Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

K zabral olka do tesciow
normalnie ale mnie rozpieszczaja ostatnio
ale jak to K mowi-mam sie nie przyzwyczajac i nie rozleniwiac :Oczko:
w kazdym razie normalnie nie wiem co ze soba zrobic
poza tym,ze pelno roboty by sie znalazlo ale weny totalnie brak

zaczelam sie powoili pakowac
musze jeszcze ogarnac przed szpitalem,chociaz nie wiem czy jest sens
az strach sie bac jak chlopaki zostana sami :Histeria:

cafe82
stachu poszedl do przedszkola,zadowolony,coo?
a jak dziewczyny,jak nocka?kaszla jeszcze mocno?

STachu bardzo zadowolony, jutro jedzie na wycieczkę:)
A laski kaszlą, wydaje mi się, że jest lepiej. W nocy miały kilka napadów, ale już takich lżejszych. Lekarz mówił, że on sam nie ma pomysłu na leczenie ich, bo oni zawsze tak dziwnie chorują, wyglądają jak okazy zdrowia, a kaszle mają przeokropny:Kiepsko:

andzia
cafe82
stachu poszedl do przedszkola,zadowolony,coo?
a jak dziewczyny,jak nocka?kaszla jeszcze mocno?

STachu bardzo zadowolony, jutro jedzie na wycieczkę:)
A laski kaszlą, wydaje mi się, że jest lepiej. W nocy miały kilka napadów, ale już takich lżejszych. Lekarz mówił, że on sam nie ma pomysłu na leczenie ich, bo oni zawsze tak dziwnie chorują, wyglądają jak okazy zdrowia, a kaszle mają przeokropny:Kiepsko:

wazne,ze osluchowo czysto
i ze przechodzi
ja naprawde nie znam sie wiec nie bede sie wymadrzac

Witam!
Dzieki za cieple slowa co do mojego niejadka. Gdyby zawsze nie jadl to pewnie byloby ok, ale teraz nagle nic i sie martwie. Teraz niestety doszedl mu mega kaszel, juz myslalam, ze jest ok, a dzisiaj rano przez pol godz kaszlal non stop tak mocno, ze az sie poplakal :(

Andzia super, ze dziewczyny osluchowo ok! To najwazniejsze, moze ten kaszel troche tak jak Stasiowy - jakis alergiczny? Fajny dzien za Wami!
Kupiłam Michalowi ten Herbapect Junior, ale w domu doczytalam, ze to powyzej 3 lat. ale dalam mu juz dwa razy, na razie bez efektu.
Myslisz, ze moge mu dac Mucosolvan na kaszel, ktory nie jest mokry?

Mei co tym Twoim kociakom sie stalo?
Filmik obejrze juz w domu, bo w pracy nie mam glosnikow :(

Agulcia czekamy na fotki posankowe :) Fajnie, ze Twoj m ma wolne i zabiera wszedzie Zuzie, troche odpoczniesz.

Anielinka suuuper fotki! Az trudno uwierzyc, ze u Was taki snieg. U nas nic nie ma, a zimno jak cholera.
Fajnie, ze nie macie takiego problemu z prezentem dla Amelki.

cafe ale mozesz teraz poodpoczywac. Fajnie, ze rodzice i jedni i drudzy sie ogarneli :)

Magda zdrówka dla Michałka.
Nie wiem co Ci poradzić na ten kaszel, nie jestem ekspertem i nie chcę Cię xle nakierowywać.
Moje dzieciaki przy ostatniej wizycie u lekarza te z miały ten kaszel bardziej suchy niż mokry i kazał podawać Mucosolvan.
Pamietam jak Stasiu był mniejszy to na suchy kaszel lekarka zawsze przepisywała m Sinecod i generalnie to leczenie nie przynosiło jakiś wielkich rezultatów i przeważnie kończyło sie wszystko antybiotykiem. Teraz dostaliśmy mucosolvan i Zyrtec +inhalacje, a na noc Dipfergan. Lekarz mówił, że jeśli to nie przyniesie poprawy, a badania wyjdą ok, to będziemy próbować jakiejś kuracji sterydowej.

Andzia Ciebie podpytuje odnosnie tych syropow, bo Ty najwiekszy spec od tego :)
Mi lekarz powiedzial, ze Sinecod to jedynie na noc, bo on nie leczy tylko hamuje odruch kaszlu.
Chyba podam ten Mucosolvan. Zyrtecu nie mam, bo na recepte. Ale dam moze Aerius. Mam nadzieje, ze sie nie rozlozy.

A co do tekstow Michała to tak jest caly dzien, ciagle kombinuje i czasem tak argumentuje, ze musze ustapic :lup: