Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
andzia
Jutro mam okazję jechac ze Stasiem na basen, oczywiście bardzo się cieszę, ale na myśl, że mam wyjsć w stroju dostaje normalnie histerii.
No nie potrafię się zaakceptować i pewnie się nie zaakceptuje, aż nie wrócę do mojej dawnej figury::(:
A szanse na to znikome, bo znowu mam fazę na mega żarcie:Kiepsko::Kiepsko:

Hahaha! Wlasnie rozmawialam o basenie z kolezankami z pracy. I ja nie jestem gotowa na takie wyjscie, chociaz Michał na pewno bylby szczesliwy. Juz myslalam, zeby w sobote rano jechac, ale nie wiem czy sie zdecyduje :( Moze jakbym skoczyla chociaz na solarium ...

Zołzom też by się na pewno spodobało na basenie, ale musiałoby być kilku dorosłych do opieki nad jedną:Oczko:

andzia
anielinka
Andzia fajnie że K. już wrócił, chociaż Cię troche odciązy...Ł. niestety jeszcze haruje i prędko dziś nie wróci, bo prosto z pracy pojechał na montaż :Szok:

:Całus:
Ale podejrzewam, że Amelka nie daje Ci tak w kość jak mi dwa zołzidła:Oczko:

A no nie daje w kość:) no ale nic dziwnego z jednym dzieckiem to prawdziwy luzik, dziecko nie ma się z kim kłocić, zabierać zabawki, nakręcać się nawzajem itp.:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
magda_79
andzia
Jutro mam okazję jechac ze Stasiem na basen, oczywiście bardzo się cieszę, ale na myśl, że mam wyjsć w stroju dostaje normalnie histerii.
No nie potrafię się zaakceptować i pewnie się nie zaakceptuje, aż nie wrócę do mojej dawnej figury::(:
A szanse na to znikome, bo znowu mam fazę na mega żarcie:Kiepsko::Kiepsko:

Hahaha! Wlasnie rozmawialam o basenie z kolezankami z pracy. I ja nie jestem gotowa na takie wyjscie, chociaz Michał na pewno bylby szczesliwy. Juz myslalam, zeby w sobote rano jechac, ale nie wiem czy sie zdecyduje :( Moze jakbym skoczyla chociaz na solarium ...

Ja na solarium nie powinnam przez te moje żyły. Ale już sru z opalenizną, mam mega fałdę na brzuchu, mega boczki, maga uda i mega cellulit. I żylaki. Full zestaw do odstraszania ludzi:Histeria::Histeria::Histeria:

Ja też to mam, ale wszystko razy pięć :Padnięty: dlatego nawet nie mysle o wyjściu na basen, a szkoda bo mamy karnety z Ł. pracy do Aqua Parku super wypasionego, ale za chiny mnie tam nikt nie wyciągnie...ludzie by mieli dopiero nie lada atrakcje :hahaha:

anielinka
andzia
magda_79

Ja na solarium nie powinnam przez te moje żyły. Ale już sru z opalenizną, mam mega fałdę na brzuchu, mega boczki, maga uda i mega cellulit. I żylaki. Full zestaw do odstraszania ludzi:Histeria::Histeria::Histeria:

Ja też to mam, ale wszystko razy pięć :Padnięty: dlatego nawet nie mysle o wyjściu na basen, a szkoda bo mamy karnety z Ł. pracy do Aqua Parku super wypasionego, ale za chiny mnie tam nikt nie wyciągnie...ludzie by mieli dopiero nie lada atrakcje :hahaha:

Sorki, ale przeczytałam mojego posta, potem Twojego i :sofunny::sofunny::sofunny:

Kurde, musze iść do sklepu, a taaak mi się nie chce.
Zapomniałam kupić Stasiowi kubek i szczoteczkę do zębów do p-kola.
Od wczoraj w ogóle na jego przedszkole wydałam 300 zł:Szok:
Wyprawka, rada rodziców, angielski, zdjęcia, wycieczka, jakieś opłaty na papier itd:Padnięty:
A jeszcze zapisałam go na szachy. Taniec w tym roku odpada, ale szachy są idealne. Zobaczymy tylko jak się odnajdzie w grupie, bo oni uczą się tego już od wrześnie.

andzia
anielinka
andzia

Sorki, ale przeczytałam mojego posta, potem Twojego i :sofunny::sofunny::sofunny:

