Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
agulcia83
andzia

Oj to nie mógł by do mnie przyjść:wink:
Udaje Wam się przy dwójce dzieci mieć zawsze idealny porządek?

Idealny to moze i nie, ale porzadek jest.

U nas tez P. jest pedantem. Wczoraj zaproponowal, zebym na 1 dzien zniknela z domu z Michalem, a on wysprzata chate przedswiatecznie :)

Ale puzzle mu nie przeszkadzaja. Sa przeciez w jednym miejscu, nie rozrzucam ich po mieszkaniu.

Boże Magda on mnie nigdy nie przestanie zadziwiać. Pożycz go na kilka dni::):

magda_79
andzia
magda_79
Andzia przyjezdzaj do mnie i razem ulozymy te 3000 elem. :hahaha:
P. zajmie sie dziecmi :lup:

Ja ulozylam ostatnio te moje 1000 elem. i od rozwalilam i do pudelka. Uwielbiam samo ukladanie, na gotowy obrazek popatrze pare minut i koniec satysfakcji.
Zostal mi jakis lis do ulozenia, ale tylko 500 elem.
Michal byl zafascynowany tymi moimi puzzlami. Cp chwila podchodzil i pytal czy moze dotknac :)

Haha, ciekawe co on na to:lol:

Bedzie zadowolony. Kilka dni temu mowil, ze fajnie by bylo gdybyscie do nas przyjechali :)
Michał prawie codziennie pyta o Stasia i Marysie (o Zosie nie :)).

Najpierw na pewno odwiedzimy Kingę i chłopaków, a później kto wie. Samochód kupiliśmy , więc możemy szaleć:)
A laski mają nagraną całą płytę Teletubisiów i w każdym odcinku są takie filmiki, wiecie o co chodzi? Dzieci tańczą, coś malują, w jednym jest o słoniu, o kotku itp. I one tylko te krótkie zajawki oglądają, wciaż jest włącz kotka, włącz tańce itd. I ostatnio cały z prosiły: włącz Michała, włącz Michała, to jest filmik o tradycjach świątecznych w Hiszpanii, nie wiedziałam dlaczego tak go nazwały i jakoś się w to nie zgłębiałam, a wczoraj K. siedzi i mówi: patrz, ten chłopiec wygląda całkiem jak Michał ze Szczecina, pewnie dlatego tak nazwały ten filmik:)

Cafe my do tej pory mieliśmy Opla Astre kombi i mieściliśmy się na styk, jeszcze jak doszedł wielki wózek do bagażnika to już w ogóle masakra. Teraz kupiliśmy Toyotę Avensis Verso, 7-mo osobową, jeszcze jej nie mamy u siebie, ale na pewno będzie więcej miejsca. laski już jeżdżą w tych dużych fotelikach i w Oplu nie można było zapiąc trzech z tyłu, więc Stasiu siedział z przodu, a ja między nimi z tyłu:Kiepsko: A w Toyocie są 3 niezależne fotele, więc spokojnie się tam pomieszczą:)

andzia
Cafe my do tej pory mieliśmy Opla Astre kombi i mieściliśmy się na styk, jeszcze jak doszedł wielki wózek do bagażnika to już w ogóle masakra. Teraz kupiliśmy Toyotę Avensis Verso, 7-mo osobową, jeszcze jej nie mamy u siebie, ale na pewno będzie więcej miejsca. laski już jeżdżą w tych dużych fotelikach i w Oplu nie można było zapiąc trzech z tyłu, więc Stasiu siedział z przodu, a ja między nimi z tyłu:Kiepsko: A w Toyocie są 3 niezależne fotele, więc spokojnie się tam pomieszczą:)

rozumiem
ja na poczatku bede jezdzic w tylu z mlodymi
a gosciu olek z przodu,zreszta juz tak jezdzi,zeby sie przyzwycxzail

po nowym roku ide na prawko :Histeria:
musze

cafe82
andzia

rozumiem
ja na poczatku bede jezdzic w tylu z mlodymi
a gosciu olek z przodu,zreszta juz tak jezdzi,zeby sie przyzwycxzail

po nowym roku ide na prawko :Histeria:
musze

Ja na początku też jeździłam z nimi z tyłu, ale teraz wcisnac się między dwa duże foteliki to dramat:lup:

andzia
magda_79
andzia

Haha, ciekawe co on na to:lol:

Bedzie zadowolony. Kilka dni temu mowil, ze fajnie by bylo gdybyscie do nas przyjechali :)
Michał prawie codziennie pyta o Stasia i Marysie (o Zosie nie :)).

Najpierw na pewno odwiedzimy Kingę i chłopaków, a później kto wie. Samochód kupiliśmy , więc możemy szaleć:)
A laski mają nagraną całą płytę Teletubisiów i w każdym odcinku są takie filmiki, wiecie o co chodzi? Dzieci tańczą, coś malują, w jednym jest o słoniu, o kotku itp. I one tylko te krótkie zajawki oglądają, wciaż jest włącz kotka, włącz tańce itd. I ostatnio cały z prosiły: włącz Michała, włącz Michała, to jest filmik o tradycjach świątecznych w Hiszpanii, nie wiedziałam dlaczego tak go nazwały i jakoś się w to nie zgłębiałam, a wczoraj K. siedzi i mówi: patrz, ten chłopiec wygląda całkiem jak Michał ze Szczecina, pewnie dlatego tak nazwały ten filmik:)

:hahaha: moze faktycznie im przypomina. w kazdym razie zapraszamy :)

Pisalas juz jakie autko kulipilscie? czy mi cos umknelo?

cafe82
a tak wracajac do szafek kuchennych
przypominasz mi moja mamuske
chocby nie wiem co,to na swieta szafki musze byc zrobione :sofunny:
nigdy tego nie czailam :sofunny:

Cafe witaj w klubie! moja mamuska by do stolu nie usiadla gdyby szafek przed Swietami nie umyla :lup:
Tez to bylo dlam nie dziwn. no i wkurzajace, bo ja te szafki musialam myc!
Teraz tata w Niemczech, mame boli kregoslup, ale i tak ma w planie je szorowac. Wrrr!

magda_79
cafe82
a tak wracajac do szafek kuchennych
przypominasz mi moja mamuske
chocby nie wiem co,to na swieta szafki musze byc zrobione :sofunny:
nigdy tego nie czailam :sofunny:

Cafe witaj w klubie! moja mamuska by do stolu nie usiadla gdyby szafek przed Swietami nie umyla :lup:
Tez to bylo dlam nie dziwn. no i wkurzajace, bo ja te szafki musialam myc!
Teraz tata w Niemczech, mame boli kregoslup, ale i tak ma w planie je szorowac. Wrrr!

Hehe, moja mama dokładnie tak samo, ona nawet wszystkie talerze czy kieliszki myła:Szok:
Boże, chyba się jej geny we mnie odzywają:Szok:
A tak serio to dla mnie to jest jedyna okazja czy raczej pretekst, żeby to zrobić, na pewno nie będę świrować, ale jak się wyrobią to posprzątam:lol":

co do puzzli to moj tez nie lubi ukladac ale nie przeszkadza mu jak ukladam czasami przyjdzie i obejrzy cos dolozy i jest zadowolony bo znalazl jeden element chodzi wtedy jak paw....

a szafki skad ja to znam tez tak mam i to pprzez moja mame bo ona tak jak andzi myla nawet kieliszki i talerze.....ale ja sprzatam zawsze przed swietami bo przynajmniej powyrzucam rzeczy ktorych nie uzywam i jest porzadek a przedewszytskim jest pretekst ze swieta ida i sie za to zabieram....

magda to i ja poprosze twojego pedanta na jeden dzien tez sie wyniose jak bedzie chciał

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

magda_79
Ja pod choinke zazyczylam sobie zegarek :)
"Zaginiony symbol" czytalam, bardzo fajna.

A ja sie zaraz wypisuje z pracy, brzuch mnie boli okrutnie. Poza tym na 15.30 zarejestrowalam Michala do lekarza, wiec pojedziemy razem.

znowu wrzody sie odezwały???mam nadzieje ze to nic poważnego...

a moj s pojechal do pracy a do poludnia montowal grzejniki na górze i okazało sie ze jeden byl nieszczelny i mi rurkami plynela woda, normalnie pod panelami mam jezioro tylko patrzec jak wszytskie mi wstaną no chyba sie załamię.....teraz zamiast sie polozyc to chodze i obserwuje czy aby napewno nic nie kapie mi z rurek.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia

A czemu 7-mio osobowa? czyżbyście mieli jeszcze jakies plany???? :lol::lol::lol:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia

A czemu 7-mio osobowa? czyżbyście mieli jeszcze jakies plany???? :lol::lol::lol:

Jezeli tak to 7-mio osobowy moze byc za maly :P:P no bo tak: Stas byl jeden, teraz dwie zolzy no to wypada teraz na trojaczki :P:lup::lup::lup::lup:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png