Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Maryśka nauczyła się dzisiaj mówić"r". Śpiewała aaa, kotki dwa i w pewnym momencie pięknie wypowiadała szaro-bure. Później kazałam powtórzyć jej jeszcze inne wyrazy jak gra, krowa, droga i też mówiła. Jestem w szoku, Stasiu miał niecałe 4 latka jak nauczył się "r" wymawiać.

brawo dla maryski
w ogole zdolniachy z dziewczyn

andzia
Laski poszły już drzemać, u nas też pada deszcze ze śniegiem, więc nici ze spaceru i czas się strasznie ciągnął.
O 15-tej odbieramy Stasia i jedziemy do dentysty, chyba nie muszę mówić jakiego mam nerwa:Histeria:

Kasioleqq :Całus: To że Ty na niego nakrzyczałaś nie jest dla R. żadnym usprawiedliwieniem, żeby nie przyjść do dzieci. to jego obowiązek i niech to w końcu do niego dotrze!!!

Justynka super, że Olek tak dzielnie radzi sobie bez Ciebie, niepotrzebnie się zamartwiałaś. A kina szczerze zazdroszczę, Wy dostajecie bilety z pracy, że tak często jeździcie?

Cafe do tej pory jak pisałaś, że masz labe z trójką dzieci to myślałam, że może ze mną i moim potomstwem jest coś nie tak:Oczko:
A tak serio to życzę duuuużo sił i wytrwqałości, załatw sobie może jakąś opiekę na czas nieobecności K? Iech mama chociaż wpadnie pomóc Ci wykąpać i położyć dzieciaki spać? Wiem, że Ty byś chciała wszystko sama, ale czasem warto schować dumę do kieszeni, wiem to z autopsji:yes:
Anielinka fajna zmiana klimatu:lol:Dzisiaj bez głupawki?:wink:

nawet nie powiem moim,ze K wyjezdza
jakos dam rade
kapania sie nie obawiam
tylko raczej brak wybiegania olka-dlatego licze,ze pogoda bedzie w miare
a jak bedzie pizdzic to trudno
pokisimy sie w domu

cafe82
andzia
Laski poszły już drzemać, u nas też pada deszcze ze śniegiem, więc nici ze spaceru i czas się strasznie ciągnął.
O 15-tej odbieramy Stasia i jedziemy do dentysty, chyba nie muszę mówić jakiego mam nerwa:Histeria:

Kasioleqq :Całus: To że Ty na niego nakrzyczałaś nie jest dla R. żadnym usprawiedliwieniem, żeby nie przyjść do dzieci. to jego obowiązek i niech to w końcu do niego dotrze!!!

Justynka super, że Olek tak dzielnie radzi sobie bez Ciebie, niepotrzebnie się zamartwiałaś. A kina szczerze zazdroszczę, Wy dostajecie bilety z pracy, że tak często jeździcie?

Cafe do tej pory jak pisałaś, że masz labe z trójką dzieci to myślałam, że może ze mną i moim potomstwem jest coś nie tak:Oczko:
A tak serio to życzę duuuużo sił i wytrwqałości, załatw sobie może jakąś opiekę na czas nieobecności K? Iech mama chociaż wpadnie pomóc Ci wykąpać i położyć dzieciaki spać? Wiem, że Ty byś chciała wszystko sama, ale czasem warto schować dumę do kieszeni, wiem to z autopsji:yes:
Anielinka fajna zmiana klimatu:lol:Dzisiaj bez głupawki?:wink:

nawet nie powiem moim,ze K wyjezdza
jakos dam rade
kapania sie nie obawiam
tylko raczej brak wybiegania olka-dlatego licze,ze pogoda bedzie w miare
a jak bedzie pizdzic to trudno
pokisimy sie w domu

Podziwiam CIę, naprawdę:yes:
U mnie w pierwszych miesiącach K. był raczej zawsze wieczorami w domu, a jak Stasiu dzien czy dwa nie szedł do p-kola to myślałam, że zwariuję

anielinka
Kurcze właśnie na CBeebiem trabią że od 1 lutego Cyfrowy Polsat nie będzie nadawał tego programu, tylko będzie on dostępny na "N" ale masakra, amelka się chyba zapłacze :((( a umowe na polsat mamy jeszcze przez rok...wrrr i weź tu dziecku teraz wytłumacz :Histeria:

