Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej-co to za strajk?

magdajak michal?jak ty sie czujesz?

my po dlugim spacerze
K byl na obiedzie i polecial dalej
wzdych

musze pochwalic olka
odkad nie dajemy mu slodyczy,zadnych caistek,biszkoptow...nic...to je naprawde lepiej i wiecej
dzis w nagrode dostal 3 kostki czekolady-mowie wam jak sie delektowal,hehe

i przy tym zostaniemy
slodycze rzadko,i koniec

malo tego polubil dzem!

hej
wyrwalam sie wczesniej z pracy, bo juz nie dawalam rady. Przysiegam, w zyciu tak mnie gardlo nie bolalo :( Akrat teraz :( Tak mnie piecze jakby mi ktos tam kwas wylal. Do tego 38 stopni i zdycham. P. nie pojechal na trening i skacze nade mna i mlodym. A Michał ok, nawet poszli z P. na spacer, bo obu juz nosilo :)

Cafe super, ze konsekwetne nie dawanie slodyczy pomoglo z apetytem Olka!
Michal je ich bardzo malo i jesli nie zje np. obiadu to nie ma co liczyc na lakocie.
A teraz na kolacje wcina pizze :lup: Nasz dzisiejszy obiad :)
Ale obiad zjadl super, wiec nei ma problemu. Uwielbia wszelkie kremy z warzyw z groszkiem ptysiowym. Pozarl dzisiaj miche warzyw :)

magda_79
cafe nawet nie wyobrazam sobie jakie masz urwanie glowy.
Niesamowicie sprawne te Twoje chlopaki! Michał to byl taki leniuch, ze zaczal raczkowac jak mial 10,5 m-ca!!! Do tego czasu nawet sam nie potrafil usiasc, trzeba go bylo sadzac.

Kuba też był leniuchem i może dlatego nam się marzą bliźniaki bo my po prostu nie wiemy jak to jest gonić za dzikami;)

Cafe dziady zajebiste! Prosimy o wiecej fotek.
Mnie ganianie za maluchami nie przeraza, zajmowalam sie 4 maluchow w Irl i dalam rade. Przeraza mnie zima w domu z nimi itp. ta monotonia.
Sprobuj z upami-kremami. Michał tez kiedys jadl prawie wszystkie zupy, a teraz oprocz wlasnie pomidorowej i czasem rosolu tylko takie zjada chetnie. Wczoraj kupilam mu bukiet warzyw z Hortexu, ugotowalam, przyprawilam - blender i wciagnal cala miche. Oprocz tego nie tknie zadnych warzyw, nawet pomidora czy ogorka.

Gosia ale Yoko musi byc szczesliwa, ze juz jestescie! Milan bardzo przezywa rozlake z nami. I w ogole ostatnio zachowuje sie jakby sie cofnal w rozwoju :lup:
Tylko by sie tulil i piescil - jak maluch.

cafe82
hej-co to za strajk?

magdajak michal?jak ty sie czujesz?

my po dlugim spacerze
K byl na obiedzie i polecial dalej
wzdych

musze pochwalic olka
odkad nie dajemy mu slodyczy,zadnych caistek,biszkoptow...nic...to je naprawde lepiej i wiecej
dzis w nagrode dostal 3 kostki czekolady-mowie wam jak sie delektowal,hehe

i przy tym zostaniemy
slodycze rzadko,i koniec

malo tego polubil dzem!

Jak ja zazdroszczę tej konsekwencji i porozumienia:Płacz: Ja z P. walczę od początku żeby nie dawał mu słodyczy ale debil ma to głęboko w dupie. Jego rodzinka wiecznie zapycha młodego słodyczami:Wściekły: Kiedyś tylko rozbabrywał i nie jadł, ale zaczyna jeść ich coraz więcej... Brak mi sił już:Płacz: Ja se ***** mogę pogadać...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

witam

magdajak tam nocka?sie czujecie?

meiu nas tez z ta konsekwencja bywalo roznie
najgorzej z moimi rodzicami
ale powiedzialam im,ze wyniki badan kiepskie i zadzialalo
szkoda,ze wy nie potraficie sie w tej kwestii dogadac,tymbardziej,ze filipo taki chudzielaszek

nie sądzilam,ze u nas problem tkwi w slodyczach,bo dotychczas nie jadl ich jakos duzo
ale jednak

poza tym ewidentnie wymysla
jednego dnia cos zajada z apetytema drugiego mowi,ze nie lubi

nawet nie kupujemy slodkiego
(i to akurat takze dla mnie na plus:Oczko:)
jesli juz to jakas galka lodow

Witam......cala noc kręcilam się i wstalam dzisiaj po 11, rano marcela zabrał Andrew mojej mamy, ma dzisiaj wolne, byli na ogrodzie. Przed chwilą oddał mi paskuda. Z nudów coś bym porobila, nie potrafię leżeć w łóżku, ale co wstanę to potok. G. załatwił mi jakieś filmy na dvd, a młody jak wracała z andrew to kupil soboe plastelinę i farbki. Chociaz nie wiem na jak długo to zajęcie wystarczy.

Cafe u nas też wymyslanie na porządku dziennym, wkurza mnie to strasznie. Raz je ziemnaiki z koperkiem, na drugi dzień pluje do talerza, ze to jest niedobre. No i najgorsze jest to, że marcel nie je tylko dziabie.
Gosia, jak masz chociaż zdziebko szansę, to może akurat :Oczko: Trzeba być dobrej mysli. Składałas podania wszędzie w okolicy? U nas tez jest rada za tydzień, na razie nie chodzilam sie dopytywać, bo w razie gdyby coś mają przedzwonić. Od września na pewno będę intensywnie nachodzić z podaniami o pracę.

hej

Vercia odpoczywaj jak tylko mozesz, nawet jesli wbrew sobie to masz lezec!!!

Cafe wspolczuje tych zebisk, jak sobie przypomne to od razu mam gesia skorke. Brrr! A Ty razy dwa :lup:

Mei cholera, szkoda, ze P. nie slucha Twojego zdania odnosnie slodyczy! Nic nie widzi, ze wyrzadza krzywde Filipowi.

Ja dzisiaj od rana w wyrku, na 13 bylam u lekarza, mam zwolnienie do konca tygodnia. Teraz chloaki pojechali z psem na wybieg, a ja lezakuje, zaraz musze sie ruszyc i obiad machnac. A taaaak mi sie nie chce.

Hej,
za mną dwa intensywne dni, nawet nie mialam kiedy zajrzeć.
Wczoraj cały dzień miałam kuzynke, coś tam pomogła przy laskach, a ja sprzątałam syf po panach, którzy kuli i równali ściany. Jutro szpachlowanie.
A dzisiaj od samiusieńkiego rana miałam piątke dzieci, przyjechał mój chrześniak z siostrą- 10 i11 lat. Dwoiłam się i troiłam, żeby im zorganizować czas, co by się nie nudzlili:Oczko: I chyba się udało, bo nie chcieli wracać do domu. Był basen, malowanki, plac zabaw, pieczenie babeczek, później pojechaliśmy z kubą z nimi nad jezioro i wieczorem gofry na działeczce:D
Poodpisuje jutro, bo po prostu padam na pysk. W dodatku tak mnie pożarły komary, że wyglądam jak jeden wielki bąbel:Kiepsko: