Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Hej!

Widze że tu strasznie dukanowo się zrobiło, więc chyba tu do Was nie pasuje :((((((((

Anielinka pacnąć Cię?! Ja też się nie "dukanuję":Oczko:

Cafe co za słodziaki:Podziw: Powodzenia w dietowaniu:yes:

Veronica za Ciebie również trzymam kciuki::):
Andzia mam nadzieję, że się nie kisicie się w domu tylko szalejecie u babci::):

Bardzo Was przepraszam, że więcej nie odpiszę na razie bo zaraz przylezie mi tu ktoś na centralę. Do nowej pracy idę i powoli się zaczynam stresować:D A co będzie to czas pokaże... Spróbować trzeba a ja taki typ pracy bardzo lubię. Może mnie zostawią na dłużej... Więcej Wam popiszę na boku bo muszę się wygadać:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Vercia powozenia na Dukanie! Ale jak pamiętam Ty jestes raczej baaaardzo szczupla, wiec te 5 kg to chyba troche na wyrost. I ja poczekam na Twoje efekty po Inneov. Ja podobnie jak Andzia nie mam cellulitu tylko na powiekach 

Andzia chyba naprawde mama Cie podczytuje. Hihi! Najważniejsze, ze jest efekt! Super!
Dalej uwazam, ze z Ciebie chudzina, ale rozumiem, ze jeśli zle się czujesz ze soba to można sobie gadac. Ja 4 m-ce po urodzeniu Michała ważyłam 6 kg mniej niż teraz :lup:
O takiej wadze to już nawet nie marze, ale te 2 kg mniej to już byloby cos.
I tak jak pisałaś wlasni te „ostatnie” kilka kg jest bardzo trudno zrzucic 

Gosia zdrowka dla Kuby! Powodzenia na zajeciach 

Cafe i dla Ciebie powodzenia na Dukanie! 7 dni na uderzeniowe to dlugo  Miłego dnia!

Anielinka no niezle pojechałaś! JA tez nie jestem na Dukanie 

Mei ide na bok!

A poza tym to jest bardzo zebowo. Mlody cierpi cholernie, wlasnie jestesmy u mamy i spi, ale ciagle jeczy i rzuca sie. No i standardowo do tego doszedl koszmarny katar i kaszel :(
Pociesza mnie tylko to, ze to juz ostatni zab.

Z plusow to tylko to, ze dzisiaj mialam 0,5 kg mniej na wadze. pewnie dzisiaj u mamy nadrobie, ale zawsze to cos. Jutro znowu poranne bieganie!

My po wizycie....teściowa w nie najlepszym stanie jest...co mnie martwi....::(:chyba będę zmuszona porozmawiać z mamą, żeby przełożyła wyjazd na po świętach, pomoglibyśmy jej finansowo....bo chyba zostaniemy bez opieki dla marcela....::(: Wyszla ze szpitala, nie wykupiła wszystkich leków :lup: i ma hemogląbinę 6,1 :Szok: Więc jest słaba i ledwo chodzi.....Normalnie jak nie urok to......
Zjadlam przed chwila jaecznicą na szynce z piersi indyka i cebuli.....obżarłam się...choć już w pierwszy dzi8eń czuję niedosyt.....zjadłabym "coś innego". Po połudn iu było mi bardzo gorąco.

Hej,
my spędziliśmy miłe popołudnie u babci, mamy do niej jakieś 5 km, laski trochę wózkiem, trochę pieszo, Stachu rowerem, na szczęście przed 19-tą K. nas odebrał, bo nie wiem jakbyśmy doszli z powrotem, dziewczyny cały czas w biegu, a i ja opadałam z sił:Padnięty:
Stasiu jutro zostaje u teściów, laski u mojej mamy, a my jedziemy sami na zakupki, jakiś obiadek i te sprawy, ale się cieszę::):::):::):

Veronica woda niegazowana, obojętnie jaka, chyba nie ma żadnych sugestii w tej kwestii, ja piję Żywca albo Primavere. Co do słodzika to tez chyba nie ma ograniczeń, ja akurat kawy i herbaty nigdy nie słodziłam, używam go czasami do jogurtu z otrębami, do ciasta i naleśników przestałam go dodawać, bo po upieczeniu daje smak takiej goryczki i mi osobiście nie smakuje. W niektórych przepisach jest np. 2-3 łyżeczki słodziku, więc tak jak pisałam ograniczeń raczej nie ma.
Przez pierwsze 3 dni możesz się dziwnie czuć, ja się strasznie pociłam i miałam takie nieprzyjemne uczucie w buzi, suchość i taki ble zapach, ale to mija.

Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie opieki dla Marcela i szybki powróct teściowej do formy

Mei gratuluje podjęcia decyzji dotyczącej pracy i trzymam mocno kciuki, zeby wszystko było super, i praca i zarobki i umowa itp itd::):

Magda szkoda, że Michał niechętny na zajęciach, ale cwanizna z niego niezła:Oczko:
Powiem Ci, że moja Maryśka, która jest generalnie większy dzikus, większy złośnik i trudniej się z nią dogadać, jest ostatnio wstydliwa w stosunku do obcych. Jak nas ktoś zaczepia na ulicy to odwraca głowę w drugą stronę i udaje, że nie słyszy:Oczko: JAk idziemy w jakieś nowe miejsce, albo do nas przychodzi ktoś, kogo średnio zna, to przez pierwsze 10 minut też tylko obserwuje, a później zaczyna się rozkręcać. Może taki głupi okres.
Gratuluję spadku wagi i zaciskam kciukole, żeby ta ostatnia piątka jak najszybciej wylazła.

Witajcie!!!
Andzia fotki boskie!!! A ty chudzina!!!Podziwiam cie jak dajesz radę z ta dieta.....bo ja już drugi dzień i mam trochę dosyć......af kors nie poddam się:Śmiech: Strasznie mi gorąco, trzesa mi się ręce, pocę się jak glupia.....z wczoraj na dzisiaj mam 1,4 kg mniej:yipi: Od patrzenia na owsiaki robi mi się niedobrze......no i ta monotonia mnie wykańcza....odrzuciło mnie od ryby....na obiad piekę cyca w przyprawie do kurczaka, zrobię sosa z jogurtu pietruszki i musztardy.....jak długo musze byc na 2 fazie???
Cafe a Ciebie to totalnie podziwiam, plan 7 dni na uderzeniówce:o_master2:

Ja dzisiaj juz zaliczylam 30 min ciaglego biegu! Idzie mi coraz lepiej i coraz bardziej mi sie to podoba. No, ale ledwo doszlam do domu. Do teraz mnie boli kazdy miesien.

Zaliczylsimy juz spacer w parku, przejazdzke kolejka i lody, bo P. na 12 pojechal do pracy. Mlody spi, jak wstanie to jade z nim do mojej przyjaciolki. Pobawi sie z moim chrzesniakiem, pewnie zaliczymy jakis plac zabaw :)

Noc koszmarna. Jeki, kaszel, katar. Dziaslo bordowe i strasznie opuchniete. Ciekawe kiedy ta cholera sie przebije. Mlody znowu diete sobie robi i nic nie chce jesc.

Magda podziwiam za motywację do biegania....ja z tych co nie cierpią "męczyć się i pocic":sofunny: Po 20 m bym padła.....nigdy nie lubiłam ćwiczeń.....
Ja zjadłam obiad i trochę mam lepszy nastrój i wróciął motywacja bo obiad był smaczny...teraz jade z mamą na zakupy do lubina....bo mam puchy w lodówie a u nas nic nie kupię....G. przyprowadził mlodego i jedzie do pracy.....chcemy jak najszybciej zrobić ogród a mamy póki co sajgod a nie miejsce na ogród......miłej niedzieli....

My po zakupach jesteśmy...udało mi się kupić w lidlu duzo produktów light...serków, serów i wędlin....
Andzia na forum dukana i na stronce jest jadłospis dla 1 fazy i tam jest przepis na sernik, chleb, bułki, ptasie mleczko....tzn., że mozna to jeśc w 1 fazie??? Ile byłaś na uderzeniówce??? Bo ja myślę o 3 dniach. Jutro mija 3 dzień. Od wtorku w końcu mogłabym jesc warzywa:o_master2: