Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a dziekuje chlopcy juz dobrze
nie kaszla prawie-tylko troche po inhalacjach

a o pneumo jeszcze nic nie wiem
musze do naszej rodzinnej podjechac,do przychodni i pogadac

a do kontroli jedziemy jutro,do pani ordynator-mam nadz,ze zgodzi sie zajac chlopakami,cala trojke zreszta
zobaczymy jaka jest i jak bedzie ok to fajnie
a jak cos bedzie nie tak to poszukamy dalej

czesc dziewczyny,

kasiolegg gratuluje kolejnego kilograma mniej, ja tez musze sie za siebie wziac bo mam jeszcze na plusie 7 kilo....a chcialabym wogole 10 zrzucic ale to pewnie w marzeniach byleby te 7 sie pozbyc wiec jak cos to jestem chetna na forumowe odchudzanie, moze zaczniemy z Julkiem wychodzic na spacery to jakos mi sie zacznie ten brzuch wklesac bo normalnie troche za duzy jeszcze mam.....

anouk sil kochana, kurcze oby jak najszybciej ci sie zakonczyly te "atrakcje"

anielinka wrożka superowa, no dama jak nic....

cafe jak to dobrze ze z chlopakami lepiej, my w przyszlym tygodniu wybieramy sie juz na pierwsza wizyte do lekarza. jestem ciekawa jaka jest ta nowa pani doktor, bo olka to z tej przychodni wypisalam, zwarzywszy na poprzednia doktórke.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

cafe82
no wlasnie o play dohu mysle
pare kolorow na poczatek
,zobaczymy bo nie orientuje sie wcale w tym temacie

a kredki tylko bambino ale te drewniane
drogie jak cholera ale warto

Cafe i ja polecam Ci ciastoline z Play Doha, my właśnie nie kupowaliśmy żadnego zestawu, tylko 4 pojemniczki różnokolorowej, mysle że na poczatek to wystraczy...Amelka lepi z tego różne niestworzone rzeczy i ciasteczka też robi, bo dałam jej plastikowe foremki do ciastek:) grunt że ma zajęcie i baaaardzo to lubi:yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej laski!!!
Kurcze jak Ł. jest w domu to ja wogóle nie jestem zorganizowana i jakaś rozbita- bez kitu :((
Dziś byliśmy w Lęborku w szpitalu, Ł. musiał podjechac po wypis i po zwolnienie, póki co wraca do pracy 9 marca:) ale napisane jest że dzwigać mozna dopiero po 2 miesiącach, więc dostanie pewnie jeszcze kolejny miesiąć- supeer ciesze się, a tym bardziej jak juz chyba pisałam że i tam ma płatne 100 % pensji:))
U nas w nocy dziś była wichura nie z tej ziemi :Szok: tak wiało, że cała trójka od 5 była na nogach...gwizdało, pizgało, co chwile coś leciało w szyby...masakra :Padnięty: niestety nadal wieje...

Kasioleq zazdroszcze Ci tych zrzucanych kilogramów w ekspresowym tempie!!!
fajnie z ta pracą! wiem gdzie jest Galaxy, bo byliśmy tam kiedys na zakupach- fajna galeria :yes:
no i super z P. Jerzykiem, fajnie że mama znalazła takiego fajnego gościa...tata juz wie? czy nadal tajemnica ?:Oczko:
jak na bioderkach???

Andzia :Całus: nie wiem nawet jak Cię pocieszyć:(( sił kochana i pokłady cierpliwości!!!
a gdzie Ty dziś wybywałas z koleżanką? przegapiłam coś...hmm

Cafe super że juz chłopcy czują się dobrze!
i dla Ciebie kochana sił!!! ja nie wiem jak Ty wyrabiasz zakręty:Szok:
trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte!!!

kurcze nic już nie pamietam :( sorki...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam,
szukam na necie inspiracji na strój ufoludka...może uda się jutro podrzucić zołzy do t., a my skoczymy ze Stasiem do jakiś lumpków i coś mnie natchnie...a ja taki antytalent w tych sprawach, ze masakra...
Popołudnie intensywne, dzięki temu nie było za dużo czasu się denerwować:Oczko:
Najpierw wpadła kolezanka, potem jeszcze ciotka, a później Stasiu z kolegami i mamą kolegów. Ciotka(mieszka z moją babcią) zaproponowała, że mogą zabrać zołzy w sobotę na kilka godzin:) Kocham ją nad życie:)

Justynka daj sobie czas kobieto, jestes krótko po porodzie, ani się obejrzysz jak wrócisz do formy. Ja rodziłam 2,5 roku temu a też mam 7 kg nadwagi...
ANielinka super, że Ł. będzie miał tak długo zwolnienie, a powiedz z jakiej okazji 100% płatne?
U nas też dzisiaj takie wiatry, że masakra. Jutro popołudniu mam isć z dzieciakami do koleżanki, mam nadzieje, ze nie będzie już tak wiało.
Cafe ja też polecam zdecydowanie Play Dooh, na początek samą ciastolinę, a jak mu przypasi to zawsze możesz dokupić jakiś zestaw. My mamy taką ośmiornicę Ciastolina Play-Doh - Ośmiornica 20390 :: Swiat-zabawek.pl i jest super już dla takich maluchów

Witam!
Jestem chora. Buuuu :( Ale neistety w pracy. Bede dzwonic do przychodni, zeby umowic sie naj utro. Boli mnie szyja z lewej strony, mam ja opuchnieta, do tego standard: katar, kaszel i zawalone gardlo. Nie cierpie chorowac.
Do tego mlody od rana wył, ze nie chce isc do babci. Serce mnie boli jak to slysze. Juz wczoraj marudzil, a dzisiaj tak rozpaczliwie plakal :(

Andzia super, ze ciocia chetna do pomocy. Kilka godzin, a Ty troche odetchniesz.
Fajknie, ze wczoraj tak milo zlecialo Ci popoludnie :)
Snilas mi sie dzisiaj, ze przyjechalas do nas z zolzami i byly mega grzeczne :hahaha:

Cafe ale masz dodatkowa robote z tymi obiadami! Nie da sie tego jakos ujednolicic?

Justynka Ty sie tym brzuchem tak nie zamartwiaj, dopiero urodzilas, Z czasem samo zniknie.

Kasioleqq jak po usg?

Anielinka super z tym zwolnieniem Ł. Posiedzicie razem, nacieszycie sie soba :)
A jak Ł. sie czuje?