Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe dobrze, że się odezwałaś:Całus:
Anielinka no ja też miałam po sklepach połazić, ale nie było okazji i jak zwykle budze się z ręką w nocniku. muszę coś wymyślić.
A na obiad zrobiłam krem z brokułów i mam jeszcze zapiekankę od wczoraj.
Magda Michał jest po prostu niesamowity. My układamy max. 32 elementy i raczej z pomocą. Mam sporo puzzli po Stasiu takich 20-elementowych, ale bje się, ze je zniszczą::(:
Agulcia ja też maniaczka puzzli:)

Anielinka u mnie -11, ale nie ma słońca.
Dzisiaj może popołudniu zajdę do sklepu i poszukami albo puzzli albo stępli. Dla Stasia chcę książkę kupić.

Agulcia ja w zeszłym roku dostałam na gwiazdkę 1000 elementów takie
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/Obraz_1267.jpg

Jeszcze w temacie puzzli to Stasiu tak gdzieś do 4 rż układał namiętnie puzzle tak jak Michał, miał ich naprawdę sporo i potrafił sam siedzieć i układac wszystkie możliwe, aż miejsca na podłodze brakowało. Później przeszedł mu zapał, ostatnio ułożył 280 elementów, ale tylko dlatego, ze go o to prosiłam, sam z siebie rzadko chce coś układać

justynka1984
ja ostatnio ułożyłampuzzle po 1000 sztuk, teraz czekaja oprawione az zrobimy remont na górze zeby je tam powiesic, a takie jak andzia zamowilam sobie juz u meza jak sie urodzi drugi dzidzius, a ze w maju mam urodziny to powinien sie wyrobic....

Justynka ja kiedyś dawno temu też oprawiałam wszystkie ułożone puzzle w ramki i zaśmiecałam ściany w domu:)
Mi tata specjalnie zrobił taką dużą pdokładkę do układania puzzli, super sprawa, jak masz czas to wyciągasz i układasz, a wiadomo, że 1000-ca w jeden wieczór się nie zrobi:)

Andzia przyjezdzaj do mnie i razem ulozymy te 3000 elem. :hahaha:
P. zajmie sie dziecmi :lup:

Ja ulozylam ostatnio te moje 1000 elem. i od rozwalilam i do pudelka. Uwielbiam samo ukladanie, na gotowy obrazek popatrze pare minut i koniec satysfakcji.
Zostal mi jakis lis do ulozenia, ale tylko 500 elem.
Michal byl zafascynowany tymi moimi puzzlami. Cp chwila podchodzil i pytal czy moze dotknac :)

andzia
agulcia83
Moze moja mame poprosze, bo maz napewno mi nie kupi. Ehh szkoda slow :P:P:P A jak Zuzia uklada puzzle to tez go denerwuje, bo on zwyczajnie nie lubi tego :P

Mój K. też nie lubi układać puzzli, ale nie rozumiem, dlaczego go to denerwuje?:Szok:

Moj P. tez nie lubi i nie ma glowy do ukladania puzzli, zupelnie mnie nie rozumie, ale tez go to nie denerwuje. Czasem troche pogledzi, ze nie jestem obecna duchem i tyle :hahaha:
Ale lubi jak Michał uklada :)

magda_79

Ja ulozylam ostatnio te moje 1000 elem. i od rozwalilam i do pudelka. Uwielbiam samo ukladanie, na gotowy obrazek popatrze pare minut i koniec satysfakcji.
Michal byl zafascynowany tymi moimi puzzlami. Cp chwila podchodzil i pytal czy moze dotknac :)

Haha, ciekawe co on na to:lol:

agulcia83
andzia
agulcia83
Moze moja mame poprosze, bo maz napewno mi nie kupi. Ehh szkoda slow :P:P:P A jak Zuzia uklada puzzle to tez go denerwuje, bo on zwyczajnie nie lubi tego :P

Mój K. też nie lubi układać puzzli, ale nie rozumiem, dlaczego go to denerwuje?:Szok:

Jego denerwuja te male walace sie elementy jest strasznym pedantem

Oj to nie mógł by do mnie przyjść:wink:
Udaje Wam się przy dwójce dzieci mieć zawsze idealny porządek?

agulcia83
andzia
agulcia83

Jego denerwuja te male walace sie elementy jest strasznym pedantem

Oj to nie mógł by do mnie przyjść:wink:
Udaje Wam się przy dwójce dzieci mieć zawsze idealny porządek?

Idealny to moze i nie, ale porzadek jest.

U nas tez P. jest pedantem. Wczoraj zaproponowal, zebym na 1 dzien zniknela z domu z Michalem, a on wysprzata chate przedswiatecznie :)

Ale puzzle mu nie przeszkadzaja. Sa przeciez w jednym miejscu, nie rozrzucam ich po mieszkaniu.

andzia
magda_79

Haha, ciekawe co on na to:lol:

Bedzie zadowolony. Kilka dni temu mowil, ze fajnie by bylo gdybyscie do nas przyjechali :)
Michał prawie codziennie pyta o Stasia i Marysie (o Zosie nie :)).