Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

My wrócilismy do domu, buty wzięłam do domu do przymiarki, waham się czy 25b czy 26, chciałabym, żeby na jesień wystarczyły. A i okazja jest, bo to przecena wiosennej kolekcji. K. wróci to zobaczy fachowym okiem, ja nie znosze kupować dzieciakom butów:)
Nalaliśmy tez wody do basenu, bo w końcu jest ciepło, może nie upał, ale trzeba się hartować:lol:
A dzieciaki wyprowadzaja mnie dzisiaj z równowagi na każdym kroku, a nakręcaczem wszystkiego jest Stachu

andzia
gosiammm
magda_79
Musze sie pochwalic. Moje dziecko wlasnie przez tel. zaspiewalo mi caly alfabet po angielsku!!! az mi lezka ze wzruszenia poplynela :)

:36_2_25: Brawo!!!

Jesssuuu, gdzie on się tego nauczył?

Uslyszal gdzies piosenke abc po angieslku i ciagle to nucil. I prosil, zebym mu spiewala. No i dzisiaj pieknie dwa razy zaspiewal mi przez tel.
Ale on w ogole ma ostatnio jakas faze na angielski i ciagle pyta o nowe slowka.

Witajcie!
Przepraszam że nie zaglądam, ale jakoś weny nie mam na pisanie....strasznie Wam zazdroszcze wakacyjnych wyjazdów, wspólnie spędzonego czasu z rodziną i dlatego chyba Was nie czytam, bo poprostu łapie doła :((
U nas po staremu, tzn. nic się nie zmieniło, dalej chodze na jazde, ucze sie do testów, ale ogólnie to jestem tym wszystkim przygnębiona i robie to bez przekonania, nie mam siłe psychicznie na nic...:((

Pozdrawiam Was kochane!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magdabrawo dla miska
co do butow mam nadzieje,ze olas jeszcze jesienia wynosi te co ma
plus te co kupilismy mu na szperach

no i na pewno kupimy te adidasy,co kiedys razem ogladalysmy:yes:

goskadzieki za cynk,w biedronce jestem czesto,bo mamy bliziutko ale jakos przegapilam chyba
jutro z ranca ide na zakupy do zobacze

anielinkarozumiem,ze jest ci przykro ale pisz kochana pisz
co u amelki?
wstaw jakies zdjecia tak daaaawno was nie widzialam

sil sil sil:Całus:

magda_79
Milka27
Witam dziewczyny! Jestem nowym użytkownikiem na tym forum. Dowiedziałam się o nim od koleżanki ponoć jest super! Ja również jestem szczęśliiwą mamą wrześniaka 2008. Chciałabym dołączyć do waszego grona. Czy przyjmiecie jeszcze jedną mamuśkę?! Pozdrowionka

Witamy i zapraszamy do pisania :) Forum faktycznie jest super!
Napisz cos o tym swoim wrzesniaku i o sobie.
Hejka!Sorki że tak późno się odzywam ale dopiero weszłam do domu!Cały dzień praca, dentystka, działka na zakrętach się nie wyrabiam!A więc opowiem coś o sobie i moim skarbie: mam 27 lat i tak jak większość z was prawie 3-letniego synka Filipa!Mały jest bardzo żywym i niesamowicie rozpieszczonym chłopcem.Od 1 września wybiera się do przedszkola bo pomoc babci (choć bezcenna) niestety nie może wiecznie trwać! Choćby ze względu na brak dyscypliny i rozpieszczanie. A ja po studiach wylądowałam w sklepie, sprzedając srebro, kosmetyki i takie tam...!

http://www.suwaczek.pl/cache/df18bad26a.png

Jesssu dziewczyny, dzisiaj rano udało mi się nadrobić zaległości, ale na odpisanie nie miałam szans! Jeszcze jak sprzątam to udaje mi się młodego spławić, ale jak tylko siadam to zaraz mnie ciągnie do zabawy... Ostatnio znowu w modzie są Tomki i Zygzaki::):Plasteliny, farby i wycinanki poszły w odstawkę. O grach czy puzzlach nadal nie ma zielonego pojęcia, za to lubi śpiewać. W repertuarze Arka Noego i Nie Wiem Kto:D Odważył się też w tym roku pływać w kole bo zeszłego lata się bał::):
Co raz bardziej przeżywam tą swoją operację i nie tyle ją co rozstanie z młodym ale później jak będę w stanie to sobie nadrobimy bo po wyjściu ze szpitala ze dwa tygodnie zwolnienia dostanę:Szok: Nie wiedziałam, że tak dużo... I generalnie znowu jestem na siebie zła, że nie umiem pisać z Wami na bieżąco:Rozgniewany:

Milka witaj! Mój dziad to też Filipo:Oczko:

Anielinka szkoda, że nie zaglądasz przez dołka... Często wypatruję Twoich postów, bo ciekawa jestem co u Was a tu cisza... Mam nadzieję, że te Twoje "bez przekonania" wyjdzie Ci na dobre i przynajmniej nie będziesz się na egzaminie stresowała:Oczko:

Magda no Michał naprawdę wymiata:yes: Jest bardzo rozgarnięty jak na swój wiek:yes: Jak Ci się uda, nagraj proszę i pokaż swojego zdolniachę:Podziw: Proszę...

