Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
za nami pierwsze kibelkowe sukcesy
no sukces to moze za duze slowo ale olek juz nie boi sie kibelka
siedzi na swojej nakladce ze hej
nie wola jeszcze ale staram sie czesto go sadzac i zawsze cos tam zrobi
no musze sie wziac za dziada bo juz przesada z tymi pieluchami!

jak juz oswoi sie z kiblem na dobre to sciagam pieluche i tyle
tylko jakos nie mam nerwow do tego:Histeria:

Jej, jak ja Wam zazdroszcze. Michał ciagle sie boi i na haslo kibelek az krzyczy i placze :(

Powodzenia!

magda_79
I ja witam!

Jutysnka jak to sie zgniatasz?

Cafe brawa dla Olka za puzzle!!! Fajne te puzzle, ktore kupiliscie. I zdecydowanie sie oplaca.
U nas na odwrot, Michał nawet nie chce slyszec o puzzlach, co najwyzej moze je porozrzucac.

Andzia jak minak weekend?

U nas masakra z Michała alergia. Dzisiaj nie dam rady jechac z nim do lekarza, ale jak sie nic nie poprawi to jutro pojdziemy po skierowanie do alergologa :((( Zaczyna sie drapac, a jak P. wieczorem go smarowal to na nodze ma okropna wysypke i mowil, ze tam go boli. Ciagle k.... cos!

kurde co jest z ta alergia?
zjadl cos innego?
bidny,pewnie go swedzi
mysle,ze lekarz obowiazkowo...co bedziesz sie zastanawiac-moze poradzi cos sensownego

cafe82
szczerze ,to chcial zeby mu puszczac banki mydlane
a ze mamy je w lazience to mowie jak usiadziesz to bedziemy robic
myslalam,ze nie bedzie chcial ale usiadl i tak sie zaczelo

Cholera, a my mamy kibelek osobno i nic tam zachecajacego nei wcisne :lup: Ale cos poprobuje.
U nas juz Michał siedzial na tej nakladce, ale kiedys P. (wbrew temu co mu powtarzalam) posadzil go na sile, z placzem i od tej pory juz nic nie dziala :(

cafe82
magda_79
I ja witam!

Cafe brawa dla Olka za puzzle!!! Fajne te puzzle, ktore kupiliscie. I zdecydowanie sie oplaca.
U nas na odwrot, Michał nawet nie chce slyszec o puzzlach, co najwyzej moze je porozrzucac.

U nas masakra z Michała alergia. Dzisiaj nie dam rady jechac z nim do lekarza, ale jak sie nic nie poprawi to jutro pojdziemy po skierowanie do alergologa :((( Zaczyna sie drapac, a jak P. wieczorem go smarowal to na nodze ma okropna wysypke i mowil, ze tam go boli. Ciagle k.... cos!

zjadl cos innego?
bidny,pewnie go swedzi
mysle,ze lekarz obowiazkowo...co bedziesz sie zastanawiac-moze poradzi cos sensownego

Michał ma tak uboga diete, ze cieako, zeby zjadl cos nowego :(((
Za to pies teraz linieje, ale mam nadzieje, ze to nie od tego.
Mialam juz dzisiaj osc do lekarza, alep rzyjmuje od 8 do 14, a ja i tak wychodze wczesniej z pracy, bo ide do dentysty.

magda_79
cafe82

Cholera, a my mamy kibelek osobno i nic tam zachecajacego nei wcisne :lup: Ale cos poprobuje.
U nas juz Michał siedzial na tej nakladce, ale kiedys P. (wbrew temu co mu powtarzalam) posadzil go na sile, z placzem i od tej pory juz nic nie dziala :(

nie wiem co ci doradzic
mnie juz wak wkurza ta pielucha!
dwa male obsrance i jeszcze olas :Histeria:
a poza tym ile mozna?
wstyd!
a jeszcze ciagle slysze,ze to moje lenistwo!!
a co zrobic jak dziad w ogole nie sygnalizuje??

magda_79
cafe82
magda_79
I ja witam!

zjadl cos innego?
bidny,pewnie go swedzi

Michał ma tak uboga diete, ze cieako, zeby zjadl cos nowego :(((
Za to pies teraz linieje, ale mam nadzieje, ze to nie od tego.
Mialam juz dzisiaj osc do lekarza, alep rzyjmuje od 8 do 14, a ja i tak wychodze wczesniej z pracy, bo ide do dentysty.

no rozumiem
nie wiem naprawde
w ogole sie na tym nie znam
mam tylko nadzieje,ze szybko sie z tym uporacie

cafe82
magda_79
cafe82

nie wiem co ci doradzic
mnie juz wak wkurza ta pielucha!
dwa male obsrance i jeszcze olas :Histeria:
a poza tym ile mozna?
wstyd!
a jeszcze ciagle slysze,ze to moje lenistwo!!
a co zrobic jak dziad w ogole nie sygnalizuje??

Mi tez juz wstyd i tez slysze wszedzie, ze to przeze mnie. Penie gdybym byla w domu to by juz bez pieluchy ganiala, a tak to ja jedno, a t. drugie i kicha.
Michal sygnalizuje, ale po, bo mu brudna pielucha przeszkadza :lup:

Nie wiem ile mi się uda popisać, bo w pokoju obok słysze już kłótnie i popychanki. A miały zupę gotować:Histeria:

Weekend ok, wczorajszy obiad poprawny, jakby nigdy nic...ach...
W. przyjechała na tydzień, bo jest już po sesji i zabiera laski jutro na cały dzień::):
A dzisiaj popołudniu jedziemy ze Stasiem do laryngologa

Magda kurcze koniecznie musicie iśc do alergologa i chyba zrobić te testy, mam nadzieje, ze to jednak Milan nie jest przyczyną Michałowej alergii, choć pierwszym pytaniem lekarza będzie zapewne: czy macie zwierzęta. Zdrówka, niech uczulenie szybko mija!!!

Cafe brawo dla Olka, trzymam kciuki za łatwe i szybkie odpieluchowanie, domyśłam się, ze nie masz do tego nerwów, ja tez nie byłam na to psychicznie gotowa, ale najlepiej zdjąć mu od razu pieluche, wtedy szybciej zajarzy:yes: Ja pokupiłam laskom kilka par rajtek na przebranie, majtek miałam sporo po Stasiu i jakoś poszło, na początku miałyśmy bardzo mało wpadek. A teksty o Twoim lenistwie-masakra:Histeria:Ja tez słyszałam wcześniej głupie uwagi, że takie duże, a pieluchy itd. I im więcej mi gadali, tym bardziej miałam to w dupie:Padnięty:

I brawo za puzzle!!! LAski dostały wczoraj od mojej mamy podobne, 4 puzzle w kartoniku, 36, 48, 56 i 70 elementów i ZOśka mnie zaskoczyła, bo ułożyła wszystkie, łącznie z tymi 70, migusiem:yes:::):

hej babki :) własnie doczytuje co u Was , zaraz bede odpisywac , Cafe mje juz nawołuje prze FB :)) u nas róznie , generalnie miejsca sobie znalesc nie moge ... a zeby cos robić i nie myslec własnie od tyg. wziełam sie za gacie Juli i juz od 4 dni 0 wpadki , najgorsze , ze budzi mnie w nocy i krzyczy siku ;d no ale nie narzekam ... oby juz tak zostało :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk
hej babki :) własnie doczytuje co u Was , zaraz bede odpisywac , Cafe mje juz nawołuje prze FB :)) u nas róznie , generalnie miejsca sobie znalesc nie moge ... a zeby cos robić i nie myslec własnie od tyg. wziełam sie za gacie Juli i juz od 4 dni 0 wpadki , najgorsze , ze budzi mnie w nocy i krzyczy siku ;d no ale nie narzekam ... oby juz tak zostało :)

brawo