Justynka wy chyba też oglądacie ta stacje, nie?

anielinka no własnie my przeszliśmy na "n" bo maja o wiele lepsze programy.tescie teraz wzieli polsat na dwa lata wiec olek nie bedzie miał co u nich oglądać, narazie to my nie mamy tego programu i powiem ci ze strasznie jest dziecku wytłumaczyć ze nie ma bajek tych co lubi i zawsze sie rano pytał czy mu puszcze i jak mu mowie ze nie to sie pakuje i idzie do dziadka na dzyńdzyń.....czyli bajki....

i wąłsnie od 1 lutego mamy niec cbeebies

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

anielinka wlasnie weszłam na ich strone i nnic nie pisze na ten temat u nich, ale sprawdziłam regulamin i tam jest napisane ze
"Cyfrowy Polsat zastrzega sobie prawo zastępowania programów telewizyjnych i/lub radiowych
w ramach Pakietu Programów przez inne programy lub zmniejszenie ich liczby, jeżeli
wynika to z ważnych przyczyn prawnych, technicznych, organizacyjnych lub ekonomicznych.
W szczególności zalicza się do nich: utratę przez Cyfrowy Polsat uprawnień do rozprowadzania
programów, zaprzestanie nadawania programu przez nadawcę, zmianę satelity lub systemu nadawania,
zakończenie rozprowadzania z powodu zbyt niskiego poziomu oglądalności. O zmianach
takich Abonenci/Użytkownicy będą uprzednio informowani, w szczególności poprzez emisję stosownego
komunikatu tekstowego na ekranie odbiornika telewizyjnego Abonenta/Użytkownika
lub poprzez emisję w trakcie odbioru programów przez Abonenta scrolla (przewijanego tekstu)
informacyjnego dotyczącego zmiany, lub poprzez zamieszczenie informacji o takiej zmianie na
stronie internetowej Cyfrowego Polsatu i w programie dla Abonentów. W takim przypadku Abonentowi
przysługuje prawo do rozwiązania Umowy Abonenckiej bez zachowania terminu wypowiedzenia,
jednakże nie później niż 30 dni od dokonania takiej zmiany, ze skutkiem na koniec Okresu
Rozliczeniowego, w którym przyjęto pisemne oświadczenie Abonenta o rozwiązaniu Umowy Abonenckiej
bez zachowania okresu wypowiedzenia."

andzia
Hej,
witam szybko, póki zołzy zajęte zabawą w chowanego:Usteczka:

Anielinka przykro mi, ze rehabilitacje niei pomogły::(:Idź koniecznie do chirurga!!!

Magda Michał nawet Franklina ogląda? Nie załamujcie mnie, dlaczego te moje małpy nie chcą żadnej bajki obejrzec? Czasem potrzebuje takich 10 minut spokoju, ale nie ma szans żeby usiadły spokojnie::((
A teksty Michała kapitalne:)
Laski teraz też nawijają całymi zdaniami i czasem sikamy z nich:)

hehe! Ale mnie tym pytaniem rozbawilas :) Michał oglada wszystkie bajki, jakiekolwiek. Franklina uwielbia, ostatnio tez Krecik i Clifford na tapecie. A jakby mogl to by od rana do wieczora MiniMini ogladal :lup:

justynka1984
anielinka
Kurcze właśnie na CBeebiem trabią że od 1 lutego Cyfrowy Polsat nie będzie nadawał tego programu, tylko będzie on dostępny na "N" ale masakra, amelka się chyba zapłacze :((( a umowe na polsat mamy jeszcze przez rok...wrrr i weź tu dziecku teraz wytłumacz :Histeria:

anielinka no własnie my przeszliśmy na "n" bo maja o wiele lepsze programy.tescie teraz wzieli polsat na dwa lata wiec olek nie bedzie miał co u nich oglądać, narazie to my nie mamy tego programu i powiem ci ze strasznie jest dziecku wytłumaczyć ze nie ma bajek tych co lubi i zawsze sie rano pytał czy mu puszcze i jak mu mowie ze nie to sie pakuje i idzie do dziadka na dzyńdzyń.....czyli bajki....

ooo no to super że przeszliście na "n" a my jeszcze tyle czasu będziemy się męczyć z tym Polsatem :Szok: nie wiem musimy coś wykombinować... a powiedz jaki macie abonament na n ?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
justynka1984
anielinka

ooo no to super że przeszliście na "n" a my jeszcze tyle czasu będziemy się męczyć z tym Polsatem :Szok: nie wiem musimy coś wykombinować... a powiedz jaki macie abonament na n ?

ten teraz najtańszy 48 zł ale w nim mamy wiecej niz w polsacie i 17 kanałów hd

Tynia super weekend za Wami! Nie mieliscie czasu na nude :)
Toche mnie pocieszylas, ze Mati tez taki niejadek. Wspolczuje i wcale mnie to nie cieszy, ale z Michałem jest dokladnie to samo. To nie to, ze je malo, tylko to ze nie chce niczgo sprobowac. A 90 tych rzeczy, kotre chce mu dac to jestem pewna ze by mu smakowalo. Ale dziad sie zaprze i koniec :lup:
No i tez tak szalenczo rosnie. W ciagu 3 m-cy urosl 5 cm i przytyl 1,5 kg!

Justynka ale super, ze Oleczek taki szczesliwy z ciocia i z dziadkami! Az zazdroszcze :)

Anielinka szkoda z tym Polsatem. JA nawet nie znam tego programu, u nas tylko MiniMini i JimJAm.

Mei strasznie mi szkoda Filipka, ze juz zaczyna przezywac ten brak solidnosci u P. :((( Tym bardziej, ze przeciez rozumie coraz wiecej :(
A Ty i tak w tym wszystkim jestes niesamowicie silna i cierpliwa! :o_master:

KAsioleqq a co Ty nie masz prawa sie zezloscic? A to, ze przez to ma nie przyjsc do dzieci to kolejny przyklad jego niedojrzalosci. Tulam mocno!

Andzia super puzzle ulozylas :) Fajne puzzle dziewczynom kupiliscie. Nie widzialam z takimi duyzmi elementami!

magda_79
justynka1984
anielinka dzwoniłam do polsatu i twierdzą że oni nie maja takiej wiadomości....:glass::glass:

magda zebra juz mi sie zrobiła, chcesz:36_1_21::36_1_21:

No co za pytanie! Od kilku dni za mna chodzi! Ale mi smaka narobilas!
Chyba skocze do sklpeu i kupic co trzeba i tez machne. Na zwyklej blaszcze mozna tez zrobic?

oczywiście że mozna na zwykłej, ja zrobiłam z polowy porcji wiec mam na okrągłej ale z dziurą w srodku

Andzia no dziś głupawka mnie się nie trzyma :Oczko: :Śmiech:
a puzzle macie suuuper, własnie Julka ma takie duże z Księżniczkami i mi i Amelce bardzo się spodobały, bo nie wiedziałam że takie duże są, a Ty na all je kupywałaś czy w sklepie? naprawde fajne :yes:
Amelka chciała je poukładać sobie jak byliśmy u J. ale niestety nie było szans :(( ciągle jej J. zabierała...

Magda u nas też jest jeszcze JimJam, ale tylko tam ma kilka ulubionych bajek tj. Barney, Dorotka Dinozaur, Igloo-Gloo, Oswald...a na CBeebies każda bajka jest jej ulubiona:D:D:D i jest mega maniaczką bajek, mogłaby cały dzień oglądać:Szok:

Cafe moim zdaniem też powinnaś komuś powiedzieć że zostajesz sama, może chociażby dziadki wzieli by Olka na kilka dni, to już by Ci było lżej :yes: no ale wybór nalezy do Ciebie i wiem że jesteś zawzięta i samodzielna:Oczko:

justynka1984
magda_79
justynka1984
anielinka dzwoniłam do polsatu i twierdzą że oni nie maja takiej wiadomości....:glass::glass:

Chyba skocze do sklpeu i kupic co trzeba i tez machne. Na zwyklej blaszcze mozna tez zrobic?

oczywiście że mozna na zwykłej, ja zrobiłam z polowy porcji wiec mam na okrągłej ale z dziurą w srodku

Justynka to jak Ty te ciasto wlewałaś?, skoro dziura jest w środku :smile_move:

justynka1984
magda_79
justynka1984

A masz gdzies pod reka przepis??? :)