Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej laseczki Pusto cos tutaj :(
Nie mam za duzo nadrabiania.

Vercia super, ze nadrabiasz zaleglosci towarzyskie. Teraz to juz wiemy dlaczego tyle tych ciast pieczesz. Zrob jkies fotki Waszego baseniku i sie pochwal.

Gosia dobrze, ze juz wyzdrowialas. Pewnie jakis wirus Cie dopadl.
No i czekamy na fotki salonu. Jestem go bardzo ciekawa.

A u nas ok. Czas szybko plynie. Wczoraj caly dzien spedzilismy na plazy, schodzilismy tylko na jedzenie. Opalilam sie troszke i odpoczelam. Wieczorem obowiazkowy spacer i mnostwo atrakcji, wesole miasteczko itp. Z mlodym naprawde luzik. Pieknie spi, super je i w ogole nie marudzi. Zadnych histerii, ze cos chce itp.
Dzisiaj wlasciwie caly dzien padalo. Ale i tak zaliczylismy 2 h spaceru. Ledwo doczolgalam sie do pokoju, ale mlody dal rade super :) Po drzemce i obiedzie znowu lazilismy, nogi mi w dupe wlazly. A teraz znowu goraco, zaraz idziemy na kolacje. Znajomi niedawno dojechali :)
A poza tym cigale sa posilki, do tego takie odbre, ze juz czuje jak moj brzuch robi sie coraz wiekszy. Ledwo co po obiedzie doszlam do siebie i juz trzeba schodzic na kolacje :lup:
Dobra, zbieramy sie. Zajrze pewnie znowu jutro. Licze na wieksza frekwencje :)

Cześć piękne!

Ja znowu na nocce kibluje... Pogoda się u nas piękna zapowiada więc pewnie wybędziemy nad wodę::): Spać mi się chce jak nie wiem...
Ze smokiem nie ma problemu. Wspomina i mówi, że chce, albo że tęskni za smociem i jest smutny, ale nic poza tym:D

Magda korzystajcie ile wlezie, super że jesteście wszyscy zadowoleni:yes:
Co do spania po nocce to różnie bywa. Zazwyczaj daje mi spać, czasem po mnie skacze a czasem mama nie może się nim zająć i wtedy kładę się dopiero w południe razem z nim::): Ale rzadko mi się zdarza, że nie śpię w ogóle.

Vercia no króciutko czekasz faktycznie. Ale to dobrze... Wolałabym ten egzamin mieć jak najszybciej za sobą...
Ech... Marcel przynajmniej się ubiera i chce iść. Filip chce iść, ale ani myśli się ubrać czy choćby pomóc w ubieraniu:Szok: Ile razy wyszłam już bez niego - niczego go to nie nauczyło:Rozgniewany:

Cafe przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję...:Nieśmiały: Na tej stronie było napisane że są aktualne... Jak chcesz, to spróbuję przegrać Ci testy z mojej płytki i wyślę pocztą.
Błędami się nie przejmuj totalnie. Testy można na pałę wykłóć i to bardzo szybko. Rozwalały mnie zawsze pytania o drogę hamowania w zależności od pogody i nawierzchni którą trzeba podać w metrach:Histeria: Jakbym co najmniej miała z tego korzystać w praktyce a w oczach miała miarkę...

Andzia na pewno takie wyjście na plac bez porównania spokojniejsze::): Jeszcze, żebyście mieli możliwość je tak częściej rozdzielać to na pewno nadrobiłabyś swoje zapasy cierpliwości:yes:

Gosia zdrówka dla Was... Coś nie w porę Was podebrało... Dobrze, że już jest lepiej... Jak wypadła wizyta?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej,
rzeczywiscie cisza tutaj...ja mam ostatnio strasznego doła przez te moje zołzy, no nie ogarniam ich kompletnie::(: Nie ma dnia żeby czegos nie zniszczyły, nie zrobiły na złość, dzisiaj rano jak myłam włosy wywaliły cały album ze zdjęciami i połowę tych zdjęć zniszczyły, ostatnio Zośka wywaliła całą miskę wydrążonych wiśni, pływała podłoga, ściany, firany, wszystko::(: Brak słów...
W weekend były u nas Dni Ksiąza, trochę się ukulturalnialiśmy, w ciągu dnia chodziliśmy z dzieciakami, a po 19-tej jak laski spały już ze samym Stasiem, zanosiliśmy nianie teściom i balowaliśmy do późnej nocy. Wczoraj był koncert Big Cyca, ach poskakałam jak za starych dobrych lat, wrócilismy do domu po 1-wszej, laski wstały oczywiscie o 6-tej, myślałam, ze chociaż Stasiu pośpi, ale też od 8-mej już szaleje:Padnięty:

I ja się witam ! :Całus:
Faktycznie mały ruch u nas....pewnie po wakacjach wszystko się zmieni.....
Magda u nas tez leje.....od wtorku ma być słoneczko:Śmiech:
Andzia dobrze, że trochę poszaleliście....ale nie bałaś się zostawić teściowej niani?? Chociaż pewnie dziewczyny spały jak kamień.....Marcel wstaje czasem w nocy, więc ja bym się nie odważyła...

Hej Cafe, hej Vercia:)

Laski w nocy śpia, a niania ma bdb zasięg, wiuęc nawet jakby się obudziły to kilka minut i t. jest u nas:) A co poszaleliśmy to nasze:)
Laski od 2 tyg. znowu nie śpią w dzień, więc przed 19-tą padają.

Cafe nam też są potzrebne chwile bez dzieci. I nie wieczory, a całe dnie:)
Vercia ale Cię wzięło z tymi chlebami, ja nie jestem w stanie obiadu przy moich zrobić, a gdzie tu jakieś inne szaleństwa...

magda_79
Gosia my 17 nie damy rady sie spotkac. Prawdopodobnie zostaniemy tutaj wlasnie do niedzieli.
Ale potem calu tydzien siedze w domu. Moze uda Wam sie przyjechac :)

Oj to szkoda:( Później nie damy rady przyjechać, bo w poniedziałek wracamy ze Strzelec bo ja od wtorku idę do szpitala i nie wiem ile poleze:/ Chyba, ze w jakiś inny weekend w sierpniu, albo wy do nas przyjedziecie do Dziwnowa:)

A tak poza tym to cześć wszystkim:)
U nas dni tak szybko mijają... Szok po prostu.... Śpimy do 9 (nie wiem jak mały to robi;)) Bawi się coraz ładniej sam:) Nie można ostatnio narzekać.
Mi moje choróbsko szybko przeszło - jeden dzień miałam wysoka temperaturę, a na drugi dzień bolało mnie gardło - nie mocno, ale bolało... jakiś taki wirus, bo teraz wzięło P. Wczoraj miał temperaturę (39-40 st.) a dzisiaj już mu spadło i gardło go boli...