Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
justynka1984
a ja wczoraj odkrylam ze moje dziecie ma juz wszytskie zeby nawet nie wiem kiedy mu piatki wyszły....no mam nadzieje ze drugie dziecko tez bedzie tak bezbolesnie zabkowac....

Wow, super, zazdroszczę tak bezobjawowego zabkowania!!!

Ja też... My przez 3 i 4 wylądowaliśmy w szpialu... Trochę boję się tych piątek:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Justynka, Cafe zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze takiego zabkowania!!!

Justynka super z ta promocja w Ikei. My dalismy za kucznie ok. 7 tys i jest po prostu beznadziejna. Strasznie zaluje, ze w Ikei nie kupilismy.

Mei duzo sprzatania po tej piaskolinie? Moze bym sie skusila :)

Misiek na mikolaja dostanie nowe puzzle, tym razem juz z wiekszej ilosci, bo te co ma uklada w kilka minut.
Wczoraj fajnie to wygladalo, bo ja przy swoich, a on przy swoich :lup:

Anielinka powodzenia u lekarza! Daj znac jak juz bedzies po!

magda_79
Justynka, Cafe zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze takiego zabkowania!!!

Justynka super z ta promocja w Ikei. My dalismy za kucznie ok. 7 tys i jest po prostu beznadziejna. Strasznie zaluje, ze w Ikei nie kupilismy.

Misiek na mikolaja dostanie nowe puzzle, tym razem juz z wiekszej ilosci, bo te co ma uklada w kilka minut.

Według eksperta 9 postów wyżej ok tygodnia:Oczko: Ale Michał jest grzeczniutki, myślę że spokojnie możesz kupić... Chociaż Filip też nie szalał, ale jednak nakruszyło się tego sporo...

A ja Filipowi kupiłam te baby puzzle z trefla i niestety chłopak się nie wciągnął:Płacz: Może jeszcze się rozrusza::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei nie kazde dziecko lubi puzzle, bo trzeba sie skoncentrowac. Filip jest ruchliwy i to go nie interesuje. Michał potrafi ukladac po ok. 10-15 razy w ciagu dnia 11 roznych obrazkow. I jak te mu sie znudza to wyciagal mu wlasnie stare baby puzzle. 4 pudelka uklada w ciagu kilku minut :lup:

A piaskoline chyba kupie, raczej nie pobrudzi niczego.

Smialam sie z mlodego wczoraj, bo wkurzyl sie i chcial rzucic samochodem i do mnie mowi: chce to rzucic na ziemie! Ja mu mowie, ze nie bardzo, bo mu sie popsuje. No i zrezygnowal. :hahaha:

Mei
magda_79

Według eksperta 9 postów wyżej ok tygodnia:Oczko: Ale Michał jest grzeczniutki, myślę że spokojnie możesz kupić... Chociaż Filip też nie szalał, ale jednak nakruszyło się tego sporo...

A ja Filipowi kupiłam te baby puzzle z trefla i niestety chłopak się nie wciągnął:Płacz: Może jeszcze się rozrusza::):

Teraz ja się posikałam:sofunny::sofunny::sofunny:

Magda piaskolina ma konsystencję piasku, także problemu ze sprzątaniem nie ma, przejedziesz z odkurzaczem i wsio, a ile jej będzie na podłodze zalezy tylko od dziecka:D
Do Stasia kiedyś przyszedł kolega i zrobili wojnę na piaskoline, lepili kulki i się nimi rzucali, uwierzcie mi, ze jeszcze po tygodniu znajdowałam ją np. w szafie czy szufladzie, bo porozpierniczali ją p prostu wszedzie:Histeria:

magda_79
Mei nie kazde dziecko lubi puzzle, bo trzeba sie skoncentrowac. Filip jest ruchliwy i to go nie interesuje. Michał potrafi ukladac po ok. 10-15 razy w ciagu dnia 11 roznych obrazkow. I jak te mu sie znudza to wyciagal mu wlasnie stare baby puzzle. 4 pudelka uklada w ciagu kilku minut :lup:

Smialam sie z mlodego wczoraj, bo wkurzyl sie i chcial rzucic samochodem i do mnie mowi: chce to rzucic na ziemie! Ja mu mowie, ze nie bardzo, bo mu sie popsuje. No i zrezygnowal. :hahaha:

:sofunny:
:sofunny::sofunny:
Też by mi się przydało pomyśleć zanim czymś rzucę:Psoty:

Mei
agulcia83
Mei
Heloł!

U nas śniegu jest malutko, na sankach jeszcze nie pojeździmy...
Kotki mi się pochorowały i dzisiaj byłam z nimi u weta:Płacz: Strasznie to przeżywam... Na dodatek musiałam je spory kawał nieść i mam taaakie zakwasy że hej! Mam nadzieję, że szybko z tego wyjdą...

