Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anielinka super ze jest jednak nadzieja:) no i ze nocka o wiele lepsza:) no i super z bratowa ze pomagacie sobie na wzajem:)

cafe ja tez Ciebie babo podziwiam:o_master2: trojka dzieci w tym dwojeczka takich malusienkich,a Ty rogaliki robisz i inne rozne cuda no na prawde podziwiam:***

Magda pomysl Cafe z ubiorem na wiocha party jest super:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

magda_79
Wczoraj P. pojechał z Michałem do dzieciecego fryzjera. Juz kiedys tam byl i bylo ok. Mlody wchodzi i mowi:
ale Pani ma tu duzo zabawek. a jakie fajne auta!
Pani, masz nawet komputer? Ojej, i puzzle!

Pani: fajnie, prawda?

Michał: i tak nie obetniesz mi wlosow!

I co my mamy z tym uparciuchem zrobic? zadne przekupstwa nie przechodza :lup:

Magda czytlam mamie rozmowe Miska malo sie nie posikala ze smiechu, swietny jest:sofunny:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
anielinka dobrze,ze nocka lepsza

a co do julki,to fajnie,ze ty mozesz podrzucic amelke a bratowa jak potrzebuje,to ma ciebie...no i dziewczyny sie pobawia
mysle,ze to dobre rozwiazanie....no chyba,ze tobie sie to nie usmiecha?

Nie no super, nie moge narzekać, bo nie raz mi pomogła...
tylko że ja za nia nie przepadam, a wiadomo jak się kogoś nie lubi to zawsze znajdzie się jakiegoś haka :Oczko:
a poza tym jak zawsze się pytam czy zostanie z Amelką, to zawsze jest takie głupie gadanie typu "no nie wiem, musze się zastanowić" itp. :Padnięty: nosz ku...jak słysze coś takiego to mnie skręca, najchętniej bym du.. wypięła na nia i jej teksty, no ale naprawde nie mam z kim zostawić A. i dlatego jestem od niej zależna::(:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
cafe82

a co do julki,to fajnie,ze ty mozesz podrzucic amelke a bratowa jak potrzebuje,to ma ciebie...no i dziewczyny sie pobawia

tylko że ja za nia nie przepadam, a wiadomo jak się kogoś nie lubi to zawsze znajdzie się jakiegoś haka :Oczko:
a poza tym jak zawsze się pytam czy zostanie z Amelką, to zawsze jest takie głupie gadanie typu "no nie wiem, musze się zastanowić" itp. :Padnięty: nosz ku...jak słysze coś takiego to mnie skręca, najchętniej bym du.. wypięła na nia i jej teksty, no ale naprawde nie mam z kim zostawić A. i dlatego jestem od niej zależna::(:

ale dziewczyny sie lubia,nie??
poza tym,tak jak mowisz,warto zacisnac zeby

cafe82
anielinka
cafe82

ale dziewczyny sie lubia,nie??
poza tym,tak jak mowisz,warto zacisnac zeby

No dziewczyny się lubią, tylko że to dwa różne żywioły tzn. Amelka do wszystkiego podchodzi na spokojnie, a J. to prawdziwy narwaniec i tak jak kiedys pisałam że J. ciągle wszystko zabiera Amelce, ciągle jej coś każe, a to rób tak, a tego nie rób i tak wkółko, więc Amelka też się wkurza, no i jest co chwile awantura...:Padnięty:

Andzia czekamy na wiesci. Mam nadzieje, ze pozytywne.
Zdrowka dla Was!

Anielinka i tak dobrze, ze masz w razie czego zostawic z kims Amelke. ale fakt, ze jak sie za kims nie przepada to i do dziecka ma sie inne podejscie.
Moj Misiek na szczescie super sobie radzi z takimi "Julkami" : Totalna olewka. Moj chrzesniak tez zywiolowy i ciagle wydaje rozkazy, a Michał z tym swoim stoickim spokojem popatrzy, odwraca sie i robi swoje. Nie ma nic gorszego niz takie olanie :)

kasioleqq
magda_79
Wczoraj P. pojechał z Michałem do dzieciecego fryzjera. Juz kiedys tam byl i bylo ok. Mlody wchodzi i mowi:
ale Pani ma tu duzo zabawek. a jakie fajne auta!
Pani, masz nawet komputer? Ojej, i puzzle!

Pani: fajnie, prawda?

Michał: i tak nie obetniesz mi wlosow!

