Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe u nas tez G. w rozjazdach.....dzisiaj wystartowal o 5 i wróci jutro nad ranem.......ale ma cały tydzień juz zaplanowany, więc znowu bęsziemy się tylko mijać. Jeszcze gdybym ja gdzies wychodziła w tym czasie do pracy, to jakoś byłoby do zniesienia. Najgorsze, ze my mieszkamy daleko od centrum i nie ma ani osiedla, ani nie widzisz sąsiadów, taka dzicz trochę.

cafe82
verciaale mi walnelas tytuly...co jest fajne?

chlopcom przebiaja sie zebiska i przez to jecza,medza...dopiero co spali a znow padaja,chyba ze zmeczenia
ja niedlugo nie wytrzymam,serio:Zły:

a K wlecial,wydrukowal jakies faktury i polecial dalej

Dajesz cos na zebole? Kurcze nawet nie wiem jak cię pocieszyć, bo Marcelowi wyszly nie wiem kiedy.

veronica_20
cafe82
verciaale mi walnelas tytuly...co jest fajne?

chlopcom przebiaja sie zebiska i przez to jecza,medza...dopiero co spali a znow padaja,chyba ze zmeczenia
ja niedlugo nie wytrzymam,serio:Zły:

a K wlecial,wydrukowal jakies faktury i polecial dalej

Dajesz cos na zebole? Kurcze nawet nie wiem jak cię pocieszyć, bo Marcelowi wyszly nie wiem kiedy.

no dokladnie mielismy tak z olasem
a teraz masakra razy dwa
mam jakies masci a juz pare razy w ruch szedl nurofen

cafe kurcze az sie zastanawiam jak to bedzie u mnie z zebami, bo olek tez nie wiadomo kiedy mial zeby a u julka jeszcze nic nie wiemy....niby pcha rece do buzi ale jeszcze tam nic nie ma....sił kochana życze z tym ząbkowaniem....

veronika u nas tez dzisiaj pogoda w kratkę, ale olek byl z dziadkiem i z tata na dworze bo ja obiad robilam, po obiedzie sie polozylam na troszke bo dzisiaj na noc a teraz spi seweryn a ja siedze z wami, olus z dziadkami w sadzie a julus spi w najlepsze....

andzia to dobrze ze udalo wam sie wypoczac wbrew pozorom, a tak sie martwilas ze dziewczyny wam nie dadzą nic odpoczac....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

magda_79
cafe82
magdaco jest?:Całus:

tak wypalilam z tymi ksiazkami,bo wieczorkami delektujemy sie cisza
K to jeszcze cos z pracowych rzeczy robi
a ja bym z checia cos poczytala
kiedys duuuzo czytalam a teraz nic,wstyd

Ja czytam duzo, ale w ogole nie pamietam tytulow :lup: Zawsze mialam z tym problem.
Andzia jest w temacie to pewnie cos Ci poradzi.

A u mnie jakis kryzys i tyle.

Magda :Całus: :Obu kryzys szybko minął.:36_3_13:

Joł:)
Porąbany dzień dzisiaj, dzieciaki jak to po wakacjach rąbało na całego, a ja ne mogłam ogarnąć syfilizmu, pralka za pralka, czego nie dotknęłam leciał piach, jedna wileka plaża w chacie:Oczko: I wielki foch całej trójcy jak podałam zupe na obiad: a gdzie drugie danie?:Zakręcony:
Mam nadzieje, że uda mi się jutro popisac i poodpisywać, bo dzisiaj juz nie mam sił i mózg jakiś takiś skurczony-znowu chlusnęłam pifko zresztą, a po wakacjach mam 2 kg na plusie, wróciłam do wagi sprzed Dukana, rzygam jak na siebie patrze:Kiepsko:
Dobrej nocy::):

Witajcie kochane!

moja mama chyba ma dzień dobroci dla zwierząt, bo dzisiaj sama z siebie wzięła młodego na plac zabaw i spacer (zebrali pół wiaderka ślimaków:Histeria:), bardzo to było miłe, bo ogarnęłam co było do ogarnięcia na spokojnie...
Kurde zaglądam i zaglądam na tą stronkę gdzie można sprawdzić status wystawienia prawka i dupa! Zaczęłam wątpić w zaliczenie:lup: Jutro muszę koniecznie zadzwonić do starostwa:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Andzia :hahaha: dobrze, że o deser się nie upominali! Kilogramy na pewno szybko zrzucisz:Całus: A co do ogarnięcia chaty to po jakimkolwiek wyjeździe nienawidzę tego serdecznie:Kiepsko: Wrzucaj koniecznie fotki! Dziewczyny bardzo wyrosły, po Stasiu tego tak nie widać, ale one - szok!

Cafe testy dzisiaj poszły, przy dobrym polocie jutro będą:Oczko: Odwaliłam ładną chałę, więc wybacz ale złapałam samą płytę i tak zapakowałam do koperty:Nieśmiały: Nawet pudełka nie dałam:Histeria: Zazdroszczę Ci tych studiów... Też chciałabym skończyć co zaczęłam...
Co do książek ostatnio czytałam Zniszczone dzieciństwo - straszna książka i długo mnie trzymała później:yes: Mam w razie czego wersję na kompa jak chcesz.

Justynka jak ja kocham mieszkania poddaszowe:Podziw:

Vercia
szkoda, że plany nie wypaliły:Całus:

Witam!

Justynka pokoje suuuper! Ogromne!
Naprawde fajnie macie z dziadkami, co piszesz to Olek z nimi :)

Cafe ja sie dzisiaj prawie poryczalam jak wyszlam rano z psem. Jesien to malo powiedziane. Jest 13 stopni, wieje, zimno.

Mei fajnie, ze mama wczoraj miala dobry dzien :) U ns na prawko czeka sie dosyc dlugo, moze to jeszcze nie czas :)

Andzia gdzie Ty schowalas te kg bo ja nie wiem???? :) Jak musialas wygladac po dukanie :)
Z fochow na zupe sie usmialam :hahaha: Ale sie dzieci rozbestwily!

Dzień dobry!

U nas zimno, ale jeszcze nie pada. Przez chwilę nawet świeciło słońce! Niestety deszcz pewnie i nas nie ominie:/

Cafe sił! Mam nadzieję, że mama Ci nie odmówi i załatwisz wszystko co potrzebujesz... Te głupie studia to i mój kompleks... Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach niezbyt wiele się zmienia jak się je ma, ale nie mieć to jakoś tak... gówniano...:Rozgniewany: Ja się łudzę, że nadejdzie taki moment i w końcu wrócę...
Oczywiście młody chciał te ślimaki, ale zeszłam do niego, chwilę mu pogadałam i poprzyklejaliśmy je na drzewo... Pozwoliłam mu zabrać tylko dwa malutkie:Oczko: To też nie był zbyt dobry pomysł, bo te malutkie strasznie żywotne są i ciągle łażą:Kiepsko:

Magda pewnie masz rację... Ale po prostu czuję stresa:Histeria: Z drugiej strony nie mam co się tak spieszyć, bo i tak nie mam auta:Płacz: Chyba, że siorka mi użyczy czasem:Oczko:

Idę się położyć na trochę... Młody poszedł z P. (pewnie do dziadków). P. ma popołudniówki i już chciał się wykręcić, ale kurde nie tym razem! Jest w domu to może się młodym zająć a ja odpocznę a nie królewicz będzie spał do południa!