Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dziewczyny:)
Czy ja kiedyś chociaż jeden dzień usiąde na tyłku? Ehhh ciągle latam. Dzisiaj byliśmy w Poznaniu, co prawda ja byłam typowo rekreacyjnie i po wypis ze szpitala ale jestem straaaasznie zmęczona:/
Wyniki w szpitalu wszystkie wyszły dobrze:) Cukry suuuuper, lekarze ze mnie dumni, że tak sobie radzę:) Zostałam jeszcze wdrożona do jednego programu, miałam badany poziom tkanki tłuszczowej i inne takie i za pół roku jadę z tym do kontroli, a więc mam motywację żeby się wziąść za siebie;) No zobaczymy...
Powiem wam, że w szpitalu było fajnie, miałam bardzo fajne babeczki na pokoju, co prawda wszystkie około 50, ale na prawdę równe babki:) Dzisiaj jeszcze przy okazji odebrania wypisu je odwiedziłam:) Jak byłam na szpitalnej diecie to miałam takie grzeszne myśli na temat jedzenia, a jak wczoraj wyszłam ze szpitala to nie miałam na nic ochoty...
Kuba za mną baaaaardzo stęskniony:( codziennie, a nawet kilka razy dziennie rozmawialiśmy przez telefon, ale jak wczoraj po mnie przyjechał to było widac jak mu bardzo mamy brakowało....

Vercia fajne fotki:) Marcel to duży chłopak. Domek macie śliczny... Ja po dzisiejszej wizycie w Ikei ciągle mam przed oczami nasz przyszły :Oczko: domek z ogrodem, piękną kuchnią, dużym salonem... ehhhh
Andzia moja bratanica - Emilka, w maju miała cztery lata i cały czas śpi z pieluchą i rano ma cały czas nasiusiane... ale że czasami sobie leży i od razu nie woła, to nie wiadomo czy to nie jest jej lenistwo i poporostu juz sobie po przebudzeniu siuśnie... ja na miejscu bratowej bym zdjęła jej pieluchę i już, bo ja małemu zakładam co prawda pieluchę do spania, ale cały czas się zastanawiam czy ja mu tym krzywdę nie robię.... no bo za dnia mu mówię, że pielucha nie jest fajna, a w nocy zakładam:/ A zwłaszcza, że u nas pielucha codziennie jest sucha... Tylko dzisiaj w nocy miał wpadkę... W salonie stała moja torba jeszcze nie rozpakowana ze szpitala i Kuba w nocy na niej usiadł i chyba myslał, że na nocniku siedzi i zrobił siku w pieluchę:lup:... zdarł z siebie tą pieluchę w nocy wkurzony....
Cafe współczuje teściowej:/

Gosia gratki za wspaniałe wyniki:brawo: My zakladamy czasem na noc ale zawsze jest sucho...staram się wysadzić młodego przed spaniem.
Magda daj młodemu czas i z pewnością siądzie na nocnik, ale z pieluch bym zrezygnowała. W końcu będzie jemu przeszkadzało, ze kupa jest w majtkach. Trochę terror....ale do pieluch może się bardzo przyzwyczaić i w przedszkolu będzie problem, jak zrobi w majtki....

Milka27
Witam dziewczyny! Jestem nowym użytkownikiem na tym forum. Dowiedziałam się o nim od koleżanki ponoć jest super! Ja również jestem szczęśliiwą mamą wrześniaka 2008. Chciałabym dołączyć do waszego grona. Czy przyjmiecie jeszcze jedną mamuśkę?! Pozdrowionka

Witamy i zapraszamy do pisania :) Forum faktycznie jest super!
Napisz cos o tym swoim wrzesniaku i o sobie.

Dostałam sms od kumpeli, czy nie chcę zabrac się z nią na jakieś szpery jutro rano...i chyba pojadę. Nie potrafię siedzieć na tyłku w domu.....każde wyjście gdzieś to jak balsam dla duszy :lup::lup: Normalnie dopiero miesiąc jestem w domu a przede mną perspektywa całego roku :lup: chyba coś społecznie zacznę robić bo zwariuję :lup:

veronica_20
Magda pomysłowy chłopak:brawo: Ja tak z kaszką nagadałam, że w sklepie nie ma, bo pan musiał pojechać po towar.....i musisz zheśc coś innego, bo nie ma nigdzie kaszki,,,,po czym młody powiedział, mamusiu przecież babcia zawsze ma 2 kaszki na zapas, co ty nie wiesz? musimy teraz jechać do babci:Szok:

hahahah! Juz nam sie nie uda tak latwo ich oszukac :hahaha:

veronica_20
Dostałam sms od kumpeli, czy nie chcę zabrac się z nią na jakieś szpery jutro rano...i chyba pojadę. Nie potrafię siedzieć na tyłku w domu.....każde wyjście gdzieś to jak balsam dla duszy :lup::lup: Normalnie dopiero miesiąc jestem w domu a przede mną perspektywa całego roku :lup: chyba coś społecznie zacznę robić bo zwariuję :lup:

Fajne plany :)