Andzia jak popołudnie? Pewnie udane:Oczko: Z takimi goferami nie mogło się nie udać! Mniam::): Na szczęście czytając to byłam po gofrze bo zjadłam na mieście więc język mi do d**y nie uciekł... W innym przypadku tak właśnie by się stało:lol:

Cafe gratki dla Olka! Zdolna bestia... U nas nie wiem dlaczego jakoś Filip nie łapie zasad. Niby jest sam, nikt go nie rozprasza, mógłby ze mną grać ale nie umie:Szok:
Czekam na Twoje wrześniowe monologi z utęsknieniem i zapisuję się na nauki "jak się zorganizować, żeby popisać na parentingu" - kurs online:lol:

Vercia przystojniak z Marceliniego:yes: A Ty wyglądasz bardzo młodziutko! A Marcel chudy i wysoki, a mi się wydawało, że jest malutki taki:Psoty:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witaj Mei, u nas tez najcześciej idą w ruch zygzaki, film af kors i tomek.....ostatnio mlody lubi lepić plastelinę, ciastoline i takie tam. Na grze na dlugo się nie skupi, więc tylko na chwilę zasiada do niej, a później ucieka.
Magda wow! Powalilas mnie tą piosenką.......Michal chyba wybiega ponad nasze szkraby.....marcel nawet nie sklei kilku słow piosenki oprocz la la lalalalalalalal.......:o_master2:
Mei nie przejmuj się tylko pisz i już......nie musisz za każdym razem nadrabiac i każdemu z osobna pisać :Śmiech: Ja jestem codziennie a czasem mam pustkę w glowie i nie pamiętam, co komu chcialam napisać.
Andzia super z imprezką....w słonia w życiu nie uwierzę! :36_6_3:

My spędzilismy dzień na łazęgach......pogoda w miarę, chociaż wieczory już zimne. Piekliśmy dzisiaj ciasto porzeczkowe i Marcel strasznie chcial pomagac. Nie pytajcie jakie mam pobojowisko w kuchni. CUDEM mi ciasto wyszlo, bo marcel wszystko naraz mi wsypywał do miski:Szok: Pół godzinki temu dopiero padł...a ja zmykam zaraz ogarnąc bajzel.

Anielinko zajrzyj na dłużej, napisz co u Was, prosze:całus:
Masz już wyznaczony termin egzaminu?
Milka my tu wszystkie ledwo wyrabiamy na zakrętach, szczególnie matki wielodzietne:Oczko: A z pracą baaaaaaaardzo ciężko, mam mnóswto znajomych, którzy po studiach pracuja w sklepach albo knajpach::(:
Mei domyślam się, że boisz sie operacji, ale będzie dobrze, zobaczysz, że szybko dojdziesz do siebie:yes:
Ja też jestem na ciebie zła, że tak rzadko zaglądasz:Psoty:
Vercia
u mnie laski jak tylko widza, że wyciągam mikser to już dosuwają krzesła do blatu i chca mi pomagac. Nawet jaja same wbijają:)

andzia

Vercia u mnie laski jak tylko widza, że wyciągam mikser to już dosuwają krzesła do blatu i chca mi pomagac. Nawet jaja same wbijają:)

Dobrze, ze wbijają...Marcel koncentruje się na tym, aby jak najszybciej wszystko co jest na stole wrzucić do miski z mikserem :lup: Musisz miec oczy dookołabo chwila moment i będziesz miała pieprz albo COŚ w misce....

Super, że imprezka udana!

Anielinka i ja prosze, zebys jednak zagladala do nas czesciej :)
Nie czytaj nas tylko pisz co u Was! Naprawde pusto tu bez Ciebie.

Milka to tak jak kazda mama masz urwanie glowy :) Myslisz, ze Filip chetnie pojdzie do przedszkola?

Mei operacja szybko pojdzie, wyjdziesz ze szpitala i bedziecie miec mnostwo czasu dla siebie z Filippo!
Brawa dla dzielnego Filipa plywajacego w kole :)
Michala spiewy nagralam juz wczoraj na komorke i wieczorkiem wrzuce :) wiadomo, ze wyomowan ie jest idealna, ale chlopak sie wczul i sluchamy go od rana do wieczora :lup:

andzia fajnie, ze imprezka sie udala! Laski dluzej dzisiaj pospaly???
My jednak przyjedziemy 7 rano, bo P. i tak w sobote ma mecz, wiec worci wieczorem. Nie ma sensu wtedy jechac tylko na noc :( Jeju, juz nie moge sie doczekac!!! Super, ze I z Gosia sie spotkamy!
Chyba zapowiada Wam sie fajna pogoda na urlop :)

Cafe a masz gdzies linka jeszcze z tymi buatmi co nam sie podoably? Nie moglam ich znalezc :lup:

A tak w ogole to witam!
Rano zaliczylam juz lekarza profilaktyka i nastepna wizyta za 4 lata. uff!
Teraz kawka i do roboty, bo trovhe mi sie uzbieralo przez urlop.
Wczoraj znowu spedzilam z mlodym 2 h na placu zabaw. Dla mnie to taka nowosc :) Mlody gania, zaczepia dzieciaki, czesto je po prostu nasladuje, jest coraz bardziej odwazny. Wczoraj w drodze na plac zabaw dorwala go dziewczynka 1,5 roczna, zlapala za reke i nie puscila do placu zabaw. I cala droge cos do niego gadala. Ale fajnie wygladali :hahaha: Na koniec zaspiewal jej abc i powiedzial, ze ma nowa kolezanke :lup: