Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, wczoraj poszłam już przed 22-gą spać, ale i tak czuję się niewyspana.
I dziewczyny od rana dają już czadu, muszę wymyślić jakiegoś straszaka na te rozbierania, bo nie wyrabiam.

Cafe
:36_27_2:
Ja wiem, że nie możesz się doczekać, a;e póki co delektuj się wolnym czasem i ciszą, słuchaj doświadczonej koleżanki:Oczko:

Anielinka ale zdolniacha Amelka, normalnie szok. Nagraj ją koniecznie:)

Magda powiedz t. o tym co Michał zjadł przez weekend, powiedz, ze nikt go nie zmuszał itd., może się w końcu opamięta babsztyl.
Mi tez sie chce ryczeć na tą pogodą, tym bardziej, że znowu leje:Kiepsko:
I brawo dla P. za egzamin

Justynka chlebek do domku CI przywożą?

magda_79
Witam!

anielinka brawa dla Amelki! Koniecznie ja nagraj! Misiek tez liczy do 10, ale czasem zapomina o 4 :lup:
Ale kicha z autem, dzisiaj juz bedzie gotowe?

Cafe ale fajnie, ze syndrom wicia gniazda juz sie pojawil. cos w tym jest, ze chyba kazda babka w ciazy to ma :hahaha:
A co do Olka to jesli mama sama chce sie nim zajc to super, korzystaj!

andzia jej, niesamowita jest wiez pomiedzy dziewczynami! Przy takich powitaniach chyba zapominach na moment to calym trudzie ich wychowywania, co?
Jak Stasiu?

Justynka pan Wam podwozi chlebek do domu??? Ale fajowo!

magda trzy razy w tygodniu jezdzi pan z chlebkiem. my mamy daleko wszedzie wiec wpadli na takie pomysł ze te wszytskie okolicznie woski obskoczy jeden pan z chlebkiem jeszcze chciali dwa razy w tygodniu wprowadzic sklep ale to nie wypaliło

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
magda_79
Witam!

anielinka brawa dla Amelki! Koniecznie ja nagraj! Misiek tez liczy do 10, ale czasem zapomina o 4 :lup:
Ale kicha z autem, dzisiaj juz bedzie gotowe?

Cafe ale fajnie, ze syndrom wicia gniazda juz sie pojawil. cos w tym jest, ze chyba kazda babka w ciazy to ma :hahaha:
A co do Olka to jesli mama sama chce sie nim zajc to super, korzystaj!

andzia jej, niesamowita jest wiez pomiedzy dziewczynami! Przy takich powitaniach chyba zapominach na moment to calym trudzie ich wychowywania, co?
Jak Stasiu?

Justynka pan Wam podwozi chlebek do domu??? Ale fajowo!

magda trzy razy w tygodniu jezdzi pan z chlebkiem. my mamy daleko wszedzie wiec wpadli na takie pomysł ze te wszytskie okolicznie woski obskoczy jeden pan z chlebkiem jeszcze chciali dwa razy w tygodniu wprowadzic sklep ale to nie wypaliło

super

andzia
Cafe gratulacje dla siostry!!!Pewnie szczęśliwa, co?
Weronika na razie nie narzeka, ale nauki sporo. DO tego wiadomo imprezki i te sprawki, więc do domu rzadko wraca:Oczko:

Justynka
u mojej babci też 3 razy w tygodniu jeździ taki pan, ma pieczywo, mąkę, cukier itp. Fajna sprawa.

dziekuje

szczesliwa,szczesliwa
coprawda nie wygrala....byly 3 nagrody glowne
ale dostala wlasnie komputer od doroty wroblewskiej za najlepsza kolekcje

andzia
No i doopa z wolnego, dostał telefon i musiał jechać. Mógł w ogóle nie wracać do domu, bo tylko się napaliłam na wspólny dzień i zła jestem jak osa:Wściekły:
Chwile poukładałam z dziewczynami klocki, ale szybko im się znudziło i znowu się rozbierają:Kiepsko:

andzia szkoda ze maż musiał jechac jednak do pracy, ja ide obudzic juz mojego i tak dalam mu wiecej spania niz zawsze bo budzimy go o 10 poczekam az sie bajka skonczy i wysle oleczka

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej!

U mnie do dupy dzień się zaczął, nie dośc że leje, to jeszcze łeb mnie napier**** a dodatkowo stresuje się dziś wizytą u chirurga :Padnięty: po pierwsze w taka pogode nie chce mi się nigdzie wychodzić,a po drugie jak sobie pomysle o tym bólu przy tej blokadzie to mnie skręca...no a później oczywiście czeka mnie bezsenna noc, walenie serca, ból głowy itd. :Padnięty: do tego Ł. do 19 w pracy i musze skombinować sobie dojazd...auto ma być na dziś gotowe,, ale czy będzie??? juz i tak boje się ile zabulimy za naprawe :Histeria:

no to posmęciłam na dzień dobry :Nieśmiały:

Andzia nie ma to jak nagła zmiana planów...:Szok:
Cafe gratulacjie dla siostry, piękna kolekcja!
fotki suuuper, czy K. robił sobie teraz ten kolorowy tatuaz?
u nas tak samo wyglada z laptopami, jak ja siedze przy swoim, Ł. przy swoim, to Amelka tez wyciaga swój i siedzi, ale nie to samo, bo ona woli ten prawdziwy:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka oj, nie zapowiada sie ten dzien zbyt fajnie :(
Ale mam nadzieje, ze jednak ta blokada tym razem nie bedzie tak bolesna!

Andzia ale kicha, ze K. musial znowu jechac. Ja tez nie cierpie jak sie na cos nakrece, a potem dupa blada :(

Cafe tak sie zapatrzylam na fotki, ze zapomnialam o nich napisac :lup:
Olek taaaki dorosly! Super z niego facet! No i fotka z tatusiem rewelacja!