Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
Gosia i ja powtórze za Andzią że Kubula bardzo podobny robi się do P::): no i oczywiście przystojniacha z niego że hej! a Ty co tak się chowasz na tych zdjęciach, coo?:Oczko:

Andzia przepis na zapiekane brzmi pysznie :Podziw: tylko ze Ł. nie lubi ani brokułów, a ni marchewki :kiepsko:
naprawde suuuper że tak gładko Wam poszło z tym odbieluchowaniem..brawo!

Oj to kiszka::(:
Moze spróbuj z kalafiorem?

andzia
anielinka
Gosia i ja powtórze za Andzią że Kubula bardzo podobny robi się do P::): no i oczywiście przystojniacha z niego że hej! a Ty co tak się chowasz na tych zdjęciach, coo?:Oczko:

Andzia przepis na zapiekane brzmi pysznie :Podziw: tylko ze Ł. nie lubi ani brokułów, a ni marchewki :kiepsko:

też nie przepada :((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Niedawno co zadzwoniła ciotka Ł. ze Szczecina, ta która ostatnio nas zrobiła w balona, no i powiedziała że jest w Słupsku i że chciałaby się jutro spotkać :Szok: (ona nocuje u jakiejś swojej dawnej koleżanki), a Ł. jutro pracuje do 19 póki będzie w domu to będzie koło 20, a ona na to że ok może być...kurcze ale pora, coo? :Szok: musze jakąs kolacje zrobić, właśnie tak gadamy z Ł. że poprostu zrobie jakąś sałatke, wędlinke, sery, warzywa i tyle...nie bede dla jednej osoby Bóg wie co wymyslać...

anielinka
andzia
anielinka

też nie przepada :((

Oj to masz przerąbane:Zakręcony:
U mnie na szczęście wszyscy raczej wszystkożerni.
K.dużo rzeczy nauczył się jeść przy mnie i teraz wcina wszystko!!!

anielinka
Niedawno co zadzwoniła ciotka Ł. ze Szczecina, ta która ostatnio nas zrobiła w balona, no i powiedziała że jest w Słupsku i że chciałaby się jutro spotkać :Szok: (ona nocuje u jakiejś swojej dawnej koleżanki), a Ł. jutro pracuje do 19 póki będzie w domu to będzie koło 20, a ona na to że ok może być...kurcze ale pora, coo? :Szok: musze jakąs kolacje zrobić, właśnie tak gadamy z Ł. że poprostu zrobie jakąś sałatke, wędlinke, sery, warzywa i tyle...nie bede dla jednej osoby Bóg wie co wymyslać...

Pewnie, ze tak. Jakąś kiełbachę zgrzejesz, może te parówy w cieście? szybko się robi i są naprawde fajne:yes:

cześć dziewczyny, my juz po imprezce olek padł nam w aucie seweryn tylko go przebrał w pizdzamke i poszedl spac byl tak padniety ze cały czas już płakał....

andzia ale super e dziewczyny juz takie duze i odpieluchowanie tak szybko poszło

gosia kubula superowo wyglada....ale te nasze dzieciaki rosną

anielinka kolacje to najprosciej zrobic nie ma co szalec bo na noc nie powinno sie przejadać :36_1_21::36_1_21:bo to nie zdrowo i pozniej zle sie spi

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka olek superowy...no i piekny brzuszek

goska ale kubula wydoroslal,piekne zdjecia...a ciebie widzialam na nk:)

andzia brawo dla dziewczynek za szybkie i bezproblemowe odpieluchowanie,zazdroszcze....ja sie poddalam...trudno
jak choruszek?:Oczko:

anielinka jak amelka?
moj K niby nie marudzi ale tez wielu weeeelu rzeczy nie lubi
przerabane

magda no nie dziwie sie,ze nie wiesz czasem,co miskowi odpowiedziec...a smiac sie ciagle nie mozesz choc czesto pewnie sa smieszne sytuacje

