Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Andzia super fotka! Dziewczyny jak ladnie siedza! Wytrzymuja cala droge?

Tak siedzą bardzo grzecznie, jestem naprawde w wielkim szoku, gdyby uciekały, to na pewno byśmy tak długo nie pojeździły. Momentami jak było mniej śniegu na chodnikach to schodziły, a później od razu grzecznie wsiadały

magda_79
Lekarza mamy boskiego. Wszystko na spokojnie, na wszystko jest czas itp. I na jutro ide sama i nie gdzies na korytarzu tylko normalnie kazal mi sie zarejestrowac, zebysmy mieli odpowiednia ilosc czasu na rozmowe. Michał go uwielbia, juz nie bede opisywac wczorajszej wizyty, bo wyszlismy na dziwnych rodzicow :hahaha:

Dawaj!!!
Nasz lekarz tez fajny, tylko, że prywatny i nawet jak da skierowanie to musimy pąłcić za badania::(:

andzia
magda_79
Andzia super fotka! Dziewczyny jak ladnie siedza! Wytrzymuja cala droge?

Tak siedzą bardzo grzecznie, jestem naprawde w wielkim szoku, gdyby uciekały, to na pewno byśmy tak długo nie pojeździły. Momentami jak było mniej śniegu na chodnikach to schodziły, a później od razu grzecznie wsiadały

Niesamowite. znajac Michała to 2 minutach bedzie chcial zejsc, nic mu nie bedzie pasowalo. Do tego moje dziecko jest dziwne i ma jakas fobie rekawiczkowa. Jak ma zalozne rekawiczki to niczego nie dotknie, nawet za reke nie mozna z nim isc, tylko trzeba go trzymac za przedramie. Normalne to to nie jest :lup:

Andzia jestem, jestem :lol: wziełam się troche za ogarnięcie, musiałam pranie wywiesić, odkurzyć itp.
ale teraz już sobie siedze grzecznie z kawką ::):
Andzia dziewczyny super wygladaja, takie małe eskomoski::):
powiedz Ty masz dla dziewczyn jednoczęściowe kombinezony, czy tylko spodnie ocieplane + kurtki???
kurcze ja chciałam mieć z zeszłego roku komb. ale jest taki na styk i teraz rozglądam się na all za samymi spodniami ocieplanymi na sanki, ale kicha jest...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
magda_79
Lekarza mamy boskiego. Wszystko na spokojnie, na wszystko jest czas itp. I na jutro ide sama i nie gdzies na korytarzu tylko normalnie kazal mi sie zarejestrowac, zebysmy mieli odpowiednia ilosc czasu na rozmowe. Michał go uwielbia, juz nie bede opisywac wczorajszej wizyty, bo wyszlismy na dziwnych rodzicow :hahaha:

Dawaj!!!
Nasz lekarz tez fajny, tylko, że prywatny i nawet jak da skierowanie to musimy pąłcić za badania::(:

Szkoda, ze prywatnie :(((

Wczoraj Michal dal popis u lekarza. Wchodzi i mowi:
Ty jestes lekarz?
Zbadasz mnie?
Co Ty tam robisz?

Chwile posiedzial i zaczyna aktorzyc:
Ja placze!
Lekarz: Dlaczego placzesz?
M (ze smutna mina i zalosnym glosem): bo nie mam rekawiczek!

Nie wspomne, ze mroz za oknem, a okropni rodzice nie zalozyli mu rekawiczek (oczywiscie mial, ale przeciez w przychodni mu zdjelam). Lekarz sie na nas spojrzal i mowi do Michała:
to moze na Mikolaja dostaniesz :hahaah:

Za chwile Misiek: chcialbym jabluszko! Lubie jesc jabluszka (a ja dopiero co mowilam, ze nic nie chce jesc)

anielinka
Andzia jestem, jestem :lol: wziełam się troche za ogarnięcie, musiałam pranie wywiesić, odkurzyć itp.
ale teraz już sobie siedze grzecznie z kawką ::):
Andzia dziewczyny super wygladaja, takie małe eskomoski::):
powiedz Ty masz dla dziewczyn jednoczęściowe kombinezony, czy tylko spodnie ocieplane + kurtki???
kurcze ja chciałam mieć z zeszłego roku komb. ale jest taki na styk i teraz rozglądam się na all za samymi spodniami ocieplanymi na sanki, ale kicha jest...

Ja musze tez dokupic takie spodnie, nie strasz, ze nie ma wyboru.
Mlody dostal po moim chrzesniaki kombinezon na 98, a jest juz baaaaardzo na styk :((( Calej zimy na pewno nie przechodzi :(

Anielinka dobrze, że jestes :)
Ja mam dla dziewczyn ocieplane spodnie na szelkach, znalazłam po Stasiu, jedne na 98, a drugie na 110, akurat stykną na zimę i cieszę się, ze nie muszę kupować. A wybór kiepski, bo tez się rozglądałam na all, a jak już były to ceny powalające.

Magda :sofunny::sofunny::sofunny:
Masz niesamowitego syna, nie mogę z niego.

magda_79
andzia
magda_79

Dawaj!!!

Ty jestes lekarz?
Zbadasz mnie?
Co Ty tam robisz?

Ja placze!

Nie wspomne, ze mroz za oknem, a okropni rodzice nie zalozyli mu rekawiczek (oczywiscie mial, ale przeciez w przychodni mu zdjelam). Lekarz sie na nas spojrzal i mowi do Michała:

Za chwile Misiek: chcialbym jabluszko! Lubie jesc jabluszka (a ja dopiero co mowilam, ze nic nie chce jesc)

Nie, no nie moge, jakie on ma dorosłe teksty :sofunny:

Andzia a ja znalazłam przedwczoraj własnie takie spodnie jak szukałam, czarne ocieplane ortalionowe, na szelkach i to za 25 zł. były wystawione 2 szt. tylko że rozmiar 98, więc dodałam je do obserwowanych i miałam wieczorem pomierzyć Amelki poprzednie spodnie i porównać wymiary, wchodze na all a one poszły w ciagu 1 godziny, no wkurzyłam się jak nie wiem....

anielinka
Andzia a ja znalazłam przedwczoraj własnie takie spodnie jak szukałam, czarne ocieplane ortalionowe, na szelkach i to za 25 zł. były wystawione 2 szt. tylko że rozmiar 98, więc dodałam je do obserwowanych i miałam wieczorem pomierzyć Amelki poprzednie spodnie i porównać wymiary, wchodze na all a one poszły w ciagu 1 godziny, no wkurzyłam się jak nie wiem....

Szybko takie rzeczy schodza, co? ja tez musze poszukac, bo nowych nie usmiecha mi sie kupowac.

andzia
Anielinka ale pech. A patrzyłaś na używane? Moim zdanie nie ma sensu wydawać wielkiej kasy na takie rzeczy, bo one się i tak nie niszczą, a nie wiadomo jak długo będzie zima i ile będą one wykorzystane.

No te akurat były nowe i za mała kase, bo ja też nie chcę ładować nie wiadomo jakich pieniędzy, tylko po to żeby na sanki wyjść...a z używanych też patrzałam ale nie ma nic, tzn. ja szukam czarnych, bo będa mi pasowały do obu kurtek, no ale cięzko z tym...

magda_79
andzia
magda_79

Dawaj!!!

Ty jestes lekarz?
Zbadasz mnie?
Co Ty tam robisz?

Ja placze!

Magda na Twoim miejscu zaczelabym sie bac tych tekstow Michala. Lekarz moze pomyslec, ze mu zalujecie i jest zle chowany. :P:P:P

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

agulcia83
magda_79
andzia

Dawaj!!!

Ty jestes lekarz?
Zbadasz mnie?
Co Ty tam robisz?

Ja placze!

Magda na Twoim miejscu zaczelabym sie bac tych tekstow Michala. Lekarz moze pomyslec, ze mu zalujecie i jest zle chowany. :P:P:P

Cale szczescie, ze lekarz juz zna mlodego :)))