Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Nam zostala tylko 1 piatka u gory. Ale juz wiem, ze bedzie z nia najgorzej, jak i z wszystkimi zebami z tej strony :(((

Z tym kaszlem to tak jest, ze tylko Sinecod, bo powiedzial, ze ten kaszel nic nie daje. Ani z gardla ani z oskrzeli. Gdyby ten kaszel przeszedl w mokry to Mucosolvan. I tyle. Ostatnio walczylam roznymi syropami i nic, a potem zrobilam tak jak lekarz mowil i samo jakos przeszlo.

siemaneczko!!!

u ans ok, wlasnie sie wykapalam i nakrecilam papiloty na leb, bo poprostu mam przeswity lyse na glowie nie wiem dziewczyny cos sie dzieje, ostatnio jem duzo warzyw i owocow... biore ten capivit na wlosy i nic ale w czwartek ide do dermatologa, bo boje sie ze mam luszczyce, moj tata ma na lokciach, kolanach glowie i plecach, ja mam cos dziwnego z tylu glowy, mam nadzieje ze to nie luszczyca bo to jest okropne...
jutro ide z mloda do ortopedy:)
a ja dzis od samego rana mialam taka wene ze zrobilam malutkie przemeblowanko:) no i mega porzadki:)) zaraz pojdziemy na troszke na dwor, bo nie pada...:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

dziewczymy ja odpukac nie mam problemow zdrowotnych z dzieciakami:) cale szczescie jeszcze tylko jakiegos chorobska by mi brakowalo do tego wszystkiego...
nie wiem co z tym kaszlem ale rzeczywiscie u mnie tez wszyscy znajomi kaszla kichaja prychaja...
ehhh zdrówka dla wszystkich kaszlacych!!!

cafe fajnie Cię widzieci i to od samego ranatak jak zwykle!!! fajnie że K.na miejscu:))
a o cenach nie wspominaj kochana, bo to woła o pomstę do nieba, a wszystko ma jeszcze pojsc w gore!!!

Magda Misiek to mały cwaniaczek:) ale sie z niego usmialam:sofunny:

Andzia ja oddam jednego slodkiego chlopczyka więc dwóch dziewczynek nie chce:Oczko: mój Kacper od wczoraj ma takiego pierdolca ze szok normalnie... nie moge z nim wytrymac skacze po kanapach fotelach i szfkach jak malpa!!! jeszcze na suficie go tylko brakowalo:Szok: a do tego okropnie pyskuje i krzyczy na mnie!!! a ja nie mam cierpliwosci pewnie przez @... Andzia zapytam się Ciebie o cos:) na boku

gosia dobrze, że piec na[rawiony!!! fajnie ze jeden egzamin zaliczony:) i drugi tez na pewno bedzie ok:Całus: zdrówka dla Kubuli!!!

Anielinka no to dolaczasz na miesiac do grona zyjacych w celibacie:Oczko: oby nie bylo zadnych powiklan!!! zreszta na pewno nie bedzie ale wiem jak to czlowiek sie zastanawia...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

andzia super te stroje,stachowi powinny sie spodobac

kasioleqq ale mialam wene,dawaj troche bo u mnie syf

olek tyle co padl,cala trojka jest tak rozregulowana,ze rece opadaja
do tego inhalacje sa bardzo czasochlonne :Histeria:

poza tym mam jeszcze sklepowa robote
bo to metki,to cos tam...to wycena towaru...ciagle cos
no ale damy rade :36_27_2:

Mały śpi:) Już myślałam, że nie zaśnie... Mężol gotuje obiad:) Miał swoją wizje, a więc niech się wykaże;) Mamy postanowienie, że zmieniamy swój sposób odżywiania - zobaczymy co nam z tego wyjdzie...
Cafe ja wiem, że słyszałaś to miliony razy, ale podziwiam Cię - ja mam wolne teraz i nie chce mi się tyłka ruszyć:/ a ty całą trójcę ogarniasz i jeszcze sklep...
Kasioleqq podeślij trochę weny do mnie!
Andzia ja ostatnio nad Kubulcem tez nie panuje:/ no straszny się zrobił:/ DO tego chodzi i powtarza: "kuna mać!":36_2_39:

Witam...
No wkońcu do Was dotarłam, dzis musiałam pojechac do miasta (mój brat robił za szofera:D) oddać strój przy okazji zakupy spozywcze- o kasie to ja też się nie wypowiadam :Histeria: później obiad i tak jakos zleciało...

Cafe niestety nie mam zadnych kombinezonów:(
pytałas o Ł. - no więc zwolnienie ma póki co miesiąc, później może bedzie przedłużał, bo i tak ma płatne 100 % pensji więc nie śpieszy mu sie do pracy:) w czwartek idzie na zdjęcie szwów i na kontrole...dzis juz jest lepiej, ale strasznie boli go kręgosłup po znieczuleniu, ja nie pamietam czy mnie az tak mocno bolał...chyba dopiero później dawał sie we znaki...

Gosia
oby jednak egzamin był zaliczony!
gratki za piateczke!:)
ale pyszne jedzonko P. zrobił:) wogóle to zazdroszcze że Ci mąz pichci w kuchni!!!

Andzia strój bardzo fajny tego ufoludka, taki inny, a Spidermenów na naszym balu było chyba ze trzech :Szok:

Magda ale Michu ma teksty:D skąd on je bierze??!!! powala mnie na kolana!:D

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

sliczna wrozka,sliczna!

a ja nie wyrabiam juz na zakretach,no zaczelo sie i to na dobre :Histeria:
chlopaki w dzien malo spia
lezec oczywiscie nie chca a ja mam tylko dwie rece :Szok:
olek tez ciagle cos chce,wiadomo...na szczescie potrafi se troche zajac a to rysowaniem a to autem...no i pieknie uklada puzzle...30 elem sam uklada juz bez problemu

K jeszcze nie ma,byl na obiad,my z olasem skoczyloismy na plac zabaw
a on znow pojechal na jakas fuche,wzdych

Anielinka przepiękna wróżka, super wyglądają taki8e małe skrzaty w karnawałowych strojach::):
Cafe :Całus: Duuużo sił kochana i oby chłopaki szybko wpadli w nowy rytm!!!
Gosia a jak Kubulec tak długo pośpi, to o której zasypia wieczorem. Moja laski jak wiecei z tych mało śpiących w dzień, jak mogły to waliły drzemki po 15 minut, a ostatnimi czasy po 2 h je budzę, bo później wieczorem mam wariacje. Ach nigdy nie dogodzisz:Oczko:
Pyszny obiadek mężuś przygotował:)
Kasioleq odpiszę na boku

Witam!
Ale popoludniami tu pusto. Ja mialam zajrzec, ale tak mnie P. wk...., ze o 18 ubralam mlodego i poszlismy na spacer :)
Do tego w nic sie nei mieszcze, wiem, ze to zadem problem, ale tak tego nienawidze :((( buuu!

Mlody juz lepiej, z nocha leci i troche pokasluje, ale bez goraczki. Dzisiaj biedak plakal rano, bo nie chcial jechac do babci, chcial zostac z nami w domu :( Pewnie P. mial problem, zeby go tam zostawic :(

Cafe wspolczuje tego rozbrykania chlopcow! Nie potrafie sobie wyobrazic jak Ty to ogarniasz :o_master:
Gratki dla Olka za puzzle!

Mi sie udalo wczoraj Miska zachecic do ulozenia jednych, ale jak tylko je skonczyl to od razu rozwalil, podeptal i tyle bylo ukladania :lup:

Anielinka wrozka bosssska!
Jestem pod ogromnym wrazeniem, ze tanczyla w kolku bez Ciebie, a przy tym jaka byla powazna :) Super!

Gosia dobry pomysl z tym namiotem. Chyba pomysle o tym dla Michała ,bo ostatnio niczym nie chce sie bawic :(

cafe82
witam

K w pracy a ja walcze:Oczko:
nocka srednia
chlopaki na zmiane sie budza
ehhhh

mam mase rzeczy do zrobienia ale na razie zero checi i weny

mlody uklada puzzle
osttanio tez uwielbia naklejki-kupujemy kolorowanki z naklejkami i tam sobie rzezbi

Michał tez jest fanem naklejek. Tyle, ze juz chyba wykupilismy wszystkie mozliwe :lup:
Od jakis 3 m-cy tylko naklejki i naklejki.

Ucaluj chlopakow od ciotki!

magda_79
cafe82
witam

K w pracy a ja walcze:Oczko:
nocka srednia
chlopaki na zmiane sie budza
ehhhh

mam mase rzeczy do zrobienia ale na razie zero checi i weny

mlody uklada puzzle
osttanio tez uwielbia naklejki-kupujemy kolorowanki z naklejkami i tam sobie rzezbi

Michał tez jest fanem naklejek. Tyle, ze juz chyba wykupilismy wszystkie mozliwe :lup:
Od jakis 3 m-cy tylko naklejki i naklejki.

Ucaluj chlopakow od ciotki!

:Całus:

ja rysuje jakies domki i inne pierdoly a olek nakleja
a to w okienka w to cos innego
staram sie jak moge zeby sie nie nudzil ale juz mi nic nie przychodzi do glowy

musimy kupic plasteline wreszcie i srpobowac
chociaz wiem,ze to nie na moje nerwy :Histeria:

tylko doradzcie mi jaka kupic?
sa jakies zestawy,prawda?
macie cos sprawdzonego?

My kupilismy fajna ksiazke i tam do wklejenia jest 150 naklejek :) Ale trzeba z maluchem siedziec.

Co do plastioliny to my skonczylismy na Play-dohu i jak na razie jestem zadowolona. Nie wysycha tak szybko. Od wszystkiego ladnie odchodzi. My kupilismy taki zestaw do robienia lodow, ale mysle, ze to za duze jak na poczatek.

Za to blad popelnilam bo kupilam Michałowi kredki olejne. Maskara. Wszystko uwalone, ale za to pieknie sie nimi rysuje :)

magda_79
cafe82
dobra ide porobic brzuszki poki chlopaki grzecznie leza

zostalo mi jeszcze 10 kilo do zrzucenia:Histeria:
i wyznaczylam sobie czas do urodzin,czyli jakies 1.5 miesiaca:Histeria:
juz to widze:Oczko:

O matko! Troche malo czasu :)
A jesz cos? Masz na to czas?

Ja mam 4 kg do zrzucenia, a nie potrafie sie za to zabrac :(

jem glownie slodycze :Histeria:
i to mnie gubi!

ale najszybciej jest wziac ciacha i zezrec do kawy :Histeria:

cafe82
magda_79
cafe82
dobra ide porobic brzuszki poki chlopaki grzecznie leza

zostalo mi jeszcze 10 kilo do zrzucenia:Histeria:
i wyznaczylam sobie czas do urodzin,czyli jakies 1.5 miesiaca:Histeria:
juz to widze:Oczko:

O matko! Troche malo czasu :)
A jesz cos? Masz na to czas?

Ja mam 4 kg do zrzucenia, a nie potrafie sie za to zabrac :(

jem glownie slodycze :Histeria:
i to mnie gubi!

ale najszybciej jest wziac ciacha i zezrec do kawy :Histeria:

No tak, zapchasz sie i z glowy.
Ja ostatnio pozeram rozne orzeszki, a jak sprobuje jednego to juz nie moge sie zatrzymac :(