Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Justynka juz koncowka to i anemia moze byc. Wydobrzejesz juz po :)
Co do szczepien to wlasnie jakas godzine temu klocilam sie w pracy o to. Koledze urodzil sie synek i tez odmowili szczepien. Bo niby skoro dzieci na te choroby nie choruja to i po co. I nie rozumie jak mowilam, ze nie choruja, bo sa szczepione. JAk wszyscy przestana szczepic to i choroby rozniaste wroca. Ale coz - temat rzeka i kazdy ma swoje zdanie.

Andzia heh! ja tez powiedzialam P., ze odczekam tydzien z puzzlami :) Mialas teraz 1500 czy 2000? Moje jeszcze leza ulozone w duzym pokoju, ale dzisiaj je schowam.
Teksty dziewczyn sa suuuuper! Zapisuj. Ja zaluje, ze tego nie robie. ale czasem sa to wyrwane z konteksty i bardziej powala mnie Michaął tok myslenia niz same teksty.
A my z kolei rano slyszymy: mamo, tato obudzcie sie, otworzcie oczy. Robie Wam kogudke (pobudke) :)

anouk :sofunny: śpadaj tata! :hahaha:

Zagladam jeszcze czy cos wiadomo. Cafe pewnie ciezko sie ze wszystkim ogarnac i na pisanie juz nie ma czasu :( Caly czas mysle jak ona sobie tam radzi i jak chlopcy.

Andzia fajnie, ze super popoludnie za Wami. Jak ktos odwiedzi czy gdzies sie wyjdzie to od razu czas inaczej leci.

A ja jakiegos dola zalapalam. Przeryczalam cale popoludnie, P. na treningu. Mlody tez poplakiwal co chwile, a ja z nim. Juz troche lepiej, ale niech juz bedzie jutro.
Do tego nie moge sie ogarnac w domu, wracam z pracy po 16, niby jeszcze mnostwo czasu, ale tyyyle do zrobienia, a Michał uwieszony i tylko: mamusiu, chce sie poprzytulac.
I taki final, ze ani z nim sensownie czsu nie spedzam ani nic w domu nie zrobie :(

Cafe nie śpię:)
Cholera mam nadzieję, że szybko chłopaki dojdą do formy i wrócicie do domu:Całus:
A Olek u rodziców?
Krzesła nie skomentuje, jak ja lezałam z laskami to dostałam swoje łózko tylko dlatego, że one spały w jednym łóżeczku, inaczej też bym miała krzesło. Ale było gro matek, które właśnie na krzesłach spały.
Duuuuużo sił kochana!!!

Witam!
Ale kiepskie wiesci od Cafe :((( Mam nadzieje, ze to cos co slysza lekarze to nic takiego i szybko wrocicie do domu. Wiem, ze szpital to masakra, ale dobrze, ze ta opcje wybralas.
Tez jestem ciekawa jak Olek i czy K. wie.

A ja juz dzisiaj lepiej. chyba ten pierwszy szok minal i teraz do mnie wszystko dociera. Staram sie nie okazywac tego, bo Michał bardzo przezywa, a i Przemek nie wie co robic. On tez to przezyl, ale wiadomo ze facet troche inaczej to przechodzi, o co oczywiscie nie mam do niego pretensji.
Biedak nie wiedzial jak mi poprawic humor i kupil .... puzzle :sofunny:
Wczoraj juz padlam wieczorem, ale dzisiaj zaczynam dzialac :)

Hej,
ja dzisiaj z trójca, Stasiu rano kaszlał, więc go zostawiłam, bo jutro ma Dzień Babci i wolałam, żeby nic go nie rozłożyło. W sumie mógł spokojnie pójśc, bo od rana cisza, zero kaszlu.
Laski pokaszlują, w dzień mało, a w nocy Zośka ma przeważnie 1-2 ataki.

Cafe jak tam?
Anielinka mam pytanko, budynie z cukrem czy bez? I powiedz mi jak miksujesz budyń z masłem to czekasz, aż on ostygnie? Bo mi się coś kojarzy, że mi się ostatnio takie kluchy trochę porobiły.
Magda:Całus: Kochany ten Twój P., a puzzle to dobry pomysł, zajmiesz się czymś i nie będziesz miała czasu myśleć. Jakie CI kupił?
Ja wczoraj wieczorem nie mogłam sobie normalnie miejsca znaleźć:Oczko: