Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anouk
andzia
Anouk boska Julka!!! Ma piękne niebieskie oczka i bardzo jest podobna do Ciebie:yes:

ale fryzure to jej odpitoliłam jak z "zaczarowanego ołówka " LOL :D

Właśnie bardzo łądnie Ci ta grzywka wyszła. Jak ja kiedyś obciachałam zołzy to wyglądały jak małe chinki:)My teraz zapuszczamy, chociaż cały czas nie wiem czy to dobry pomysł:) Laski nie bardzo pozwalają sobie czesać kity czy zapinać spinki i chodzą wieczne jak czarownice.

andzia
Anouk
andzia
Anouk boska Julka!!! Ma piękne niebieskie oczka i bardzo jest podobna do Ciebie:yes:

ale fryzure to jej odpitoliłam jak z "zaczarowanego ołówka " LOL :D

Właśnie bardzo łądnie Ci ta grzywka wyszła. Jak ja kiedyś obciachałam zołzy to wyglądały jak małe chinki:)My teraz zapuszczamy, chociaż cały czas nie wiem czy to dobry pomysł:) Laski nie bardzo pozwalają sobie czesać kity czy zapinać spinki i chodzą wieczne jak czarownice.

grzywka moze i jo ale jeszcze z tyłu jej takie paździerze poobciachiwałam i efekt własnie "zaczarowany ołowek " :D no i u mnie dramat matki mającej córe , zero spinek , zero gumek .. tylko włąsnie czarownica

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk
andzia
Stachu dzisiaj popołudniu znowu mega szopki odwalał, nie wiem co się dzieje z tym dzieckiem::(:
Zgarnął trzeci dzień pod rząd karę na bajki i generalnie chyba go to nie ruszyło, wyszedł z wanny i bez protestu poszedł do łóżka:Szok:

czyżby jakis bunt ? 6 - latka ?

O Boże, lepie nie:Histeria::Histeria::Histeria:

Anouk
a stary niech se dba i zyje w tej w nieswiadomosci bo ja sobie dzis antydepresyjne frytki usmazyłam
:D

:lol:

andzia
Anouk
nuu a ja se własnie uskrobałam punkciorów za ankiety i zamówiłam czajnik do kuchni ^^ bo stary po tym remocie wyglada koszmarnie :D a tak nawiasem mówiąc moze chcecie tez brać udział w badaniach zbierać punkty i wymieniac na nagrody ? to jest klub GFK ..dosc znany ^^ odbywa sie to bardzo prosto wystarczy sie zarejestrowąc , co jakiś czas przychodza na meila ankiety , po ich wypełnieniu dostaje sie punkty które potem wymienia sie n akase lub nagrody rzeczowe ^^ jakby która babka kciała to poprosze o meila na priv przyslę Wam zaproszenie do Gfk :)

ja bardzo kcem:D
anjjja@o2.pl

ja też chcę:)
gosia_18@wp.pl

Witam z pracy:)

Ale czytania! ::): Już nie pamiętam co miałam napisać:Szok:

Andzia ja pewnie też bym nie puściła... Dobrze zrobiłaś, przynajmniej byłaś spokojna.
A codo traktowania Stasia to mi się wydaje, że jesteś bardzo sprawiedliwa (ale szczerze mówiąc nie miałyśmy okazji lepiej się poznać na "żywo":Oczko: czego bardzo żałuję... Ale wyszło jak wyszło. Do tematu. Naprawdę nie zauważyłam, żebyś go traktowała szczególnie wymagająco, wręcz przeciwnie! On ma zabawki którymi dziewczyny się nie bawią (czy one też takie mają?), wygania je z pokoju, grasz z nim w gry kiedy one już śpią... Nie dołuj się! Z drugiej strony on jest starszy i masz prawo więcej od niego w tej chwili wymagać! To są tylko moje odczucia... Jak jest naprawdę to ty sama wiesz lepiej... Ale super matka Polka z Ciebie więc nie zadręczaj się:Całus:

Anouk śliczna Jula!!! Nie wiem czego ty chcesz od jej fryzury! Czep się matka tramwaju:Oczko:

Jeny, przepraszam, ale naprawdę nie pamiętam co ja miałam odpisać:Histeria: A wiem, że coś chciałam... Trochę mi się w głowie miesza:Kiepsko: Zaraz Wam skrobnę odnośnie P. bo jeszcze mnie nerwy noszą.. Będzie długo, chaotycznie i wulgarnie:Kiepsko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć dziewczyny:)
Ogólnie padam na ryjek :Padnięty: Po tym jak dostałam nadgodziny praktycznie codziennie mam na 7:/ wstaję o 5, autem boję się jeździć o widzicie co się dzieje na drogach, a jak jadę do pracy to jest ciemno:/ brrrr:/ Byle do weekendu:) Będę leżeć do góry brzuchem i nic nie robić!!! Kubula jest pod wrażeniem śniegu:) Wczoraj jak wyszliśmy na dwór to powtarzał tylko: "o jeju! O jeju! O jeju!" :hahaha:

Anouk
nuu a ja se własnie uskrobałam punkciorów za ankiety i zamówiłam czajnik do kuchni ^^ bo stary po tym remocie wyglada koszmarnie :D a tak nawiasem mówiąc moze chcecie tez brać udział w badaniach zbierać punkty i wymieniac na nagrody ? to jest klub GFK ..dosc znany ^^ odbywa sie to bardzo prosto wystarczy sie zarejestrowąc , co jakiś czas przychodza na meila ankiety , po ich wypełnieniu dostaje sie punkty które potem wymienia sie n akase lub nagrody rzeczowe ^^ jakby która babka kciała to poprosze o meila na priv przyslę Wam zaproszenie do Gfk :)

A... Ja tes poprose:36_1_21: salinka0@op.pl Ja się zarejestrowałam na toluna, ale tam strasznie wybiórczo dobierają ankiety i strasznie długo się zbiera punkty... A nagród malutko...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei dziękuję Ci za komplementa, ale nie wiem czy zasłużone.
Stasiu ma rzeczywiście zabawki, których dziewczyn nie mogą ruszać, ich zabawkami bawią się wszyscy, bo to generalnie chodzi o niszczenie(małe lego itd).
A nad morzem wyszło jak wyszło przez tą nogę::(: Niestety. Ale plażowałyśmy prawie codziennie razem, więc trochę się poznałyśmy. I już ci nieraz mówiłam, że takiej oazy spokoju jak Ty to ze świecą szukać:)

Gosia współczuje tak wczesnych pobudek. Jakie auto kupiliście?
A Kuba słodki, STasiu wczoraj przyniósł dziewczynom trochę śniegu do domu to wciaż pytały: co to? co to?

cafe82
agulcia83
cafe82

a powiedz,w ogole wszsyktie mi doradzcie
czy olek ma byc z nami w domu od poczatku?
tzn ja chcialabym,zeby byl w domu jak przyjedziemy ze szpiatala
zeby widzial jak przyjezdzamy z dziecmi itd

a kolei wszsyscy mowia,zebysmy dali sobie z dzien dwa i pozniej go odebrali od rodzicow
i nie wiem co zrobic

Ja bym od razu zapoznala Olka z chlopakami. Wiadomo potem moze jechac do dziadkow. Aha i dobrym pomyslem jest kupienie czegos od chlopakow tylko dla Olusia. Ja kupilam Zuzi zabke i po powrocie do domu jak mnie tescie przywiezli to dostala od Kubusia. Super pomysl :)

z prezentem super pomysl,juz kompletujemy pake dla mlodego
glownie puzzle,ukladanki i gry,zeby mial co robic

Cafe, ale nie przesadz z prezentami, bo wiesz jak jest. Jak dziecko za duzo dostanie to w glowie mu sie poprzewraca i bedzie myslal, ze jest najwazniejszy. Teraz najwazniejsze bedzie szukanie czasu spedzania z Olkiem przez Ciebie. Ja jak karmilam Kube, to bralam ksiazeczki i Zuzi czytalam wtedy, albo dostawala kartke i rysowala przy mnie. Czasami lezala obok przy karmieniu i ja glaskalam po glowie. To bylo lepsze niz masa prezentow, bo mogla miec chwile dla mamy. U Ciebie bedzie trudniej z blizniakami, ale wierze, ze znajdziesz ta chwile dla malego.
Aha nie wystrasz sie. Moja Zuzia jak ktos inny niz ja chcial wziasc Kube na rece to bila.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

justynka1984
cafe82
Anouk
zrobione Cafe :)

dzieki:)

no chce zeby olek nie czul sie pominiety
ale wiecie jak to w praktyce
kazdy zachwyca sie dzidziolem a w podwojnej wersji to juz w ogole sikaja
no bede na pewno zwracac uwage,zeby mlody nie czul sie odtracony

cafe mozesz olka prosic przy zmianie pampersów czy przy kompieli zeby wam pomagał czyli podawał pampersy badz cos innego, ja bynamniej mam taki plan oleczek lubi nam pomagac i cos podawac wiec napewno bedzie mu sie to podobalo, mozna go za to tez nagradzac....

W sumie Zuzia byla mala, ale tez tak chcialam i niestety przerodzilo to sie w obowiazek zajmowania sie bratem i odpuscilam. A wszystko inne chetnie z nami robi. Trzeba wyczuc dziecko.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png