Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Vercia masz racje sa takie mamy. sama słyszałam, jak mama w szatni na pytanie córki dlaczego dzieci płaczą odpowiedziała: bo pewnie je ktoś uderzył:Szok:
Fryzjera przełożyłam na przyszły tydzień, bo miałam na 13-ta, a K. nie wyrobiłby się, żeby odebrac dzieci. Chce tylko podciąć, żadnych szałów, wygodnie mi w długich i prostych, nie ma przy nich za dużo roboty.

Magda
taka szefowa to naprawde skarb!!!

:lup::lup:

veronica_20
andzia
Vercia masz racje sa takie mamy. sama słyszałam, jak mama w szatni na pytanie córki dlaczego dzieci płaczą odpowiedziała: bo pewnie je ktoś uderzył:Szok:
Fryzjera przełożyłam na przyszły tydzień, bo miałam na 13-ta, a K. nie wyrobiłby się, żeby odebrac dzieci. Chce tylko podciąć, żadnych szałów, wygodnie mi w długich i prostych, nie ma przy nich za dużo roboty.

Magda

acha.....myślałam, ze zaszalejesz coś, na niemca......:sofunny: (tylko nie kop):Oczko:

:sofunny:
Kurde co to było z tym Niemcem, bo coś mi świta, ale nie do końca?

andzia
veronica_20
andzia

Magda

acha.....myślałam, ze zaszalejesz coś, na niemca......:sofunny: (tylko nie kop):Oczko:

:sofunny:
Kurde co to było z tym Niemcem, bo coś mi świta, ale nie do końca?

hmmm...kiedyś cos pisalas, ze za mocno masz podcięte i wyglądasz jak niemiec.....o ile pamiętam.....

Juz dziś strasznie przeżywam, a jutro to pewnie będe chodziła z kąta w kąt i miejsca sobie nie znajde...Amelka się cieszy i nie może się doczekać, w grupie 30 dzieci, w tym 2 córki moich koleżanek, czyli Amelki psiapsiółki :Oczko: mam nadzieje że jak one przynajmniej będą to jakoś łatwiej się zaklimatyzuje...
Dostałam się fuksem....ale o tym później na boku napisze.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

mlodzi spia
olas pada,juz po 18 ledwo siedzial
wymeczony jak cholera
za duzo wrazen

ale jutro oczywiscie pojdzie
nie moze sie doczkeac
naszykowalismy kocyk i poduszke
musze tylko jakas poszewke kupic-bo juz narzekal,ze chlopcy maja z zygzakiem:Szok:
ale kupie jak naprawde bedzie nalegal
poki co daje taka jaka mam i juz
chcialabym zeby jednak nie mial wszsytkiego jak reszta grupy

Anielinka super, bardzo sie ciesze!!!
Daj nam jutro znać. Co Ty porabiasz całymi dniami, że w ogóle do nas nie zaglądasz?

Cafe laski też wrociły padnięte, wczoraj to samo. Olek śpi w p-kolu? Ja już bym wolała, żeby tą godzinkę tam kimały, bo popołudniami mam z nimi meksyk. Dzisiaj nie zasnęły tylko one i Jagoda i ponoć ganiały w piżamkach po sali:Histeria: Się zaczyna:Padnięty:

K. jeszcze nie ma, Stachu ogląda bajkę, zaraz ide do nie go, bo obiecałam, że zrobimy forme gipsowa, żeby jutro mógł malować. A fochy ma znowu takie, że mózg staje:Histeria:

andzia
Anielinka super, bardzo sie ciesze!!!
Daj nam jutro znać. Co Ty porabiasz całymi dniami, że w ogóle do nas nie zaglądasz?

Cafe laski też wrociły padnięte, wczoraj to samo. Olek śpi w p-kolu? Ja już bym wolała, żeby tą godzinkę tam kimały, bo popołudniami mam z nimi meksyk. Dzisiaj nie zasnęły tylko one i Jagoda i ponoć ganiały w piżamkach po sali:Histeria: Się zaczyna:Padnięty:

K. jeszcze nie ma, Stachu ogląda bajkę, zaraz ide do nie go, bo obiecałam, że zrobimy forme gipsowa, żeby jutro mógł malować. A fochy ma znowu takie, że mózg staje:Histeria:

:hahaha:

andzia
cafe82
no ogolnie olek jest w jedynej grupie,gdzie beda lezaki
ale lezakow jeszcze nie ma,hehe
dzisiaj pani polozyla dzieciaki na materacach
olek mi opowiadal,ze ryczal z nerwow,bo nie mial poduszki:Szok:

uuu, biedak. Myślałam, ze już zanosiliście. Ale jutro będzie miał i bedzie ok.

no nie zanosilismy,bo umowilismy sie,ze jak beda lezaki to przyniesiemy reszte
ale oczywiscie czesc dzieci przyniosla juz dzisiaj,wiadomo

cafe82
andzia
***** Maryśka robi znowu jazdy przy zasypianiu, ledwo na oczy widzi, ale co chwila problem, a to przykryj mnie, a to daj misia, za chwile nie chce misia chce królika. Od pół godziny lezy i wyje:Histeria:

za duzo wrazen

a jedza w przedszkolu?
olek tak sobie...ale przynajmniej probuje
za to jak wraca to je i je i je

Pani mówi, że bardzo ładnie jedzą, dzisiaj nie chciały zupy owocowej, ale wszamały całe drugie danie, kotleta, ziemniaki i surówkę. A w domu i tak chciały obiad:)

cafe82
andzia
***** Maryśka robi znowu jazdy przy zasypianiu, ledwo na oczy widzi, ale co chwila problem, a to przykryj mnie, a to daj misia, za chwile nie chce misia chce królika. Od pół godziny lezy i wyje:Histeria:

za duzo wrazen

a jedza w przedszkolu?
olek tak sobie...ale przynajmniej probuje
za to jak wraca to je i je i je

Wątpie, Marycha już od wakacji robi takie wiksy:Kiepsko:

No a ja na jutro już musze dać Amelce po przedszkola poduszke, piżamke i kapcie i to tyle, wszystko podpisane :)

Andzia ja robie jeszcze u taty, tylko ostatni tydzień była brzydla pogoda więc siedziałam w domu, ale jutro zawożę Amelke z moim tatą i jade do niego robić...także czas będe miała wypełniony, ale pewnie i tak będe nerwowa :Oczko:
u mnie najgorzej jest teraz z dojazdami, póki nie mam prawka i auta to musze liczyć na tate, albo brata, ewentualnie autobus, który w żaden sposób mi nie pasuje...ja pierdziele, nie wiem ja to wszystko sobie poukładam, no nie wiem...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka wspaniała wiadomośc :yes: kOLEJNY PRZEDSZKOLACZEK .....pierwszy dzień będziesz przezywac, będzie dobrze!

Andzia a to zolziny! Chcialabym to zobaczyć, jak latają w piżamkach :sofunny: Ja tez zapisalam się do fizjera ale na piatek....

Cafe Olek pewnie jak chłopacy w grupie wszystko chce z zygzakiem.....młody wciaga ta bajkę na okragło....jest zafascynowany i też jak coś kupujemy to woła z zygzakiem...ale on ogólnie kocha samochody, więc wcale się nie dziwię.....

Marcel nic nie je.....wiedzialam, ze tak będzie....ale mam gdzieś w końcu zacznie jeść....pani tylko mówiła, ze źle siada...tzn jak żaba...ale ja go poprawiam w domu a i tak siada jak żaba....wiem, ze moga być krzywe kolanka no ale nie wiem, jak go oduczyć,,,,w domu daję krzesło albo każemy po turecku.....dzisiaj był zadowolony....nawet poznał piosenkę,,,, mowił cos o Kubie.....no i, ze jutro idzie....zobaczymy rano...chociaż mojej mamy sąsiadka mówiła, ze wnuczek, który jest z marcelem w grupie dostał w pierwszy dzien gorączki ze złości i wymiotował.....i ogolnie wymiotuje też w domu....biedaczek.....

My po przedszkolu pozalatwilismy trochę spraw G. i zaliczylam kawę u kumpeli.....wróciliśmy o 20 a młody wcale nie szykuje sie do spania.....ciesze się, ze śpi w przedszkolu ale co wieczór problem ze spaniem...a myślala, że jak wczesniej wstaje to wcześniej pojdzie spac :lup;:lup:
a te kolana mnie martwią...tzn.....nie wiem czy sa krzywe ale to siadanie.....może pojadę do ortopedy......