Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda_79
cafe82
haha magda:sofunny::sofunny::sofunny: pewnie andzia wypytywala o te fugi,coo?

i masz racje z tym spotkaniem ale widzisz jak jest
trzeba po prostu sie zorganizwaoc i juz a nie zastanawiac pol roku

taaa, Andzia spytala o fugi, ale Kuba szybciutko wypytal o szczegoly :hahaha:
Mega wesolo bylo.

Co do spotkania to mysle, ze trzeba ustalic konkretny termin, zarezerwowac i tyle. Kto bedzie chcial jechac to jakos dostosuje swoj grafik. A mysle, ze naprawde WARTO!!!

dokladnie tak jak mowisz
ja bardzo,baaaardzo zaluje ze w tym roku nie wyszlo

Nic straconego. Moze jakis weekendowy wypad nad morze we wrzesniu?

dziewczyny prosze was o rade
chce od pazdziernika zaczac studia
wiem wiem wczesnie:Oczko:
ale na to nigdy nie jest za pozno

nie wie jeszcze do konca ja to ogarniemy
interesujacy mnie kierunek jest u nas w miescie
ale zjazdy sa 2 razy w miesiacu,rowniez w piatki

damy rade?
chce wykorzystac fakt,ze jestem w domu
a nawet jesli wroce do pracy do jedno drugiemu wcale nie przeszkadza a wrecz przeciwnie

co wy na to?
probowac?

No i ja się witam!
Dziewczyny fotki boooskie! Dziewczyny mają superowe wloski i te warkoczyki, no sliczne. Chłopcy wydaja mi się co fotka to więksi. Wy dzieczyny laseczki jak sie patrzy!
Mei fotki super, udany weekend za Toba :yes: Przy takich imprezach zawsze są przeboje.
Magda zazdroszcze wam spotkania.

Cafe pomysł super, myslę, ze jak tylko K pomoże to spoko dasz radę. Ja jak jeździłam na podyplomówkę to zawsze dogadywałysmy się z dziewczynami, jedna chodziła na zajęcia np, z psychologii, druga w tym czasie chodziła do innej grupy na nastepny przedmiot i tak kombinowałyśmy jak się da. Czasem na zmianę jeździłyśmy i wymieniałysmy się notatkami.

U nas dzisiaj pada i przechodza co chwilę burze. Co się wyszykujemy na dwór to leje jak z cebra:Wściekły: Przez tą pogodę zrobiłam sobie dzień sprzątaniowy. Przemeblowaliśmy u młodego i ogarnęłam wszystkie pokoje. Już nie mogę się doczekać, kiedy pomalujemy ten jego pokoik.
Wyprobowałam też przepis koleżanki na mniej tluszczące sie włosy. Kazała mi umyć sodą z wodą ciepła i nałożyć odżywkę. Wszystko ok ale mam straszne siano na glowie i zaraz umyję szamponem. :Zakręcony: Moglam to głupia przewidzieć, bo mam rozjaśniane włosy :lup::lup:

cześc dziewczyny ja dzisiaj mam wolne i dlatego tez korzystam i sprzatam i zakupy, jutro juz na noc i tak przez 3 dni ale wam powiem ze zupelnie inaczej sie czuje, wbrew przypuszczeniom jestem bardziej rześka i wypoczeta, mam wiecej werwy w sobie....

dziewczyny zdjecia superowe tak wam zazdroszcze jak nnie wiem co....ja w tym roku na spotkanie odpadam nie ma szans zarówno czasowo jak i finansowo po remoncie i powrocie do pracy jestesmy troszke spłukani, a jeszcze cos przy aucie musimy zrobic i opony kupic na zime, zreszta olek do przedszkola to tez beda wydatki, i moje dojazdy do pracy tez kosztuja, narazie musimy sie przez te dwa pierwsze miesiace zorientowac jak to finansowo wychodzimy....

cafe no ja konczylam studia jak bylam ciazy z olkiem, jak tylko masz to na miejscu i K bedzie cie wspieral i pomagal to jak najbardziej, ja ci powiem ze sama poszlabym jeszcze gdzies do szkoly ale teraz przy dwójce dzieci i pracy na zmiany to nie ma szans zreszta moje kierunki to daleko mam jakies 150 a nawet wiecej kilometrów....

mei pytalas sie gdzie pracuje, wiec odpowiadam :) w laboratorium chemicznym w elektrociepłowni.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynkato prawda,ze im wiecej zajec tym lepsza organizacja

miedzy innymi dlatego marza mi sie te studia
zawsze to cos mojego
pewnie bede wam tu jeszcze marrudzic ale trudno
mam nadzieje,ze w tym tyg uda mi sie zlozyc papiery i zalatwic wszstkie formalnosci
troche tez martwie sie jak to bedzie z kasa...bo to ok 400zl miesiecznie
no i tez olkowie przedszkole...no zobaczymy
zaciagniemy pasa jeszcze bardziej i juz

Czesć mamuśki:)
My już w domku:( Powrót o szarej rzeczywistości, jesteśmy wypoczęci i rozleniwieni na maxa...
Wakacje super, nasza pogodynka Madzia pięknie się spisała i zarezerwowała nam cudną pogodę:Kiss of love: Dzieciaki były jak na ich możliwości bardzo grzeczne, tylko droga powrotna koszmarna, nic nie spali i przez 8 dni nie darłam tak papy jak przez kilka godzin w aucie:Histeria: Dopiero co zasnęli, a my z Kubą kontynuujemy wakacje i popijamy pifko:lol:
Niedzielne spotkanko baaardzo udane, naśmiałam się jak nie wiem z fug, płytek, paznokci itd:lol:
Dzisiaj jeszcze byliśmy z Gosią w Parku Dinozaurów-też było superowo.
Jak się ogarnę to opiszę więcej i wrzuce jakieś fotki.
Buziaki dla wszystkich:)