A ja mam to wszystko i dodatkowo w odcieniu bialo-rozowym :sofunny:
Pocoeszam sie tylko tym, ze jak mnie zobacza to uciekna, a my bedziemy miec basen dla siebie :lup:

andzia
Kurde, musze iść do sklepu, a taaak mi się nie chce.
Zapomniałam kupić Stasiowi kubek i szczoteczkę do zębów do p-kola.
Od wczoraj w ogóle na jego przedszkole wydałam 300 zł:Szok:
Wyprawka, rada rodziców, angielski, zdjęcia, wycieczka, jakieś opłaty na papier itd:Padnięty:
A jeszcze zapisałam go na szachy. Taniec w tym roku odpada, ale szachy są idealne. Zobaczymy tylko jak się odnajdzie w grupie, bo oni uczą się tego już od wrześnie.

Ale wydatkow! Od przyszlego roku i nas to czeka!

Moj chrzesniak tez chodzi na szachy, sam sie zapisal :lup:
I niezle juz sobie radzi.
Stasiu to madry facet, wiec szybko dogoni pozostale dzieci.

magda_79
andzia
anielinka

Pocoeszam sie tylko tym, ze jak mnie zobacza to uciekna, a my bedziemy miec basen dla siebie :lup:

a ja na szczescie nie mam zadnych faldek :sofunny:
ale za to w talii 135:sofunny:
wlasnie K robil zdjecie,bo nikt by nie uwierzyl
takze w sam raz na basen,prawdziwy wieloryb:sofunny:

cafe82
magda_79
andzia

a ja na szczescie nie mam zadnych faldek :sofunny:
ale za to w talii 135:sofunny:
wlasnie K robil zdjecie,bo nikt by nie uwierzyl
takze w sam raz na basen,prawdziwy wieloryb:sofunny:

Pokaż się wielorybku, plisss:Podziw:

agulcia83
magda_79
Michał oczywiscie tez juz prosi o mandarynki, ale mu nie dam. Wykonczy mnie.

P. tez jeszcze nie ma, bedzie ok. 20. A ja na 21 lece na aerobik, chociaz nie bardzo mi sie chce, bo mam mega zakwasy po wczorajszym ping-pongu.

Zuzia wlasnie skonczyla jesc 10 winogron, 6 calych mandarynek i pol banana. Przeraza mnie to co ona je, bo teraz chce grejpfruta.

Takie rzeczy to Michał tez zjada w ogromnych ilosciach. Lepiej, zeby go Zuzia zachecila do obiadow :)

andzia
anielinka
A ja właśnie odeszłam od dechy...uff ...na kilka dni spokój:)

Cafe i ja czekam na fotke wielorybka:) dawaj szybciutko...
Agulcia ale Zuza ma spust :Niespodzianka: Amelka też uwielbia owoce, ale w mniejszych ilościach :Oczko:

A ja dopiero zmierzam w kierunku dechy:Padnięty:
Amelka już śpi?

Nie śpi...właśnie stoczyłam z nią dziś już druga "walkę"
od jakiegoś czasu dostaje takie napady złości że głowa mała :36_2_20:
w złości robi mi wszystko na przekór,ściągneła mi serwetke z ławy, mało co herbaty nie wylała, więc na nią krzyknęłam, a ta w tych złościach zaczeła mi kwiaty urywać :Histeria: więc ja nadal do niej że tak nie można itd. a ta na mnie z łapami się rzuciła, więc ja nadal jej tłumacze, posadziłam ją na podłodze i powiedziąłam żeby się uspokoiła, siedziałam cicho i nie odzywałam się...posiedziała chwile, przeszły jej nerwy wstała, przyszła do mnie i sie przytuliła...nie wiem normalnie jak mam się zachować w takich chwilach :Zakręcony:

anielinka
andzia
anielinka
A ja właśnie odeszłam od dechy...uff ...na kilka dni spokój:)

Cafe i ja czekam na fotke wielorybka:) dawaj szybciutko...
Agulcia ale Zuza ma spust :Niespodzianka: Amelka też uwielbia owoce, ale w mniejszych ilościach :Oczko:

A ja dopiero zmierzam w kierunku dechy:Padnięty:
Amelka już śpi?

Nie śpi...właśnie stoczyłam z nią dziś już druga "walkę"
od jakiegoś czasu dostaje takie napady złości że głowa mała :36_2_20:
w złości robi mi wszystko na przekór,ściągneła mi serwetke z ławy, mało co herbaty nie wylała, więc na nią krzyknęłam, a ta w tych złościach zaczeła mi kwiaty urywać :Histeria: więc ja nadal do niej że tak nie można itd. a ta na mnie z łapami się rzuciła, więc ja nadal jej tłumacze, posadziłam ją na podłodze i powiedziąłam żeby się uspokoiła, siedziałam cicho i nie odzywałam się...posiedziała chwile, przeszły jej nerwy wstała, przyszła do mnie i sie przytuliła...nie wiem normalnie jak mam się zachować w takich chwilach :Zakręcony:

Wyprowadzic i sie nie odzywac. Najlepszy sposob na poczatek, bo potem jak juz zobaczy, ze moze rzadzic, to bedzie trudniej.
Moja Zuzia na obiad zjadla dwa pelne talerze zupy, ale u niej to normalka z obiadami. Kubus zjadl prawie pelny talerz, wiec naprawde jestem w szoku. Zaczyna cos jesc i teraz cyca w dzien juz nie chce.
A ja jutro w ramach odstresowania sie zapisalam sie na angielski i wychodze na 3h :P

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s20mmckvk4mz7.png

http://www.suwaczki.com/tickers/atdcupjy3s2ez5z9.png

Witam!
jakos kiepsko sie dzisiaj czuje. Boli mnie kazdy miesien po fitnesie i jeszcze sie nie wyspalam. Do tego boli mnie brzuch na @ (a mialam nadzieje, ze w tym m-cu nie przyjdzie).

Anielinka i u nas zdarzaj sie takie afery. Ja wlasnie go wyprowadzam, bez krzyku, z jakims ostrzezeniem wczesniej. I niech sobie histeryzuje. Brak mojej reakcji szybciej go uspokaja.

magda_79
Witam!
jakos kiepsko sie dzisiaj czuje. Boli mnie kazdy miesien po fitnesie i jeszcze sie nie wyspalam. Do tego boli mnie brzuch na @ (a mialam nadzieje, ze w tym m-cu nie przyjdzie).Anielinka i u nas zdarzaj sie takie afery. Ja wlasnie go wyprowadzam, bez krzyku, z jakims ostrzezeniem wczesniej. I niech sobie histeryzuje. Brak mojej reakcji szybciej go uspokaja.

to niech nie przychodzi,trzymam kciuki :yes:

Hej,
mnie wczoraj wieczorem dopadły mega wzdęcia, ruszyć się nie mogłam, a brzuch miałam jak do porodu. Straszne uczucie. I po raz kolejny stwierdzam, że mój sposób odżywaniania woła o pomstę do nieba, wczoraj np. 3 kawy, litr coli i zero owoców czy jogurtów, za to do obiadku podwójna porcja frytek:Nieśmiały:

Anielinka moim zdaniem bardzo dobrze postępujesz, albo tak jak dziewczyny radzą wyprowadzić ją na chwilę. A Amelka chyba kuma, że źle zrobiła, skoro przeprasza. Ja za każdym razem wyprowadzam dziewczyny z pokoju, ale niestety z marnym skutkiem, bo wracają i robią to samo. Na nie niestety ale nic nie działa::(:
A od rana juz się zdążyły tak pobić, że głowa mała:Histeria:

cafe82
magda_79
Witam!
jakos kiepsko sie dzisiaj czuje. Boli mnie kazdy miesien po fitnesie i jeszcze sie nie wyspalam. Do tego boli mnie brzuch na @ (a mialam nadzieje, ze w tym m-cu nie przyjdzie).Anielinka i u nas zdarzaj sie takie afery. Ja wlasnie go wyprowadzam, bez krzyku, z jakims ostrzezeniem wczesniej. I niech sobie histeryzuje. Brak mojej reakcji szybciej go uspokaja.

Ja też:Całus:
A tymi między tymi fitnessami miałaś czas na robienie dzieci?:Oczko:

andzia
cafe82
magda_79
Witam!

Ja też:Całus:
A tymi między tymi fitnessami miałaś czas na robienie dzieci?:Oczko:

hehe! staram sie :)