam P. pomagac przy malowaniu pokoju Michała i chyba tez nie mam do tego talentu. Jak sie okazalo nic mi nie wychodzilo. Kolor jasniutki i P. tez musial sie nameczyc, zeby to wyszlo ok.

Cafe sił!!! Wiem, ze ja mialam tylko Michała, ale wlasnie ten wiek w jakim teraz sa chlopcy wspominam najgorzej.

magda_79
Wpadam do Was z kawka na chwile, bo juz na nogach nie moge ustac. Od rana w biegu, praca, torta odebrac, porobic zakupy w tysiacach miejsc. No i zaraz bede ogarniac chate. Bleee! P. niby wczoraj posprzatal, a dzis znowu syf jakby z tydzien nikt nic nie robil :( A przeciez wizytacja wpada. Mam czas do 14, bo musze odebrac Michała. Strasznie jestem ciekawa jak mu mija dzien :)

Vercia boski ten tort. Drogi?

Andzia wiesz, ja chcialam P. pomagac przy malowaniu pokoju Michała i chyba tez nie mam do tego talentu. Jak sie okazalo nic mi nie wychodzilo. Kolor jasniutki i P. tez musial sie nameczyc, zeby to wyszlo ok.

Cafe sił!!! Wiem, ze ja mialam tylko Michała, ale wlasnie ten wiek w jakim teraz sa chlopcy wspominam najgorzej.

Wzięłam na 16 porcji....pani mowiła, ze muszę liczyć 2 kg, więc około 100 zł, drogi ale ładny.