Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Her,
kurde nie mogłam nic wcześniej napisac, bo nie działała mi klawiatura. :Wściekły:

Cafe nikt od Ciebie nie wymaga, żebyś była Matką Polką, dla mnie i tak jesteś wielka, ja ledwo ogarniam dzieciaki, a gdzie jeszcze praca do tego:o_master:
A co z tym przedszkolem? Macie jakąs alternatywę?

Magda cuuudo fotki, Michał jest taka przystojniacha, że hej!!!

Anielinka szkoda, że Ikea nie poprawiła humoru.
Butki z tej Baty sa naprawdę fajne, no i ceny super. My chyba w weekend skoczymy do P-nia, tzn. K. ze Stasiem jada na pewno na jakies targi motoryzacyjne, jak się odważe to zabiorę sie też z laskami i wtedy poptarzymy na żywo za butkami, jak nic nie znajdziemy to zamówię te z netu

Witajcie dziewuszyska:)
Ja dzisiaj już byłam w pracy:) Dzieciaki roznosiło!!! Ale dałam radę:)
Magda zdjęcia suuuuper! Michałek jest poprostu śliczny!!! Te jego oczy...
Cafe powiem Ci, żę podziwiam Twojego K. niejeden facet wysiada przy jednym dziecku, a on trójeczka pod opieką i jeszcze okna umyje! Fiu...fiu...
Anielinka szkoda, że zakupy w Ikei nie udane, ale najważniejsze, że miło spędziliście czas:)
Andzia widzę, że rozglądasz się za butkami dla dziewczyn... u nas najśmieszniejsze jest to, że Kubie pasują butki z jesieni - rozmiar...23... Co prawda duże to 23 wypada ale i tak jestem w szoku...
Mei zdjęcia Filipa na rowerku suuuuper!!!

O hej Gosia::):
Walczę z ciuchami na all, chęci mam średnie...

Dzisiaj wstawiałam pranie w łazience, a laski układały puzzle, nagle Zośka przyszła ze smutną miną i mówi: Marysia mnie tu uderzyła. Wołam Marysie i pytam dlaczego uderzyła Zośkę: Bo ona mnie uderzyła w głowe to ja ją tez uderzyłam w głowę. Mówię: dziewczyny, dlaczego Wy się tak ciągle bijecie? Na to Maryśka: Bo my się nie lubimy:Histeria:

Ale widze że tu ruch...:Szok:

Andzia oby plany weekendowe wypaliły...może nie będzie tak źle:oczko: chociaż skoro dziewczyny się "nie lubią" no to różnie może być :hahaha:

Gosia na Amelke też są dobre buty jesienne:) baaardzo wolno jej nóżki rosną...
a jak zdrówko?

Magda super fotki! potwierdzam z Miśka przystojniacha, śliczne ma oczy a szczególnie rzęsy :Podziw:

Mei super Filipo wygląda na tym rowerku, tylko widze że z dydusiem się nie rozstaje:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A ja dziś się umówiłam do fryzjera i odziwo już na jutro :yipi: nie moge się doczekać, bo wyglądam jak upiór :Padnięty:
dzwoniłam do tego gościa od "towaru" i kazał mi jutro zadzwonić, bo był akurat w trasie i nie mógł rozmawaić, powiedział że pogadamy i jakoś rozwiążemy tą sprawe....jestem tylko ciekawa jak? hmm...zobaczymy...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka dobrze,ze zadzwonilas,niech ci wymieni i tyle,na pewno nie bedzie problemu,mnie tez czeka fryzjer...chcialabym obciac sie na krotko ale to za 10 killo:36_6_3:

goska wstaw no ciotka zdjecia kubuli,daaaaawno go nie widzialysmy
jak sie czujesz?

andzia no widzisz,dziewczyny sie nie lubia i dlatego takie sa zlosliwe:sofunny:
z przedszkolem nie wiem sama....na razie i tak jestesmy w kropce,bo nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac:Histeria: a zwiazku z tym nie wiem w ktorym przedszkolu pytac o miejsca:Histeria: wszsytko jest popieprzone

witam z rana, my juz na nogach jestem strasznie niewyspana, dzsieciaki w nocy sie pobudzily i nie chcialy spac, olek uparl sie ze chce jesc julek tez na cycu wisial a pozniej chcial sie przytulac. co do jedzenia olka sie nie dalam i w koncu poszedl spac bez mleczka al jak przysnal to sie jeszcze mojego meza auto wlaczylo ze bateria sie zaraz rozladuje i zaczelo tak piszczec ze znowu dzieciaki nie spaly. wiec teraz mysle czy przypadkiem za jakis czas nie podrzucic oleczka do dziadka a ja sie jeszcze poloze....

gosia ty zgubo...jak sie czujesz???
u nas buty za male jesienne musze sie wybrac z oleczkiem jak wyzdrowieje na male zakupy i mu kupic jakies buciki na wiosne....

anielinka ciekawe co moze ten pan poradzic na ten towar???az jestem ciekawa

cafe i jak tam nocka jezcze cie nie ma wiec moze chlopaki spia, zreszta widze ze jeszcze po pierwszej bylas na nogach....

andzia no dziewczyny sa niesamowite jakie one wygadane i widzisz dlatego sa takie niegrzeczne bo sie nie lubia....

magda no michal to taki przystojnik ze ja nie moge, a na tym ostatnim to z jego ukochana aurelcia tak??

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Dzisiaj juz po 5 mielismy pobudke, bo kolejna kupa :( Mlody ma dobry humor, apetyt, jest wesoly. A jednak 4-5 kup rzadkich dziennie.

Cafe Olka jak dlugo ostatnio trzymalo rozwolnienie?

Anielinka super z fryzjerem! Ja ide w sobote, bo juz mam mega odrosty, a grzywka wlazi mi do nosa :lup:

Andzia no i wiesz skad klotnie i bojki miedzy dziewczynami :hahaha:
Ze tez sie wczesniej o to nie spytalas :sofunny:

Justynka ale mialas noc! Jak masz mozliwosc to podrzuc Olka do dziadkow, a sama sobie odpocznij.Wrzuc nam jakies fotki swoich chlopakow :)
A w moich fotkach na ostatnim zdjeciu Aurelcia Michała, z ktora wyjatkowo zupelnie nie chcial sie bawic.

Zapisalam Michała od jutra na rytmike, zajecia sa 2 razy w tyg. Takie niby przygotowanie do p-kola. Najpierw z rodzicami, a potem rodzice wychodza. Te dzieci juz tam chodza jakis czas, ale ja musze gdzies z Michałem chodzic. Po ostatniej wzizycie u aurelci jest zalamana jego zachowaniem, jak dziki, ciagle u mnie na kolanach. Tylko jest maly problem, bo zajecia sie zaczynaja o 16.15, a ja 15.30 koncze prace i przez pol miasta musze przejechac po Michała.

magda_79
Zapisalam Michała od jutra na rytmike, zajecia sa 2 razy w tyg. Takie niby przygotowanie do p-kola. Najpierw z rodzicami, a potem rodzice wychodza. Te dzieci juz tam chodza jakis czas, ale ja musze gdzies z Michałem chodzic. Po ostatniej wzizycie u aurelci jest zalamana jego zachowaniem, jak dziki, ciagle u mnie na kolanach. Tylko jest maly problem, bo zajecia sie zaczynaja o 16.15, a ja 15.30 koncze prace i przez pol miasta musze przejechac po Michała.

super!
musze cos dla olka poszukac
a ile cos takiego kosztuje?ciekawe ile u nas chca...wiem,ze z klubie malucha sa zajecia dla dzieciakow,tylko ciagle mi tam nie po drodze a tez by sie przydalo,zeby troche z dziecmi poprzebywal-chociaz jak idziemy na plac zabaw to daje sobie fajnie rade

Cześć::):

Z kawką i mleczkiem 0,5 % witam, lżejsza o całe 3 kilogramy::):

Magda biedny Michu, może to zeby go atakują. Dawaj mu jakiś probiotyk, ew, Smecte.Pamiętam, że na Stasia kiedyś podziałał taki fajny syrop-węgile dla dzieci o smaku coli, ale nie pamiętam nazwy.
I super z rytmiką, u nas niestety nie ma żadnych takich zajęc dla maluchów

Cafe ja też chcę kopassa w dupasa, bo zamiast ogarniac syfilizm, to do Was przylazłam:Usteczka:

Justynka współczuje nocki, u nas co prawda ciągiem przespana, ale do 5.30, czyli dla mnie jest to jakieś 5 h snu, ciekawe jak długo tak pociągne:Szok:

Anielinka
super z fryzjerem, mnie kusi, żeby zrobić znowu grzywkę, ale jeszcze na stówe nie wiem:Oczko:

Cafe takie zajecia kosztuja ok. 100 zł/ m-c, 2 x tyg.
Mam tylko nadzieje, ze zdazymy na nie :)

Andzia powtarzam sie, ale cholernie Cie podziwiam za ta silna wole!
U nas tez leje, do tego wieje i jest baaaardzo nieprzyjemnie.

A mi sie wczoraj udalo wyskoczyc na aerobik. Moi rodzice byli u Michała. Troche wyskakalam, ale jak dla mnie to zajecia slabiutkir :(

Magda ja jak już coś postanowię to raczej w tym trwam, mam nadzieje, ze tej silnej woli starczy mi na długo. Wczoraj przeglądałam stronkę z przepisami Dukana i można naprawde super rzeczy jeść, tylko kurde nie ma czasu, żeby to wszystko gotować, więc u mnie trochę monotonnie.
Ja Cie za to podziwiam za sport:yes: I sama chętnie bym na coś pochgodziła, kolezanka mnie namawia na streching i spinning, ale musiałabym dojechac 15 km do niej, w dodatku na 18-tą, wiec ni w dupę ni w oko. Codziennie sobie obiecuje, ze chociaz kilka brzuszków porobię i na obietnicach się kończy::(:

andzia
Magda ja jak już coś postanowię to raczej w tym trwam, mam nadzieje, ze tej silnej woli starczy mi na długo. Wczoraj przeglądałam stronkę z przepisami Dukana i można naprawde super rzeczy jeść, tylko kurde nie ma czasu, żeby to wszystko gotować, więc u mnie trochę monotonnie.
Ja Cie za to podziwiam za sport:yes: I sama chętnie bym na coś pochgodziła, kolezanka mnie namawia na streching i spinning, ale musiałabym dojechac 15 km do niej, w dodatku na 18-tą, wiec ni w dupę ni w oko. Codziennie sobie obiecuje, ze chociaz kilka brzuszków porobię i na obietnicach się kończy::(:

Ja nie mam silnej woli, a czasu na gotowanie to juz zupelnie brak. Musialabym caly czas jesc jogurty i ewentualnie fileta z grilla i to wszystko :(

A co do sportu to ja to kocham, ale samej w domu ciezko sie zmotywowac. A na zajecia chodze tylko wtedy kiedy ktos zostanie z Michałem, czyli max. 1 raz w tyg. :( No i mam pewne wymaganie co do zajec, wiec ciezko mi cos wybrac kiedy juz mam ta wolna chwile :lup:
Czekam, zeby zrobilo sie ciut cieplej to moze chociaz uda sie troche pobiegac.

A dzisiaj czuje sie mega fatalnie, zbliza sie @ i brzuch mam ogromny pomimo niejedzenia.