Hej kobietki!
Ja mam dzisiaj wolne... chociaż to moje wolne to chyba wrzodami żołądka z tego strasu się skończy:/ Dzisiaj jak na razie nie pada... Mam nadzieję, że chociaż jeden spacer uda nam się zaliczyć...
Ja za chwilę będę robić strucle z serem, na obiad to chyba pójdę na łatwiznę i zrobię w piekarniku warzywa na patelnię z rybą:) Kuba od czasu jak ładniej mówi nie pozwoli człowiekowi rano poleżeć tylko od razy woła: mlećko!!! Teraz ogląda Klub przyjaciół Myszki Mickey:) Chyba na gwiazdkę oprócz pociągu dostanie maskotkę Myszkę Mickey bo ostatnio jest jej wielkim fanem :Oczko:
Justynka ale śliczny brzuszek! I Olek też rewelacyjny!
Cafe miłego dnia! Zaglądaj często i pisz duuuużo!

A gdzie reszta kobitek, hmmmm????

Hej,
mam dzisiaj taki humor, że lepiej nie pytajcie:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
Do tego pobudka o 5.30:Szok:
Gdyby to chociaż chwile poleżało albo posiedziało, ale gdzie tam, od razu skakanie, wariacje i cuda na kiju:Szok:

Justynka super foteczki, Olek rewelacja i brzusio też:) Taki malusi, zgrabniusi.
Cafe a Ty znowu listy tworzysz:Oczko:
Gosia szkoły dzisiaj pewnie pozamykane, co?

andzia
Hej,
mam dzisiaj taki humor, że lepiej nie pytajcie:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:
Do tego pobudka o 5.30:Szok:
Gdyby to chociaż chwile poleżało albo posiedziało, ale gdzie tam, od razu skakanie, wariacje i cuda na kiju:Szok:

Justynka super foteczki, Olek rewelacja i brzusio też:) Taki malusi, zgrabniusi.
Cafe a Ty znowu listy tworzysz:Oczko:
Gosia szkoły dzisiaj pewnie pozamykane, co?

Napiszę na boku...

gosiammm
Hej kobietki!
Ja mam dzisiaj wolne... chociaż to moje wolne to chyba wrzodami żołądka z tego strasu się skończy:/ Dzisiaj jak na razie nie pada... Mam nadzieję, że chociaż jeden spacer uda nam się zaliczyć...
Ja za chwilę będę robić strucle z serem, na obiad to chyba pójdę na łatwiznę i zrobię w piekarniku warzywa na patelnię z rybą:) Kuba od czasu jak ładniej mówi nie pozwoli człowiekowi rano poleżeć tylko od razy woła: mlećko!!! Teraz ogląda Klub przyjaciół Myszki Mickey:) Chyba na gwiazdkę oprócz pociągu dostanie maskotkę Myszkę Mickey bo ostatnio jest jej wielkim fanem :Oczko:

Gosia widziałam dzis w Biedronce takie pluszaczki, może cię zainteresuja, są całkiem spore i taaaakie mięciutkie, Amelka nie mogła sie od nich oderwać ::): ona natomiast uwielbia myszkę Minnie i tez oglada tą bajke:)

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/xmas/big/03.jpg

anielinka
justynka1984

anielinka kolacje to najprosciej zrobic nie ma co szalec bo na noc nie powinno sie przejadać :36_1_21::36_1_21:bo to nie zdrowo i pozniej zle sie spi

i kto to mówi :hahaha::hahaha::hahaha:
My wróciłuśmy ze spacerku, dziewczyny już w łóżkach. K kupił Stasiowi na imieniny i jednocześnie za piękne chodzenie ten wymarzony samolot z Lego City, więc radości nie ma końca. Do wieczora pewnie będzie układał::):
A K. pojechał do lekarza-chyba naprawde coś go rozkłada:Kiepsko:

anielinka
gosiammm
Hej kobietki!

Gosia widziałam dzis w Biedronce takie pluszaczki, może cię zainteresuja, są całkiem spore i taaaakie mięciutkie, Amelka nie mogła sie od nich oderwać ::): ona natomiast uwielbia myszkę Minnie i tez oglada tą bajke:)

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/xmas/big/03.jpg

Boże, a moje zołzy nie mają pojęcia co to Myszka Miki, Kubuś Puchatek czy inny stworek:lup: