Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

uff i my po zakupach , stary wpadł jak burza i zarzadził ewakuacje na markety , ciesze sie bo choiaz karnisz kupiłam przy okazji ^^ z M sie znów posiekałam ... noramalnie mam ochote mu kły wyebac bo juz takie farmazony pitoli ze makabra...
Kasioleq brawo ! brawo ! naprawde słychac ze jest juz z Tobą ciut lepiej :)) zdrówka dla choruszka :) dawaj fote Kornelki szybko kuna !!!
Justynka najlepszego dla nastolatka w srednim wieku :D
Andzia ale Zosia wrazliwa :) dobrze chyba ze tak reaguje na kupola w majtach , z 2 -j strony tak blokada ...hmm ciezko , ciężko ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk
zajechałam do mamy i pokazała mi prezent dla JUli pod choinkę ^^ kupiła jej tą kuchnie cosmy o niej gadały KUCHNIA TEFAL CHEFTRONIC + AKCESORIA - SMOBY (1309805523) - Aukcje internetowe Allegro najchetniej to ja bym juz ją sama osobiscie rozpakowała i pobawiła sią :DD za moich czasów takie rzeczy to tylko e erze albo peweksie tydziez baltonie :D

ooo te kuchnie były ostatnio w biedronce:) W ogóle biedrona zaskakuje mnie bardzo pozytywnie, przeglądałam ostatnio gazetkę i będą bardzo fajne prezenty dla dzieciaków, nie żadne badziewne, ale właśnie takie kuchnie, warsztat z tej bajki o autach, jakiś ślimak fisher price (ale to raczej dla młodszych dzieciaków) Są już jakieś autostrady wadera i inne pierdy zresztą podam wam link do tej gazetki: Biedronka - Pomysły pod choinkę 2

gosiammm
Anouk
zajechałam do mamy i pokazała mi prezent dla JUli pod choinkę ^^ kupiła jej tą kuchnie cosmy o niej gadały KUCHNIA TEFAL CHEFTRONIC + AKCESORIA - SMOBY (1309805523) - Aukcje internetowe Allegro najchetniej to ja bym juz ją sama osobiscie rozpakowała i pobawiła sią :DD za moich czasów takie rzeczy to tylko e erze albo peweksie tydziez baltonie :D

ooo te kuchnie były ostatnio w biedronce:) W ogóle biedrona zaskakuje mnie bardzo pozytywnie, przeglądałam ostatnio gazetkę i będą bardzo fajne prezenty dla dzieciaków, nie żadne badziewne, ale właśnie takie kuchnie, warsztat z tej bajki o autach, jakiś ślimak fisher price (ale to raczej dla młodszych dzieciaków) Są już jakieś autostrady wadera i inne pierdy zresztą podam wam link do tej gazetki: Biedronka - Pomysły pod choinkę 2

tez ogladalam ta gazetke. Rewelka te zabawki. zuzia dostanie myszke miki interaktywna wiec sie ucieszy napewno. A Kubus hmm nadal mam problem, bo ma mase zabawek po Zuzi.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

Hej!
Jeju, ile czytania. Juz pewnie polowy nie pamietam :lup:
Faalnie sie czuje, jakis stan podgoraczkowy mnie dopadl, gardlo boli. I po wczorajszym graniu kazdy miesien :lup: Normalnie narzekam jak stara babcia!

Andzia dobrze, ze kupala jest, bo 2 dni to juz duzo i biedna musiala sie nameczyc.

Gosia kupujcie auto, kupujcie. Nawet namniejsze to super sprawa. Szkoda, ze zakupy srednio udane.

Kasioleqq super z zakupami! Poszalalas! Zdrowka dla Kornelii.

Cafe ja to za duzo jak wiadomo nie doradze w sprawie mrozenia zarelka, ale ja juz nieraz mrozilam klopsy w warzywach np. z ryzem i super sa potem.

Anouk jak idzie remont? Daleko jeszcze do konca?

Agulcia wspolczuje ciezkiego dnia z maluchami.
U nas odpukac dzisiaj bajka z Michałem. Jak ie zastanowie to nie zrobil dzisiaj nic zlego :)
A jak juz bardzo chce to najpierw sie pyta czy moze to zrobic (choc wie, ze nie). A jak mu powiem, ze nie to odpuszcza :hahaha: Luuuuzik, co?

Za to juz z 10 razy ukladalismy wszystkie puzzle jakie ma :lup:

Justynka nie szarzuj z przygotowaniami! I sluchaj lekarza!
Fajnie, ze motorek sie sprawdza. U nas Misiek nie mialby gdzie nim jezdzic :(

Noo gosia były te kuchnie w biedronce były , mama własnie przegapiła termin ale to nawet lepiej jak sie okazało bo w carrefour zapała za 99.99 a w biedronku szły po 129 zł .. ale zabawki naprawde fajne :) ja ostatnio kupiłam 2 kawy w doniczce (takie krzaczki ) jak nie zasusze a amen to za 2 lata będą owoce łahahahahhahaha
Agulka Kubuś jeszcze mały i napewno ucieszy sie ze wszystkiego
Madzia niezmiennie zdrówka :** masz coś na przeziebienie ? a co do remontu to jeszcze troszku , własnie karnisz sie wiesza ^^

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

gosiammm
Anouk

Ogladałam juz tą gazetke wcześniej i też stwierdzam że maja naprawde suuuper fajne nie badziewne zabawki, dziś teściowa coś podpytywała o tego chomika Zhu-Zhu czy Amelka by chciała:))
a tak wogóle to juz na Mikołaja kupiła Amelce ten gadają odkurzacz Playskola, bo była w realu i dzwoniła czy Amelce by sie spodobało takie coś:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
gosiammm
Anouk

Ogladałam juz tą gazetke wcześniej i też stwierdzam że maja naprawde suuuper fajne nie badziewne zabawki, dziś teściowa coś podpytywała o tego chomika Zhu-Zhu czy Amelka by chciała:))
a tak wogóle to juz na Mikołaja kupiła Amelce ten gadają odkurzacz Playskola, bo była w realu i dzwoniła czy Amelce by sie spodobało takie coś:))

Ja chcialam Zuzi ten odkurzacz kupic, ale ma inny i dlatego myszke miki dostanie :)
Magda lipa z soczkiem malinowym i do lozeczka. Jutro sie bedziesz lepiej czula.
Kasia pudlo juz jest w domku. Jutro pakowansko i w pon wysylam paczke w pon wiec bedziesz miala w przyszlym tyg niespodzianke. Moze cosik dla Kacperka wynajde z zabawek co Zuzia sie nie bawi. Mam cale 2 pokoje zabawek. Teraz mikolajki wiec dziadki i chrzestni znowu sie rzuca na zabawki i znowu kolejne pojda w odstawke. A w piwnicy mam 4 wielkie wory jeszcze.
Anielinka milego nadrabiania :P
Zuzia poszla z tatusiem do leclerca wiec zostalam sama z Kubusiem, ktory wlasnie gania za ksiazka :P Smiesznie to brzmi, ale wlasnie jezdzi na niej. On czasami ma takie pomysly, ze szok.

No nareczcie wszystko poczytwałam i juz połowy nie pamiętam :lup:

Witajcie!
Rano nawet nie zagladałam bo stwierdziałm że dziś sobota to pewnie się nikt nie odezwie, a tu prosze...tyle stron, szok!:)

Na tym rezonansie byłam, całe badanie trwało godzine! Musiałam leżeć na plecach i jeszcze się nie ruszać :Histeria: myślałam że zwariuje, kręgosłup tak mnie napier..... że szok, ja wogóle nie leże na wznak bo jak chwilke poleże to zaraz boli, tylko na bokach śpie, a tu musiałam az godzine wytrzymać...w każdym bądz razie wyniki w piątek...
Poźniej pojechaliśmy na zakupy, zajechaliśmy własnie do Biedronki i było mnóstwo fajnych zabawek, ale nawet nie miałam okazji poogladać, bo Ł. już poszedł do kasy i zakupy rozpakował, tak mnie wkur.... ze głowa mała :Histeria: wogóle dziś działa mi na nerwy...wrrrr
kipiłam dziś Amelce stempelki, fajną ma zabawe, tylko całe ręce upaprane i nie chcą zejść :Szok: mam nadzieje że w kąpieli się odmoczą...

anielinka
No nareczcie wszystko poczytwałam i juz połowy nie pamiętam :lup:

Witajcie!
Rano nawet nie zagladałam bo stwierdziałm że dziś sobota to pewnie się nikt nie odezwie, a tu prosze...tyle stron, szok!:)

Na tym rezonansie byłam, całe badanie trwało godzine! Musiałam leżeć na plecach i jeszcze się nie ruszać :Histeria: myślałam że zwariuje, kręgosłup tak mnie napier..... że szok, ja wogóle nie leże na wznak bo jak chwilke poleże to zaraz boli, tylko na bokach śpie, a tu musiałam az godzine wytrzymać...w każdym bądz razie wyniki w piątek...
Poźniej pojechaliśmy na zakupy, zajechaliśmy własnie do Biedronki i było mnóstwo fajnych zabawek, ale nawet nie miałam okazji poogladać, bo Ł. już poszedł do kasy i zakupy rozpakował, tak mnie wkur.... ze głowa mała :Histeria: wogóle dziś działa mi na nerwy...wrrrr
kipiłam dziś Amelce stempelki, fajną ma zabawe, tylko całe ręce upaprane i nie chcą zejść :Szok: mam nadzieje że w kąpieli się odmoczą...

Trzymam kciuki za wyniki badan.

Zuzia chomika zywego dostala na urodziny od rodzicow i szczescie trwa do tej pory. Daje mu jesc, pic i wogole uwielbia sie z nim bawic. O dziwo nim nie rzuca i nie zgniata.

Moje panienki już w łóżkach. NIe obraziłabym się, gdyby codziennie były tak grzeczne jak dziś. Zabawy wymyślały sobie różne, różniaste, bardziej i mniej dziwne, ale bawiły się naprawdę super, później trochę gry, trochę klocki, trochę puzzle itp. Bardzo fajny dzień:yes: I Marysia zrobiła kupę na nocnik, mam nadzieje, ze coś ruszy w tym temacie do przodu.
NIestety mama dzwoniła, że Stasiu coraz mocniej zasmarany i kaszlący::(:
Chciałam, żeby wrócił na noc do domu, ale uparł się, że zostaje.

andzia
Moje panienki już w łóżkach. NIe obraziłabym się, gdyby codziennie były tak grzeczne jak dziś. Zabawy wymyślały sobie różne, różniaste, bardziej i mniej dziwne, ale bawiły się naprawdę super, później trochę gry, trochę klocki, trochę puzzle itp. Bardzo fajny dzień:yes: I Marysia zrobiła kupę na nocnik, mam nadzieje, ze coś ruszy w tym temacie do przodu.
NIestety mama dzwoniła, że Stasiu coraz mocniej zasmarany i kaszlący::(:
Chciałam, żeby wrócił na noc do domu, ale uparł się, że zostaje.

Brawo dla Marysi, a dla Stasia zdrowka.

Magda zdrówka! weź na noc jakieś proszki wygrzej się i mam nadzieje że będzie lepiej!
Cafe ja nigdy nie mroziłam żadnego jedzenia, więc nie jestem w temacie...
Justynka sto lat dla S.!
a ty mi znowu smaka narobiłas na żarełko:))
Agulcia Amelce też się podoba ta Myszka Miki, albo z tej samej serii Kubuś Puchatek, no ale jeszcze nie mamy pomysłu na prezent dla niej...
Anouk fajna ta kuchnia :yes: ja tez zawsze tak sobie myśle że nasze dzieci to mają takie fajne zabawki, że w naszych czasach to nawet w marzeniach takich nie było :Szok:
Andzia super że kupol poszedł w pieluche, ja tez czasem wolałam żeby amelka zrobiła w pampka, ale żeby się nie męczyła i miała to za sobą :Szok:
Kasioleq super że zakupy udane, poszalałaś :Oczko: i tak trzymaj!
Gosia szkoda że butów nie udało sie kupić :( no ale tak to jest jak się chce kupic to zawsze coś nie tak :Szok:
a autko kupujcie, kupujcie :yes: ułatwi to Wam baaaardzo życie:)

Gosia wciąż tak zachwalasz tą Biedronkę, a ja tam wciaz dotrzeć nie mogę. Muszę się w końcu wybrać. Masz tam jakieś sprawdzone rzeczy ze spożywki?
Ja bardzo lubię Lidla i mam tam mnóstwo sprawdzonych rzeczy, które kupuję.

Anouk powiem CI, że coraz intensywniej myślę o tej kuchni, zołzy zaczynają bawić się swoimi plastikowymi naczynkami i może rzeczywiście by im się spodobała. Najrozsądniej byłoby kupić dwie:wink:, ale na to to nei mam miejsca.
Ja pamiętam swoją blaszaną kuchnię z dzieciństwa. Wielkościowo pasowała barzdziej do lalek niż do dzieci, ale uwielbiałam się z nią bawić::):

Anielinka współczuje badania i trzymam kciuki za wyniki:Całus:
My mamy ten odkurzacz z Playskoola, ale szału ni ma szczerze mówiąc.

Magda zdrówka kochana:Całus:
Łyknij sobie profilaktycznie jakiś ferwex, herbatkę z cytrynką i sokiem malinowym i do wyrka.
A Michał anioł nie dziecko:)

Agulcia Kubusiowi może coś typowo chłopięcego? Samochodzik, traktorek?