Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda ale poszalałaś na zakupach:lol:
Tak to niestety jest, ze jak człowiek ma czas i się na coś nastawia to dupa blada.
U nas ostatnio na topie są takie puzzle:
Puzzle. Groszek uczy się liczyć, - REMA - księgarnia internetowa
Puzzle Groszek Poznaje zwierz�ta 3+ (1315784663) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia wiesz, że zazdroszczę tych bajek, nie? Może i ja się kiedyś doczekam...
Pamiętam, że w zeszłym roku przed gwiazdką, kiedy w domu było pełno roboty, tak sobie właśnie myślałam, ach za rok to już właczę im bajki i będę mogła w spokoju coś porobić. I się przeliczyłam:) No cóż, może za rok:lol:

Kochana zołzy mają jeszcze miesiąc aby stać się fanami bajek i dać mamie trochę spokoju jak będzie szykowała wszystko na święta:) Może się uda - trzymam kciuki! Ale dla równowagi, ja wam zazdroszczę układania klocków, puzzli... My mamy jedne puzzle drewniane i od czasu do czasu je wyciągam...ale Kuba minutę się zainteresuje i wszystkim świga! Podobnie z klockami, chociaż akurat tutaj zrobił mały postęp i ostatnio budował z drewnianych klocków różne wieże i domki.
Magda poszalałaś na tych zakupach, że hej! Ale skąd ja to znam... Ja zawsze jak nie mam kasy i jestem w sklepie to ful rzeczy mi się podoba, a jak już mam coś konkretnego kupić to przychodzę z niczym:/

A gdzie reszta dziewczyn, hmmmm? Ja już powoli uciekam w stronę łóżka... Jutro muszę wstać przed piątą i zaiwaniać na PKS:/ Kocham to po prostu! W takich momentach myślę o aucie jak o jakimś wybawieniu... Już nie mówię, że od razu odważę się jechać do Poznania autem, ale chociaż sobie na PKS podjadę!

gosiammm
andzia
Magda ale poszalałaś na zakupach:lol:
Tak to niestety jest, ze jak człowiek ma czas i się na coś nastawia to dupa blada.
U nas ostatnio na topie są takie puzzle:
Puzzle. Groszek uczy się liczyć, - REMA - księgarnia internetowa
Puzzle Groszek Poznaje zwierz�ta 3+ (1315784663) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia wiesz, że zazdroszczę tych bajek, nie? Może i ja się kiedyś doczekam...
Pamiętam, że w zeszłym roku przed gwiazdką, kiedy w domu było pełno roboty, tak sobie właśnie myślałam, ach za rok to już właczę im bajki i będę mogła w spokoju coś porobić. I się przeliczyłam:) No cóż, może za rok:lol:

Kochana zołzy mają jeszcze miesiąc aby stać się fanami bajek i dać mamie trochę spokoju jak będzie szykowała wszystko na święta:) Może się uda - trzymam kciuki! Ale dla równowagi, ja wam zazdroszczę układania klocków, puzzli... My mamy jedne puzzle drewniane i od czasu do czasu je wyciągam...ale Kuba minutę się zainteresuje i wszystkim świga! Podobnie z klockami, chociaż akurat tutaj zrobił mały postęp i ostatnio budował z drewnianych klocków różne wieże i domki.
Magda poszalałaś na tych zakupach, że hej! Ale skąd ja to znam... Ja zawsze jak nie mam kasy i jestem w sklepie to ful rzeczy mi się podoba, a jak już mam coś konkretnego kupić to przychodzę z niczym:/

A gdzie reszta dziewczyn, hmmmm? Ja już powoli uciekam w stronę łóżka... Jutro muszę wstać przed piątą i zaiwaniać na PKS:/ Kocham to po prostu! W takich momentach myślę o aucie jak o jakimś wybawieniu... Już nie mówię, że od razu odważę się jechać do Poznania autem, ale chociaż sobie na PKS podjadę!

:lol::lol::lol:

Uff, a za mna tez intensywne popołudnie, najpierw zadzwoniła koleżanka czy mogą przyjśc na kawke, ta do którek idziemy jutro na urodzinki jej córki, więc dostałam wiatru w du*** i posprzątałam migiem chałupe, jednak dobrze czasem mieć motywacje :Oczko: dziewczyny ładnie się bawiły, chyba to jedyna koleżanka z która Amelka się dogaduje, tzn. niczego sobie nie zabierają:)
Poszły sobie o 15, uspałam szybko Amelke i wziełam sie za sernik, sałatke itp.
Ł. przyjechał razem z ciotką, było bardzo miło, Amelka dostała cała reklamówe słodyczy i kase, posiedziiała do 22 i Ł. ją odwiózł do tej jej koleżanki...dopiero co ogarnełam wszystko i jestem padnięta :Padniety: ale i tak baaardzo fajny, intensywny dzień za mną:)
A jutro na 12 jedziemy na te urodziny, no i okazało sie dziś że Ola ma już doktora :( tak więc musze jeszcze przed imprezą zajechać i wymienic prezent...

Andzia widze że i za Tobą intensywny dzień, fajnie tak coo?:Oczko:
zdrówka dla K.! oby tylko nic Zosi nie było...
Magda za czymś konkretnym pojechałaś na zakupy? ehh zawsze tak jest z tymi zakupami...:(
najbardziej śmiać mi się chce z tej rakietki :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witanko z rana kobitki :)
wczoraj nie znalazłam juz czasu zeby napisac cokolwiek ..rano do roboty po pracy szybko obiad , pranie , poleciałam jeszcze zapłacić za podatek do sołtysowej , potem przyjechał kolega M od blatu do kuchni ^^ ( moze jutro przywiezie balt i go zamontuje JUPII , i tak chłopak zapracowany za maxa a pomoerzył wszystko , pomontuje wytnie dziure na zlew , w zlewie na kran i da ten blata za darmo , wiec super )
dziś jeszcze przyjedzie kolejny koliega i dokonczy sciane ... oj niech sie dzieje , bo mam dosc mycia garów w wannie !
Cafe do wrzesnia powiadasz :DDD masakra :DD jak samopoczucie matuchno ?
Gosia śliczne foto Kuby ^^ te czarnobiałe bomba i Ty mamuska tez rozkwitasz :)) u nas tez lipa z klockami i puzlami 9 nad czym bardzo ubolewam ) nawet etep bajek przeszedł juz Juli ... a co do samochodu to ja namawiem i namawieć bede !! bo to naprawde duze ułatwienie , a jak sie ma dziecko to wrecz niezbędnosc :) i tak jak piszesz na poczatku dojezdzaj choc do pks a potem jak nabierzesz wprawy to bedziesz smigac jak Hołek :DD
Justynka jaki sliczny ten Twój brzusio ^^ naprawde Tylko ci w ciaży chodzić , szczuplutka do tego jesteś bardzo :) co az dziwi przy twoich opisach apatytu :P
Andzia pewnie zapracowana przed imieninami ..super , ze Stasiu dochodzi do formy :)) brawo !! i zdrowia dla Twoich cherlaczków , oby Zosi nic sie nie rozwineło !
Anielinka bawcie sie dobrze !! z prezentem troche skucha , mam nadzieję ze bedziesz mogła wymienic go bez problemu ! zazdroszcze Wam tych atrakcji , wczoraj fajny dzien , dzis tez sie zapowaida niezle ^^
Madzia widże ,ze zakupy udane :DDhahaha z ta rakietką :)) ale naprawde podziwiam Cię z tym zacięciem sportowym .. daj troche motywacji do cwiczen lub jakiegokolwiek ruszenia zada :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej!

My po imprezce, było suuuper :yipi: jak dla Amelki 2 godz. takiej zabawy to wystarczająco, bo już pod koniec miała mega nerwa, chciała monia i spać :Szok: ale ciesze się że się wybawiła, była najmłodszą imprezowiczką (oprócz solenizantki:D) niestety ze mnie gapa i zapomniałam zabrać aparat, ale kumpela ma mi przesłać troche zdjęć więc niebawem pokaże:) wogóle to bardzo to wszystko przeżywała, biła i krzyczała głośno brawo, śpiewała sto lat itp.:Djednym słowem imprezowała na całego :D

Anielinka suuuper, ze jestescie zadowolone po imprezce. Teraz mozecie z Amelka jezdzic do takiej krainy zabaw. Czekam z niecierpliwosica na fotki!
Ostatnie dni masz z atrakcjami, oby tak dalej!

Gosia potwierdzam z autem. To mega ulatwienie i oszczednosc czasu!

Andzia ciagle nie moge uwierzyc, ze tak latwo poszlo u Was odpieluchowanie!
Jak Zosia? Mam nadzieje, zej uz bez goraczki!
A jak K.? Fajnie, ze troche sobie przemyslal. Zeby tylko szybko nie zapomnial :hahaha:

Anouk wspolczuje tego remontu. Ale jak za to teraz bedzie pieknie :) Zby tylko szybciutko Wam poszlo!

A my standardowo dzisiaj u moejj mamy. P. juz rano pojechal na mecz. Moja przyjacioka zadzwonila rano i spytala czy moglaby jechac ze mna do mojej mamy. W ten sposob spedzial m super czas i z mama i z Gosia i moim chrzesniakiem. Oni juz pojechali, a ja zaraz musze pomoc mamie przy prezentacji.

MAma kupila Michałowi zeszyty dwulatka i wlasnie przyklejaja obrazki, maluja :)

Ja sie tylko zdolowalam, bo moja kumpela po zakupach jesienno-ubraniowych. a ja w starociach. W takich sytuacjach to chetnie zmienilabym prace, bo ciagle nie ma kasy :( Ehh, zycie!

My juz po zakupach , kawke spijam leniwie , Jula spi , M remontuje agejn , forever and ever ....
Anielinka to fantastiko zeście sie dobrze bawiły , Amelka pewnie od mocy wrazen uciekła w sen :)) ( zycze aby spała do rana ) :))
Madzia to fajnie , ze czas miło spędziliscie :) co do braku kasy to ja tez wymiękam ... marzy mi sie fryzjer o szmatkach to juz nawet nie pomne ... chyba w akcie desperacji matka mnie zacznie obcinac :DD boszz

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

My po imprezce, całkiem było sympatycznie, niestety solenizant pod koniec odwalił kilka takich numerów, że ma schowane wszystkie prezenty.
Zołzy miały dzis sporo wpadek popuszczanek, goście, sporo wrażeń itd. A teraz leża w wyrach i co 5 minut wołają siku, muszę je rozbierać i sadzać na nocnik. zaraz nie wyrobię:Histeria:
ZOśka gorączkowała wczoraj w nocy, rano miała lekki stan podgorąckzowy, cały dzien już bez temperatury, ale jest meeega maruda, myślę, że to zęby. Mówi, że boli ją buzia, ale nie pozwala sobie zajrzeć, także nie wiem jak gardło wygląda. Nie zjadła ani śniadania ani obiadu, ale wcinała mandarynki, winogrona i piła soczek, więc chyba raczej gardło nie boli. Zobaczymy.
Jutro przyjdą do nich tescie, a my jedziemy ze Stachem i rodzicami na obiadek:D Bardzo się cieszę:)

magda_79
Andzia ogromne dzieki za linka do puzzli!!! Kocham Cie za to :)
Nic jakos nie moglam znalezc w sklepach, nic nie bylo. A te sa idealne i na pewno je kupie.

Bardzo się ciesze, ze mogłam pomóc::):
Fajny dzień za Wami, ja też mam czasem takiego doła z powodu kasy, najczęściej właśnie po rozmowie z jakąs bezdzietną kolezanką, która wciąż szopinguje, wyjeżdża itd. No cóz, nie można mieć wszystiego.

Anielinka ciesze się, że kolacja i urodzinki udane. Fajnie, że Amelce się spodobało, na pewno będziecie częście tam jeździć. Moje dziewczyny te z uwielbiają takie miejsca, ale ja tam za nimi nie nadążam:)

Anouk super, że remont dobiega końca, mam nadzieje, ze pokażesz jakieś fotki poremontowe. I fajnie, że macie znajomych, którzy tak chętnie pomagają, to na pewno podnosi na duchu:)

Cafe jak samopoczucie?

cześć dziewczyny,a le ma czytania nadrobie was pozniej jak narazie to napisze co u nas....

tak wiec bylismy na tej imprezce i bylo super olek oczywiscie nie polozyl sie tam spac wiec jednak zostalismy tylko do 22.30 jak wrocilismy to juz spal w aucie wiec przebralismy go i polozylismy spac ale dziecko ma zegarek w dupce i wstalo o 7 jak nowo narodzone....

bylismy wczoraj umowieni z moja kolezanka ta co ma zuzie dzien mlodsza od olka i tez ma na luty teraz termin....posiedzialysmy w knajpce zjadlyscmy lody dzieciaki tez pojadly, przyjechal seweryn i przeszlismy sie jeszcze po markecie ale nic nie kupywalismy, jak wracalismy do domu to oczywiscie olek usnal wiec zostawilismy go w aucie zeby sie wyspal. potem tescie zabrali go do sklepu obejrzec zabawki bo szukamy cos dla olka....a w koncu my pojechalismy do kina....

no i znalezlismy zabawki dla oleczka ja kupuje cos takiego SUPER WARSZTAT W KUFRZE, MAJSTERKOWICZ, OKAZJA!!! (1316484687) - Aukcje internetowe Allegro

a tescie POLICYJNY MOTOREK, NOWY, 3 KOLORY,NAJTANIEJ, HIT! (1304965256) - Aukcje internetowe Allegro

co wy na to????

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

A my jeszcze po pracy Ł. jak Amelka wstała i zjedliśmy obiad to pojechaliśmy na zakupy do galerii, kupiłam Amelce czapke i szalik zimowy, ciesze się że nie zamówiła na all, bo bym przepłaciła 25 zł :Szok:
pózniej zakupy zywnościowo- chemiczne, no i oczywiście Amelka nie przepuściła frytek w KFC, skubana sobie przypomniała jak tylko weszliśmy do galerii i chodziła cały czas i gadała "chce iść na frytki, chce iśc na frytki..." :Padnięty:

Andzia super że impreza udana, a co ten solenizant nawywijał, coo? jak z nogą jego?
pewnie to zęby dają czadu Zosi :yes:
jak K. się czuje?

Anouk dobrze że juz bliżej niż dalej końca remontu...

Justynka fajne prezenty....a to z jakiej okazji maja być? juz na mikołaja?

anielinka
A my jeszcze po pracy Ł. jak Amelka wstała i zjedliśmy obiad to pojechaliśmy na zakupy do galerii, kupiłam Amelce czapke i szalik zimowy, ciesze się że nie zamówiła na all, bo bym przepłaciła 25 zł :Szok:
pózniej zakupy zywnościowo- chemiczne, no i oczywiście Amelka nie przepuściła frytek w KFC, skubana sobie przypomniała jak tylko weszliśmy do galerii i chodziła cały czas i gadała "chce iść na frytki, chce iśc na frytki..." :Padnięty:

Andzia super że impreza udana, a co ten solenizant nawywijał, coo? jak z nogą jego?
pewnie to zęby dają czadu Zosi :yes:
jak K. się czuje?

Anouk dobrze że juz bliżej niż dalej końca remontu...

Justynka fajne prezenty....a to z jakiej okazji maja być? juz na mikołaja?

tak na mikołaja

Justynka fajne prezenty:yes:
Na czym byliście w kinie?
W ogóle to szalejecie z tym kinem ostatnio, super!!!

ANielinka fajnie, ze zakupki udane, pokażesz tą czapę?
A Stachu był mega nieznośny pod koniec dnia, babcia nie chciała mu czegoś tam dać, wiec takimi tekstami sypał, że masakra. A chodził dzisiaj nieciekawie::(: Nie wiem dlaczego, do wczoraj było super, a dzisiaj znowu kulał::(:

andzia
Justynka fajne prezenty:yes:
Na czym byliście w kinie?
W ogóle to szalejecie z tym kinem ostatnio, super!!!

ANielinka fajnie, ze zakupki udane, pokażesz tą czapę?
A Stachu był mega nieznośny pod koniec dnia, babcia nie chciała mu czegoś tam dać, wiec takimi tekstami sypał, że masakra. A chodził dzisiaj nieciekawie::(: Nie wiem dlaczego, do wczoraj było super, a dzisiaj znowu kulał::(:

andzia byliśmy na "śniadanie do łóżka" bardzo fajny film

cześć dziewczyny:)

jakos mi trudno cokolwiek napisac przez ta cala sytuacje, ale powiem wam ze od wczoraj mam jakas wewnetrzna nadzieje ze jeszcze poukladam sobie zycie tak jak na to zasluguje ja i moje dzieciaczki:) jest mi mega ciezko ale to wiecie....
dzieci sa zdrowe Kacper jednak bardzo przezywa ze nie ma tatusia;( i to najbardziej mnie boli...
ja od miesiaca chodze na fitness...i udalo mi sie schudnac dosc sporo, przy porodzie od razu spadlo 9kg, i przez poltora miesiaca prawie 8kg;) wiec jest ok, tyle ze po 4dni potrafię nic kompletnie nie jeść...i przez to zupelnie zanikł mi pokarm;( wiec Kornele karmie butla niestety:(
no i to chyba tyle z tego co u nas...
zajrze pozniej buziaki i udanej rodzinnej niedzieli:***

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png