Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej!
Jestem tak cholernie zmeczona. Nie wiem co sie dzieje, w ogole nie moge spac, wszystko mnie boli. Jestem nieprzytomna. Dobrze, ze jutro wolne. uff!

Gosia Kuba na pewno przezywa rozstania z Toba. Tez pewnie te niespokojne noce przez to. Pamietam jak u nas bylo jak wrocilam do pracy - masakra! Ale juz jest ok.
Kuba tez sie pewnie przyzwyczai. Pewnie gdyby nie studia to byloby mu latwiej.

Anielinka ale Amelka wczoraj zaszalala! Pewnie jeszcze spicie. Ciekawe o ktorej dzisiaj wstaniecie :)

Andzia ale Zośka walnela tekstem do kuriera :hahaha:
U nas jak ostatnio przyjechal kurier to Michał do niego: przywiozles pizze?

Justynka fajnie, ze zadowoleni jestescie z zajec. A Olek sie na pewno rozkreci. Te nasze maluszki potrzebuja troche czasu, zeby bawic sie z innymi dziecmi.

My wczoraj mielismy tez jechac na nasze zajecia, ale Michał znowu dal plame. Wstal z takim rykiem, nie moglismy go uspokoic. Polik mial bordowy - tam gdzie zab wychodzi. Oczywiscie obiadu nie chcial, na zajecia tez nie. No i znowu przepadly :(

Hej,
Stachu już pojechał, teściowa po niego przyszła:Szok:Nie wiem po cholere, skoro to nie ona z nim jechała, ale musiała wykorzystać okazję:Szok:

Anielinka to Ci Amelka, w szoku jestem, ze jednak sie obudziła. Ale pewnie dzisiaj przed południem nie wstajecie:lol:

Mei
u nas też to nie działo, późniejsze zasypianie nie oznacza niestety późniejszych pobudek.

Gosia
kubuś pewnie przeżywa, ze chodzisz do pracy, pamiętak jak Stasiu się wtedy zachowywał, przyzwyczai się chłopak, musisz mu mówić, dzisiaj idę do pracy, a dzisiaj mam wolne, jestem w domku i nigdzie nie wychodzę. Dzieci lubią mieć wszystko w główkach poukładane.

Magda
ale Ty mas tego syna uparciucha. Współczuje tych zęboli, niech już wylezą i dadzą spokój.
A Tobie sił!!!

aaaa, od wczoraj popołudnia Maryśka też chodzi bez pampka, nagle zażyczyła go sobie zdjąć. Ładne siada na nocniczek i siusia, choć kilka wpadek było, no ale Zośka też nadal ma wpadki. Teraz potrzebuję dużo siły i samozaparcia, żeby nie wrócić do pieluch-wczoraj latały na nocnik zo 5 minut, dosłownie, jedna szła, to druga też od razu i tak w kółko, miałam dosyć i mówiłam do K., że wedle mnie to one i do 18-tki mogą w tych pieluchach łazić:lol:

no andzia posluchalam rad doswiadczonej kolezanki:Oczko:

u lekarza nic nie zalatwilam,bo oKAZALO Sie ,ze nawet nie ma jeszcze zapisow na nowy rok
a w tym roku moge pomarzyc,mimo,ze mam na skierowaniu pilne:Histeria:
w przyszlym tyg ide prywatnie

zeby bylo smieszniej,przy okazji poszlismy pogadac z nasza polozna
wchodze na oddzial a tam moj gin:Histeria:
chcialam uciec ale nie bylo gdzie
dostalam opierdziel
porobilam chwile za malpe.bo kazdy chciAL zobaczyc tak wielki brzuchol
a na koniec gin do mnie,ze za szybko chodze :hahaha:

cafe82
no andzia posluchalam rad doswiadczonej kolezanki:Oczko:

u lekarza nic nie zalatwilam,bo oKAZALO Sie ,ze nawet nie ma jeszcze zapisow na nowy rok
a w tym roku moge pomarzyc,mimo,ze mam na skierowaniu pilne:Histeria:
w przyszlym tyg ide prywatnie

zeby bylo smieszniej,przy okazji poszlismy pogadac z nasza polozna
wchodze na oddzial a tam moj gin:Histeria:
chcialam uciec ale nie bylo gdzie
dostalam opierdziel
porobilam chwile za malpe.bo kazdy chciAL zobaczyc tak wielki brzuchol
a na koniec gin do mnie,ze za szybko chodze :hahaha:

:sofunny::sofunny::sofunny:
Przyzwyczajaj się, bo jeszcze trochę i autografy będziesz rozdawać:hahaha:

A z tymi terminami jak zwykle kicha:Kiepsko:

andzia
cafe82
dzis jestem u rodzicow
nie bardzo mi sie to usmiechalo ale dobra
dziadek wzial olka na spacer a ja mam luz,i o to chodzi:Oczko:

No i dobrze, starsza doświadczeniem kolezanka nastraszy Cię jeszcze troche i w końcu zaczniesz się oszczędzać:lol:

staram sie oszczedzac,serio
chce jeszcze minimum 3 tyg wytrzymac
z drugiej strony troche jeszcze chciALABYM porobic

no i olka nie chce zaniedbywac- i tak mam wyrzuty,bo niby spoedzamy ze soba duzo czasu ale glownie czytamy,rysujemy albo ukladamy puzzle czy klocki

cafe82
andzia
cafe82
dzis jestem u rodzicow
nie bardzo mi sie to usmiechalo ale dobra
dziadek wzial olka na spacer a ja mam luz,i o to chodzi:Oczko:

No i dobrze, starsza doświadczeniem kolezanka nastraszy Cię jeszcze troche i w końcu zaczniesz się oszczędzać:lol:

staram sie oszczedzac,serio
chce jeszcze minimum 3 tyg wytrzymac
z drugiej strony troche jeszcze chciALABYM porobic

no i olka nie chce zaniedbywac- i tak mam wyrzuty,bo niby spoedzamy ze soba duzo czasu ale glownie czytamy,rysujemy albo ukladamy puzzle czy klocki

No i bardzo dobrze, na pewno go nie zaniedbujesz.Ide poogarniać zabawki, które są już wszędzie i zmykamy na spacer