Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Juz tez pomyslalam, ze to moze cos innego. Ale wyglada identycznie jak zawsze tylko mocniej. I suchymi placami w miejscach gdzie zawsze mial, ale cholera wie. Jutro na bank do lekarza.
Jak bylismy z nimu lekarza 2 tyg. temu w niedziele to 2 dzieci byla z ospa czy jakims takim paskudztwem. Moze sie zarazil???
Plyn i proszek od dawna ten sam.

cafe82
magda_79
Cafe ja tez marze o roznych grach, sama je lubie, wiec czekam :)

K...! Wlasnie dzwonila tesciowa, Michał co chwila placze, ze go plecy swedza :(((
Jutro na bank lekarz, oby do jutra dal rade.

kurde
a moze wypralas w jakims innym plynie?
a od syropow to mozliwe?

Syrop tylko antyalergiczny, nic wiecej mu nie daje ostatnio. Kuzwa, musi wytrzymac do jutra :(

Magda trzymam kciuki!
kurcze rzeczywiście ta alergia nie wiadomo od czego...hmm a może T. cos mu daje do jedzenia o czym może ty nie wiesz, coo? juz sama nie wiem...dobrze że juz jutro do lekarza...oby rozwaił wszytskie wątpliwości.

Andzia ale zonka M. walnęła w sklepie :Niespodziank: nic dziwnego że się spaliłas ze wstydu, no ale cóz to tylko dzieci:) wyobrażam sobie tylko ta mine tej starszej Pani :Oczko:
ma teraz nauczke, że teraz dzieci są takie mąre że nie mozna ot tak obcych zaczepiać :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Aście się rozpisały:Zakręcony:
Ja dopiero odeszłam od deski:Padnięty:
U laryngologa 10 minut i stówka poszła się pykać, niezła godzinówka mu wychodzi, zwłaszcza, że w poczekalni sporo ludziów czekało:Niewiniątko:
Trzeci migdał przerośnięty, dobrze by było go wywalić. Dla świętego spokoju będe to jeszcze konsultować, ale jutro zadzwonię wpisac Stasia na listę oczekujących na zabieg:)

Magda jak po wyrwaniu?
Cafe kurde u nas nadal zero bajek, co ja mam zrobić? Ostatnio cały czas każą sobie włączać pół godzinny film z Dnia Babci w p-kolu, ale jeszcze nigdy nie skupiły się na nim dłużej niż 2 minuty. Słuchać jednak słuchają, bo podłapały już wszystkie piosenki:)
Anielinka co tam u Was?
Gosia a u Cie?

hej!
Nie cierpie drapac rano samochodu. wrrr! Jest -13 i trzymam sie mysli, ze to ostatnie dni taaaakiej zimy.

Andzia :o_master: za wyrwanie osemki!!! bylo okropnie :( A teraz boli glowa, ucho, oko i szczeka :(

Moze faktycznie trzeba usunac ten migdal? Ale jesli to astma to czy to cos da?

Gosia to sie kobito napisalas :lup: Pisz co u Was! Jak Kuba?

Ja zaraz dzwonie umowic Michała do lekarza, wczoraj juz niby na polikach nie mial tak strasznie, ale nogi i brzuch to masakra. Moze i za kilka dni by mu zeszlo, ale nie bede czekac az znowu wylezie.

czesc dziewczyny, my tez juz na nogach, olek dzisiaj wstał po 6.
u nas wczoraj byli znajomi zobaczyc Julka, aolus mial kolezanke z ktora mogl sie bawic...tak wariowali ze masakra, mieszkanie rozniesione ale najwazniejsze ze olus mial sie z kim pobawic.

dzisiaj mamy na bioderka, s byl umowic wizyte i sie okazalo ze jednak sa terminy wczesniejsze, a za tydzien mamy do tej poradni patologii noworodka.

dziewczyny zgniatac sie to znaczy ściagac brzuch :lup::lup:

magda nie strasz ze po osemce to tak wszystko boli bo ja tez musze sie w koncu wybrac zeby ja wyrwac.

andzia Maryska niezla,ja na jej miejscu tez bym sie wkurzyła nie lubie takich ludzi jak ta kobieta....zreszta nie masz co sie przejmowac to tylko dziecko zawsze cos palnie w najmniej odpowiednim momencie jakby nie patrzec to jeszcze sa male.

cafe wspolczuje nocki...chłopaki to nie daja wam spac z glodu czy co???
u mnie julek wstaje 2 do 3 razy w nocy tylko ze czasami je z godzine i to jest wykanczajace.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Siemanko:)
Zołzinki właśnie pojechały, a ja przylazłam z kawką i śniadaniem::):
Wstały dziś o 5.40:Padnięty: i miały Reisefieber, pakowały się chyba z 10 razy:Oczko:
A ja obudziłam się ze strasznym bólem ścięgien? czy cholera wie czego, nie mogę normalnie nogi wyprostować. Nie wiem co się ze mną dzieje, przesilenie wiosenne to chyba za wcześnie, może starość?

Magda bolało? Mnie sam zabieg nie bolał, bo chyba ze 4 znieczulenia dostałam, ale po było niefajnie, ale też nie długo, w sumie tylko 2 dni brałam ketonal.
Płucz sobię buzię szałwią i przykładaj w miarę możliwości lód do policzka, zeby nie spuchnąc.
Dobrze, ze idziecie z michałem do lekarza.

Cafe współczuje nocek. U mnie ostatnio pobudki 5.30-6, a że kładę się zawsze grubo po północy, to rano zwlec się nie mogę. NIe wiem jak inne dzieci śpią po 14 h ciurkiem, jak te małpy ldwo 9 ostatnio:Padnięty:

Justynka ja tez chce zobaczyć Julka