Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiaczek
andzia

[Prosiaczek prawdziwy z Ciebie Prosiaczek, ledwo urodziłas a juz z Ciebie Prosiaczek, ledwo urodziłas a juz o sexie myslisz:)
A tak na serio ja po Stasiu brałam zastrzyk i byłam zadowolona. Przy tabletkach jest ten zonk, ze trzeba je brac reguralnie z dokladnoscia co do godziny. No i wychodza duuuuzo drozej.

To chyba normalne po takim poście! ;) Po ślubie to nawet obowiązek, a że przyjemny to już inna sprawa ;)))

Normalne:)
Ja tez o tym mysle, ale sex bedziemy chyba uprawioac z dziecmi na rekach, bo ostatnio mam wrazenie, ze przez caly dzien sa u nas na rekach:36_2_39:

Prosiaczek
Czy któraś z Was może mnie nauczyć właściwego używania pampersów? Nieważne jak założę i tak bokiem wycieknie kupka i poplami śpioszki! Nie wiem co ta Zośka ma w jelitach ale jej kupki są nie do sprania! Na początku miałam Pampers 2 i myślałam, że wycieka bo są za duże więc kupiłam Huggies 1 i to samo!
Czekam aż malutka się obudzi bo to jej pora;) Słodkich snów!

Prosiaczek, a moze musisz mocniej po bokach zacisnac.
A kupki wiem, ze ciezko sprac. Ja najpierw spieram je recznie, dopiero potem ładuje do pralki

Gość kwiatuszek9876

Prosiaczek
Czy któraś z Was może mnie nauczyć właściwego używania pampersów? Nieważne jak założę i tak bokiem wycieknie kupka i poplami śpioszki! Nie wiem co ta Zośka ma w jelitach ale jej kupki są nie do sprania! Na początku miałam Pampers 2 i myślałam, że wycieka bo są za duże więc kupiłam Huggies 1 i to samo!
Czekam aż malutka się obudzi bo to jej pora;) Słodkich snów!

tutaj mozesz przeczytac o opiniach innych na temat pampersow

Federacja Konsumentów - poznaj swoje prawa

Gość karola1803

GOSIAMMM SERDECZNE GRATULACJE SYNUS JEST SLICZNY
co do pampersow to ja uzywam "pampersy":) u mnie sie sprawdzily te pampersy 2 maja takie gumki przy nogach moze sprobuj je odwrocic tak zeby byly na zewnatrz i dokladnie rowno na pleckach musza byc ulozone no ja nie wiem co poradzic:) pozdrawiam
a wogole maxio ostatnio jakis taki nie w sosie jest:(:( obudzil sie rano o 7 zasnal kolo 11 obudzil sie o 12 i dopiero teraz znow zasnal dodam ze non stop placze juz nie wiem co robic :(:(:( brzusio ma miekki wiec naprawde nie wiem :(:(

Hej!
Tak Was czytam i doceniam to coraz bardziej, ze Michal nie ma zadnych kolek (odpukac!).
Jak placze to wiadomo, ze trzeba uruchomic cyca i luz :)

Co do pampersow to ja tez uzywam "pampersow" - na razie 1, bo Michas malenki, ale jestem bardzo zadowolona. Co prawda przynajmniej raz dziennie sie musi zasikac po pachy, ale nie jest zle.

Wlasnie wyszla pelegniarka srodowiskowa. Bylo calkiem sympatycznie, a myslalam, ze jakis wstretny babsztyl przyjdzie. Hhiihihih!

Witam babulce moje kochane!!!

U mnie po staremu-brak czasu na wszystko, za to wczoraj bezkolkowo:)
Maryia w ogole zaczyna sie usmiechac, jak sie do niej mowi i wglada na mega-słodko.
Dziewczyny tez coraz bardziej na siebie reaguja, czesto klade je obok siebie i potrafia nawet przez godzine nawzajem sie obserwowac:)

Cafe jak tam majtki:?:usmiech:
Gosiamm sniłas mi sie dzisiaj, lezałysmy razem na sali poporodowej:)
Prorokiem nie jestem, ale mam nadzieje, ze w moim przypadku nie oznacza to kolejnej ciazy...
Kasioleqq jak długo trwaja te kolki Kacperka? Dajesz mu cos na to?

Głodomory wzwaja:)