Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Cafe dokladnie o tych spodniach z H&M myslalam dla Michala. Ale podjade do sklepu, moze cena tez taka bedzie, a nie bede placic za przesylke.
Super, ze zadzwonilas do mamy. Zawsze jestes samodzielna, wiec mama nie proponuje, a jak widac spacer z chlopakmi to dla niej nie problem. Oby tak czesciej :)

Fajnie, ze K, juz jest. P. zostalo 8,5 h urlopu do konca sierpnia i powiedzialam, zeby wzial wolne dzisiaj i w piatek. Ufff, spedzimy popoludnie razem, moze pojedziemy gdzies na lody.

A moje chlopaki juz byli u mnie w pracy. Michał tak za mna plakal, ze P. musial go przywiezc :( Troche to przerazajace przed p-kolem.

Andzia super sa te klocki, pamietam, ze sama takie mialam jak te pierwsze.
Michal jakos nie za bardzo lubi klocki. Jeszcze lego pouklada, ale ma fajne drewniane i nie bardzo.
Laski odwazne!!! Michałowi trzeba do baseniku wstawiac jego krzeselko, zeby mu dupcia nie zmarzla :sofunny:

:sofunny::sofunny:

oooo troche poczytam :Oczko:
Magda to z Michałka elegancik :Oczko: pewnie po tacie co? :Oczko:
Cafe fajnie, ze dyrka taka sympatyczna, w dzisiaejszych czasach to juz rzadko gdzie ktos jest sympatyczny w urzędach itp. :yes: Musisz częściej dzwonic do mamy, może ona sie nie domysla, ze potrzebujesz pomocy, ale na pewno sprawia jej to radość, tzn. opieka nad wnukami.
Andzia klocki fajne, ale u nas sprawdzaja się tylko lego i takie typowe do budowania czegoś, drewnianymi tylko rzuca po pokoju:Szok: Marcel podobnie jak twoje laseczki, nic a nic nie boi się wody, wariuje jak dzik!

My zaliczylismy zakupy, na prędko zrobiłam obiad i młody bawi sie teraz samochodami. Przy okazji zahaczyłam o przedszkole. W środę i czwartek od 10:00 są dni otwarte. W grupie Marcela jest synek mojej kolezanki ze studiów. Super, będzie mi raźniej. Jeszcze lepiej, ze w grupie będzie więcej ruchliwych dzieci, przynajmniej się nie nasłucham. Choć dla mnie to jest nienormalne, zeby się przejmowac tym, ze dziecko jest ruchliwe i żywe. W końcu to dziecko i nie da się jego zaprogramowac. Tez pod przedszkolem nasluchałam się juz na temat pań, opinii itp. Jak ludzie szybko naczepiaja etykietki. Szok!!!

Cześć!
Gdzieś o 10:00 musiałam z nienacka przyjechać do pracy... Ech... Nie lubię takich nie planowanych akcji, ale co zrobić... Czasem trzeba.
Dzwoniłam do szpitala i przełożyli mi termin na 11 września! Pojebało ich do reszty. Jutro znowu idę gadać z ordynatorem:Rozgniewany:
Młody dzisiaj w dziwnym nastroju. Wstał przed 6:00 jak zwykle i niby grzeczny, nie histeryzuje ale ciągle coś się koło niego działo:Szok: A to wylał płyn do baniek a to herbatę, ale najlepsze jak go karmiłam na śniadaniu (bo królewicz sam to by chyba nic nie zjadł) a on do mnie mówi: Dasz mi już spokój?:Histeria:

Magda sił! P. strasznie dużo pracuje... Naprawdę długo tak się nie da... To jest straszne poprostu...::(:
Michał mnie rozbroił::): Ten to faktycznie ma odpowiedź na każde pytanie i na wszystko:D Mała śpiąca królewna hehe:Oczko:

Gosia ładnie pospali:yes: Ja tak marzyłam, żeby Filipo dłużej spał! Teraz już mi bez różnicy, bo od września na 7:00 uż będzie musiał być w przedszkolu:Oczko: I zobaczymy czy nadal będzie tak chętnie wstawał:Psoty:

Cafe co się dziwić:Szok: Prawie każdy by zwariował!
Kupowałam mu w kappahl'u (był akurat rabat 20%) właśnie takie jak pokazałaś te z H&M. Te z H&M też bardzo mi się podobały, ale są za szerokie na tej gumie i Filipowi spadały a ostatnio już ich nie widziałam w sprzedarzy a na all widziałam ale droższe. Te co kupiłam są wąskie w pasie i nawet się trzymają::): Muszę właśnie jeszcze kupić mu jakieś dresowe ze dwie pary i styknie.
Trzymam kciuki za przedszkole. Mam nadzieję, że dyrektorka b ędzie miała dla Was dobre wieści.

Vercia co się dziwić, miałaś prawo palcami nie kiwać:Oczko: Powolutku i ogarniesz, nie szalej tylko:yes:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia laski są świetne! Nie ma chyba rzeczy której by nie spróbowały. Jakbyś im rolki założyła to na bank by pojechały:Oczko: Ale totalnie nie zazdroszczę opieki nad nimi bo ja bym już dawno wysiadła i na łeb dostała:Histeria:

Magda u nas w H&M te spodenki kosztowały 49zł więc wychodzi na to samo, a ostatnio ich w ogóle nie widziałam.

Filip też sika na stojąco, ale w domu preferuje deskę bo wtedy musi kogoś zaabsorbować i sam się nie męczy:Oczko: A na dworze też się obsikuje bo odstawia przy tym takie figury że sama sikam ze śmiechu:sofunny: Zawsze sobie coś upatrzy co chce obsikać i mało sobie ptaszka nie urwie celując:D

Andzia jak wycieczka rowerowa?

My poplotkowalismy, pojedlismy babeczki , przed chwilą wyszła kumpela dopiero. G. od rana pracuje, dzwonił, ze będzie o 23.
Bylam się dzisiaj orientować w sprawie pracy, i nie ma dalej nic. Trzeba będzie się przebranżowac :Oczko: Musze cos wymyslic do końca miesiąca, bo od września bez wypłaty ::(: A ja nie potrafię być na kogoś utrzymaniu, cięzko mi z tym. ::(: Myślę o jakiejś pracy dorywczej, ale zobaczymy......
Cafe jak minąl dzień?

Witajcie kobietki:)
Matko ale dzisiaj był skwar.... szok.... Na koniec lata takie upały... Chociaż trochę człowiek naładuje akumulatory;) A z drugiej strony strasznie szybko robi się ciemno:/ Przed 21 już było ciemno jak w d...:(
Ehhh no dobra, nie narzekam już... Mam jakieś nastroje depresyjne... Jutro jadę spytać się do szkoły czy coś się do mnie jednak znajdzie:/ i stresuje się tym niemiłosiernie bo ja nie wiem jak my sobie poradzimy bez mojej wypłaty:( w najgorszym wypadku będę musiała wziąć urlop dziekański na uczelni:/ a bardzo bym nie chciała tego:/ No zobaczymy.... W każdym razie jutro proszę o kciuki;)
Vercia szkoda, że jednak nic w szkole dla Ciebie się nie znalazło:/
Andzia jak tam rowerowa wyprawa?
Mei uśmiałam się z tym obsikiwaniem jakiegoś celu :hahaha: my robimy już dość dawno na stojąco bo tak sobie myślę, że w przedszkolu będzie mu tak najłatwiej...
Cafe fajne te spodnie wyszukałaś... też widzialam takie w H&M ale wydawały mi się właśnie za szerokie dla Kuby:/ Potem mu wszystko spada z tyłka zwłaszcza jak nie ma tej regulacji:/ A podobne spodnie kiedyś też w tesco widziałam tylko nie wiem za ile...
Magda współczuje, że P. tyle pracuje:/ chociaż każdy teraz kasy potrzebuje... ehhhh

gosiammm
Witajcie kobietki:)
Ehhh no dobra, nie narzekam już... Mam jakieś nastroje depresyjne... Jutro jadę spytać się do szkoły czy coś się do mnie jednak znajdzie:/ i stresuje się tym niemiłosiernie bo ja nie wiem jak my sobie poradzimy bez mojej wypłaty:( w najgorszym wypadku będę musiała wziąć urlop dziekański na uczelni:/ a bardzo bym nie chciała tego:/ No zobaczymy.... W każdym razie jutro proszę o kciuki;)

Kciuki będą, szkoda, żebyś przerywała studia......u mnie nic, bo urlopy zgłaszają wcześniej podobno.....no i od czerwca nic się nie zmieniło......z doświadczenia wiem, ze o wolnym etacie od wrzesnia juz byłoby wiadomo u nas...zostało tylko czekać na zastępstwo w ciągu roku....była jedna oferta za moim miastem, ale odliczając paliwo to nie zarobię....do tego tylko pól etatu. Ukończyłam też resocjalizacje, więc zastanawiam się czy nie zlożyć podania w sądzie na kuratora.

veronica_20
a dokaldniej...ja mówię " marcel stój blisko mamusi, bo się zgubisz w tej kolejce..."nie mogę mamo wiesz, ze mam lęki, teraz jestem groźny" :lup: Na dodatek zacisnal pięści i zmarszczył brwi......ta kobieta nie wiem co pomyslala sobie....

:sofunny: Niezłą ma fazę! Lęki:Histeria:

Mi się te posty nie wyświetlają...

Gosia mocno będę trzymała kciuki! Oby coś się znalazło, bo faktycznie jeszcze nam jesienią w jakąś deprechę wpadniesz...::(:

Cafe bardzo wychowawcze ale czasem nie idzie wyrobić jak walnie takim tekstem w odpowiednim momencie:Oczko:

Mei
veronica_20
a dokaldniej...ja mówię " marcel stój blisko mamusi, bo się zgubisz w tej kolejce..."nie mogę mamo wiesz, ze mam lęki, teraz jestem groźny" :lup: Na dodatek zacisnal pięści i zmarszczył brwi......ta kobieta nie wiem co pomyslala sobie....

:sofunny: Niezłą ma fazę! Lęki:Histeria:

Mi się te posty nie wyświetlają...

Gosia mocno będę trzymała kciuki! Oby coś się znalazło, bo faktycznie jeszcze nam jesienią w jakąś deprechę wpadniesz...::(:

Cafe bardzo wychowawcze ale czasem nie idzie wyrobić jak walnie takim tekstem w odpowiednim momencie:Oczko:

Mei nie masz tego poważnie?

Witaj Mei!
Nieprzeczytanych postów........
Nastrój.......