Młody znowu dzisiaj nie chciał spać w dzień... Po południu poszłam z nim do krainy zabaw i tak się dobrze bawił że ciężko było mi go zabrać! Szkoda że to takie drogie... Ale pozwalałam mu na wszystko::): Właził tak wysoko, że sama bym się bała tam wleźć! Aż miło było popatrzeć::): bo ostatnio to taki trochę nieśmiały był wśród dzieci a dzisiaj super się przełamał i tylko kilka razy widziałam że chciał jakieś dziecko kulką plastikową trafić albo patrzył machał ręką i mówił: sio! Ale to sporadycznie i przeważnie ustępował:D

haha skad ja znam to powiedzonko a sio... hmm mam dosyc jak Zuzia tak wola. Moja madra mama ja tego nauczyla.

Agulcia ja mogę mieć żal tylko do siebie bo to ja goniłam z nim gołąbki wołając sioo:lup: Ale z dwojga złego wolę żeby mówił sio, niż bił czy pluł bo swego czasu miał takie głupie pomysły:Kiepsko:
A Zuzia wobec innych dzieci jest agresywna, czy tylko z tym "sio" wyskakuje?
Ja też czekam na zdjęcia::):

Cafe no to korzystaj z chwil wytchnienia i żadnej roboty sobie nie wymyślaj! A z ogarnianiem chaty wrzuć na luz... i tak po powrocie będzie mały sajgon. Szkoda czasu:Oczko:

Andzia sopko, że nie przepadła mu jednak ta wycieczka, szkoda by było...
A dziewczyn chętnie bym posłuchała na żywo:hahaha: nagraj kiedyś... Tak fajnie się rozgadały::):
A odnośnie nakręcania dziewczyn przez Stasia to wcale mnie to nie dziwi:Oczko: Dla nich Stasiu jest niedoścignionym wzorem i bardzo chciałyby pewnie przed nim zabłysnąć więc ulegają, a że Twoje dzieci to żywioły to okazują to w taki a nie inny sposób. Miłosz też nakręca Filipa i to czasem tak perfidnie jak myśli że nikt nie widzi i nie słyszy:Histeria: Ale Filip to taki osiołek więc w porę wszystkiemu udaje mi się zapobiec.

Magda wcale nie byłoby ok gdyby zawsze nie jadł:Oczko: Jak Cafe pisze jak pięknie Olek je i próbuje nowych rzeczy to się zastanawiam, co ja robię źle?! Dlaczego Filip nie je? Nie zmuszam go do niczego, ale bardzo mnie to stresuje bo nigdy nie wiem czy zje nawet swoje ulubione potrawy...

Anielinka czekam na wieści po wizycie... Trzymaj się kochana i nie denerwuj:Całus: Życzę Ci żeby wszystko przebiegło szybkoi sprawnie!!!
Chciałam się Ciebie zapytać... Amelka przegryza jeszcze smoczki?

Justynka może młody chce więcej kołysania i się upomina:hahaha: Fajnie że Olek w lepszej formie. Oby mu całkiem minęło!
U nas też lepienie w modzie, ale coś mnie ostatnio podkusiło i kupiłam piaskolinę:Histeria: Głupota moja nie zna granic czasem:Szok:

Mei Zuzia wobec innych dzieci agresywna nie jest wiec luzik. Z tym a sio mnie wnerwia, bonp siedzi na sedesie i sie drze a sio mama ale jak zleci to glowe o plytki robije i o szafke.
Pytanie nie do mnie, ale Zuzia strasznie przegryzala smoczki. Az sie wpienilam i postanowilam oduczyc :P Hihihi potrafila jednego dnia kilkanascie tak zalatwic. No i po akcji nocnej kiedy to moj maz przez caly Radom musial jechac monia kupic o polnocy do apteki powiedzialam dosc.
Aha i jeszcze moje pytanko do CIebie :) Czemu piaskolina jest zla? Czym sie rozni od ciastoliny? Sory, ale tepa jestem w tym:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

magda_79

Magda bede Ci to pisac do znudzenia, ale Michal jest moim faworytem bez kitu! Teksty ma niesamowite,.

justynka1984
ja w ramach poprawy humoru z powodu pogody upieklam dwa rozne ciasta wiec zapraszam podziele sie.....jedno zebra a drugie z rodzynkami i kokosem :36_1_21::36_1_21:

Justynka ciesz sie, ze po pierwsze mieszkasz daleko, a po drugie jestes ciezarna, bo za zebre bym zabila :P Uwielbiam to ciacho :)
Dawaj przepis, bo ja nie mam a ciotki sie doprosic nie moge nigdy. Plis