I co my mamy z tym uparciuchem zrobic? zadne przekupstwa nie przechodza :lup:

Magda czytlam mamie rozmowe Miska malo sie nie posikala ze smiechu, swietny jest:sofunny:

Smieszne ,smieszne. Ale jak go przekonac do czegokolwiek??? Nie mamy pomyslow :(

magda_79
Andzia czekamy na wiesci. Mam nadzieje, ze pozytywne.
Zdrowka dla Was!

Anielinka i tak dobrze, ze masz w razie czego zostawic z kims Amelke. ale fakt, ze jak sie za kims nie przepada to i do dziecka ma sie inne podejscie.
Moj Misiek na szczescie super sobie radzi z takimi "Julkami" : Totalna olewka. Moj chrzesniak tez zywiolowy i ciagle wydaje rozkazy, a Michał z tym swoim stoickim spokojem popatrzy, odwraca sie i robi swoje. Nie ma nic gorszego niz takie olanie :)

No super podejście do sprawy ma Misiek:)
J. jeszcze do tego jest bardzo namolna, co chwile całuje Amelke, przytula, a ta się wkurza, no bo ile to można...:) buźka na przywitanie, buźka na pożegnianie i tyle, a ta co chwila "Amciu daj buźki, Amciu daj buźki..." itd.:Szok:

Hej,
nienawidze jak mi dzieci chorują, nienawidze lekarzy konowałów:Wściekły::Wściekły::Wściekły:
Napisze w skrócie, Zośka caluteńką noc przepłakała z powodu bólu ucha. Rano nagle przestało boleć, a w uchu zauważyliśmy jakiś wyciek, ale niewielki. Zadzwoniłam najpierw do koleżanki, której synek często miał zapalenia uszu i powiedziała mi, że jak wycieka tzn. że pękła błona i teraz już nie będzie boleć, ale powinna dostac antybiotyk. W przychodni lekarka potwierdziła, ze jak pękło, jest wyciek to ból już nie wróci i dała skierowanie do laryngologa. Udało mi się ubłagać kobiete w rejestracji, zeby przyjęli ją dzisiaj, laryngolog porażka, zajrtzał do ucha, mówi, że lekko zaczerwienione i albo dojdzie do zapalenie albo nie. Pytam co robić, żeby jednak nie doszło, a on mi tekstem:modlić się:Szok: Zapisał Bactrim, Calcium, Otrivin i nurofen. W ogóle mi się ten koleś nie podobał, więc zadzwoniłam do naszego pediarty(który niestety nie mógł nas dzisiaj przyjać) i kazał nie dawać tego Bactrimu tylko krople do nosa i nurofen i obserwować, jeżeli zacznie się coś dziać to zgłosić się do niego w piątek. I jestm głupia, trzech lekarzy, tzry opinie, porażka jakaś:Szok::Histeria:
Mam nadzieje, ze ból nie wróci i wszystko będzi git. No i że nocka będzie przespana.
To tyle u nas...cudnie zaczał się ten Nowy Rok, nie ma co:Wściekły:

Magda zajebisty pomysł na imprezę, zabierzesz mnie ze sobą?:Oczko:
Cafe zapodała super pomysły na przebranie, ja bym Przemka widziała w takim przykrótkim gajerku, spodnia długość woda w piwnicy, obowiązkowo podciągnięte za pępek, no i oczywiście białe skarpety. No i oczywiście gold na szyję i na rękę:Oczko:Tobie jakąś mega wiejską suknię balową, pełno świecidełek, cekinów i innych cudów, jakąś tandetną biżuterią i zupełnie nie pasujące do całości buty. Na głowę wiejski kok albo możesz sobie strzelić trwałą:hahaha:
Uśmiałam się ze szperania po szafach u teściowej, bo jak tylko przeczytałam o pomyśle imprezy to od razu pomyślałam: szkoda, ze nie mieszkasz bliżej, na pewno bym u mojej t. coś wynalazła:lol:

A Misiek jest rewelacja, uśmiałam się z tekstów u fryzjera, powiem Ci, że rozumowanie ma jak 5-latek. I do tego ten stoicki spokój, suuuuper!!!

Anielinka baaaardzo się cieszę, że jest poprawa z nogą. Jak dzisiaj po zabiegach?
A bratowa...no cóz....teksty ma bardzo śmieszne:Zakręcony:i nie dziwie się, ze nie lubisz korzysta c z jej pomocy, ale mimo wszystko fajnie, ze Amelka ma kuzynkę w podobnym wieku i mogą si e razem pobawić. Teraz wiesz co ja mam na codzień, dzisiaj pół dnia spędziłam z samą Zosią i w ogóle nie to dziecko, na poczekalni ładnie siedziała na krześle i śpiewała piosenki, gdyby były obie to latałabym pewnie za nimi z wywieszonym jęzorem:Kiepsko: