Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronica_20
a dokaldniej...ja mówię " marcel stój blisko mamusi, bo się zgubisz w tej kolejce..."nie mogę mamo wiesz, ze mam lęki, teraz jestem groźny" :lup: Na dodatek zacisnal pięści i zmarszczył brwi......ta kobieta nie wiem co pomyslala sobie....

:sofunny::sofunny::sofunny:
Niezłe akcje, hahaha.
Moje laski mają też czasem takie teksty, że głowa mała, czasem jakbym siebie słyszała, a często łapią od Stacha i jego kolegów. Takie dialogi np.
Maryśka nie dyskutuj ze mną, powiedziałam nie i koniec kropka.
Albo jak mówię nie to nie i nie pytaj się więcej bo i tak Cię już nie słucham.
A ostatnio w sklepie stały przy półce z napojami i nie mogły się zdecydowac co wybrać, mówię Wy tu sobie wybierajcie, ja jade na chwilę po coś tam i zaraz do Was przyjde, ledwo zniknęłam za regałami i słyszę: matka, gdzie jesteś!!! Matka, Zocha szybko szukamy tej matki.
Nawet nie próbuje sobie wyobrazić, co ludzie o nas myśleli

andzia
veronica_20
a dokaldniej...ja mówię " marcel stój blisko mamusi, bo się zgubisz w tej kolejce..."nie mogę mamo wiesz, ze mam lęki, teraz jestem groźny" :lup: Na dodatek zacisnal pięści i zmarszczył brwi......ta kobieta nie wiem co pomyslala sobie....

:sofunny::sofunny::sofunny:
Niezłe akcje, hahaha.
Moje laski mają też czasem takie teksty, że głowa mała, czasem jakbym siebie słyszała, a często łapią od Stacha i jego kolegów. Takie dialogi np.
Maryśka nie dyskutuj ze mną, powiedziałam nie i koniec kropka.
Albo jak mówię nie to nie i nie pytaj się więcej bo i tak Cię już nie słucham.
A ostatnio w sklepie stały przy półce z napojami i nie mogły się zdecydowac co wybrać, mówię Wy tu sobie wybierajcie, ja jade na chwilę po coś tam i zaraz do Was przyjde, ledwo zniknęłam za regałami i słyszę: matka, gdzie jesteś!!! Matka, Zocha szybko szukamy tej matki.
Nawet nie próbuje sobie wyobrazić, co ludzie o nas myśleli

:sofunny: matka najbardziej mi się podobało:sofunny:

andzia
Nasza wycieczka bardzo udana, u babci była kuzynka z dzieciakami, więc szaleństwa na całego, pod wieczór K. odebrał Stasia i tez przywiózł. Cała trójca na szczęście już śpi.
A na jutro umówiłam się z nową sąsiadką do nas na działkę, ma córke w wieku zołzów i bedzie razem z nimi w grupie w p-kolu.

Andzia związujesz koalicję, tak jak ja :Oczko:

andzia
Co do sikania to laski sikają już od dawna same, na dworze też, najgorsze jest to, że leją gdzie popadnie, na chodniku, między ludźmi, jak mówię tu nmie wolno, chodź kawałek dalej na trawkę, to mi mówią: musze teraz, bo się zsikam w gacie.
Magda z Gosią świadkami, nie wiem jak to u nich wytępić

Andzia u na jest to samo, nawet z kupolem :lol: I tez mówi gacie, kibel :lup: "Idę na kibel" "ale kibel będzie" to nauczył się z bajki, ogladal u koleżanki z dziećmi :lup: Marcel typowo lubi sikac na coś, samochód, opona, kamyk itp.

veronica_20
andzia
Nasza wycieczka bardzo udana, u babci była kuzynka z dzieciakami, więc szaleństwa na całego, pod wieczór K. odebrał Stasia i tez przywiózł. Cała trójca na szczęście już śpi.
A na jutro umówiłam się z nową sąsiadką do nas na działkę, ma córke w wieku zołzów i bedzie razem z nimi w grupie w p-kolu.

Andzia związujesz koalicję, tak jak ja :Oczko:

O tak, laski będa miały w grupię córkę mojej kolezanki-Jagode, z która się bardzo dobrze za\nają, teraz poznają Gosię, a w niedziele jedziemy do naszych znajomych, ich starszy syn chodzi ze Stasiem do grupy, a młodszy będzie chodził z zołzmai.
W kupie siła:Oczko:
U Stasia większość mam chłopców-bo to z nimi Stasiu ma największy kontakt-jest sporo starsza ode mnie i cięzko mi było nawiązać zm nimi kontakt, dopiero od niedawna "se pogadamy", a u lasek jest dużo mam w moim wieku, zawsze to lepiej i łatwiej, żeby coś wspólnie zdziałac:)

andzia
veronica_20
dziewczyny czy wam też wyświtlają sie nieprzeczytane posty z wszytskich wątków, tam w ramce w prawym rogu? Jak to kasować? :Wściekły:

Ja to mam od zawsze i nie wiem nawet czy da się to usunąc?

Kurde no! Vercia, faktycznie to mam! Już wiem o co Wam chodzi:lup: Nigdy na to nie zwróciłam uwagi:lup:

andzia

Chcesz dziewczynę przyzwyczaić przed spotkaniem sam-na-sam z zołzami w grupie?:hahaha:
Ale szczerze, to fajnie, że sąsiadka i jeszcze do jednej grupy trafią:yes: A Jagoda? Nie idzie do przedszkola?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe super, że mama zabrała chłopców, domyślam się, że nie łatwo było Ci zadzwonić, ale może teraz bedzie sama proponowała? Odpoczęłaś trochę?
Widziałam Olka dziare, robi wrażenie:D

Gosia
mooocno trzymam kciuki:Całus:

Vercia
za Ciebie tez, a pomysł z kuratorem sądowym bardzo fajny:yes:
Ja za to wczoraj na urodzinach oznajmiłam, że chce posiedzieć trochę w domu i odpocząć to moja mama i t. stwierdziły, że presadzam, że od czego ja chce odpoczywac itd:Kiepsko:

Mei
andzia
veronica_20
dziewczyny czy wam też wyświtlają sie nieprzeczytane posty z wszytskich wątków, tam w ramce w prawym rogu? Jak to kasować? :Wściekły:

Kurde no! Vercia, faktycznie to mam! Już wiem o co Wam chodzi:lup: Nigdy na to nie zwróciłam uwagi:lup:

andzia

Chcesz dziewczynę przyzwyczaić przed spotkaniem sam-na-sam z zołzami w grupie?:hahaha:
Ale szczerze, to fajnie, że sąsiadka i jeszcze do jednej grupy trafią:yes: A Jagoda? Nie idzie do przedszkola?

Jagoda idzie:) 1-go odprowadzamy je do p-kola i z Aga, mamą Jagody idziemy się spić:D
A jak nie wiedziałaś, że to masz, to jak zawsze wchodziłaś na nasz watek?

andzia
Mei
andzia

andzia

Jagoda idzie:) 1-go odprowadzamy je do p-kola i z Aga, mamą Jagody idziemy się spić:D

Ale, że jak??? PRzez tą ramkę wchodzić na nasz wątek???

andzia
Mei
andzia

andzia

Nie wiesz?! Tajemniczym bocznym wejściem!
Nie no... sorry... odpala mi...
Nie nadążam! Już doczytałam o Jagodzie:Histeria: A zawsze wchodziłam z powiadomienia na maila ale ostatnio się zepsuło, bo kiedyś od razu wczytywało mi stronę z ostatnim nieprzeczytanym postem a teraz się zepsuło i wczytuje mi się gdzieś w połowie wątku:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

gosiammm
andzia
Mei

Ale, że jak??? PRzez tą ramkę wchodzić na nasz wątek???

Ja najczęściej wchodzę przez subskrycję, ale czasem wduszam to nieprzeczytanych postów 660 np i wtedy mam po kolei wątki, w których ostatnio ktoś pisał. W dobrych czasach zawsze byłyśmy na pierwszej stronie, a teraz to rózni.
A wy jak wchodzicie, forum, maluchy itd?

gosiammm
andzia
Jeszcze miałam pisać a propos spodni do p-kola, dziewczyny naprawdę najlepiej kupić najzwyklejsze i najtańsze. Wiem po Stachu, że nie ma reguły czy spodnie są za 20 czy za 70 zł, kilka dni i japy na kolanach:Wściekły:

DLaego już się cieszę, że moja bratowa ma pogotowie krawieckie i mam zniżkę rodzinną :Oczko:

Ale Ci dobrze::):

veronica_20
No, własnie przetarte kolana sa najbardziej wkurzające:Wściekły: ja jeszcze w środę idę na połowy do lumpka, poszukam jakis dodatkowych spodni.....

Przetarte to pół biedy, Stasiu przyłaził od razu z takimi japami, że nawet zszyć się tego nie dało.
U dziewczynek chyba łatwiej, bo można zakładać rajstopki.