Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

jejku jaki tu dzisiaj ruch
brawo

nocke mialam do dupy...co drugA noc tak mama...bleee

od rana zakupy,bo zawwze przed poludniem mam najwiecej sily
a lista taaaaaaaaaaka dluga
w po wczorajszej rozmowie z ginem zaczelo do mnie docierac,ze w kazdej chwili moze cos sie ruszyc
torby absolutnie pakowac nie zaMIERZAM ale wole wszsytko naszykowac a przynajmniej kipic

ja ciagle o sobie co??
przepraszam babki ale teraz tso pewnie juz tak bedzie,przynajmniej na razie:Oczko:

andzia
Anouk ja juz po dużej kawie, ale chetnie jeszcze jedną wypiję. A jak chcesz to i w remontach pomoge, w zamian za opieke nad dziećmi:D
Babura już wymeldowana?

Gosia ja też musze isć na zakupy, rano tylko zdążyłam po bułki wyskoczyć, niestety cały czas pada:Kiepsko:

hłe hłe Andzia , najpierw nastaraszyłas a teraz chcesz dzieci oddac :D to ja juz wole ze szmata ganiac :DD
co do wymeldowania to nie jest takie proste ze jedziesz i sru kogos z marszu wymeldowywuja , narazie uprzejmie donieslismy ze takowa tu nie zamieszkuje , ze miała sie wyprowadzic po pismie od adwokat i takie tam wyjasnienia ... teraz gmina bada sprawe ,była w zeszłym tyg dzielnicowa pytac sasadów czy ona faktycznie nie mieszka ... teraz musi ktos z gminy wpasc na rozpoznanie , potem jeszcze raz z 2- ka sasiadów bedzie musiała jechac do gminy i potwierdzic ze nie mieszka ,ona tez sie bedzie musiała wypowiedziec, potem to idzie do sadu i .... zobaczymy co wyedy ... no przeprawa ze ja pikole ...a niby meldunek to takie nic dotyczace tylko ewidwncji ludnosci ...ze własciciel moze robic co chce z mieszkaniem... łegh ..kocham polskie prawo

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

cafe82
brawo

w po wczorajszej rozmowie z ginem zaczelo do mnie docierac,ze w kazdej chwili moze cos sie ruszyc
torby absolutnie pakowac nie zaMIERZAM ale wole wszsytko naszykowac a przynajmniej kipic

ja ciagle o sobie co??
przepraszam babki ale teraz tso pewnie juz tak bedzie,przynajmniej na razie:Oczko:

a co ja pisała ? smec , smec oby Ci kochana ulżyło :))

Anouk
cafe82
brawo

ja ciagle o sobie co??

a co ja pisała ? smec , smec oby Ci kochana ulżyło :))

no wiem wiem
ale ile mozna sluchac o moich chlopakach,o tym,ze nie moge spac i wszsytko mnie boli
no ale nie macie wyjscia :36_6_3:

cafe82
anouk ale rozumiem,ze po tych wszsytkich przesluchaniach itd bedziecie miec babe z glowy(i z mieszkania) tak??
to tylko formalnosc czy jeszcze odpukac cos moze wyjsc nie po waszej mysli??

no kurcze nie wiem własnie , mam nadzieje ze pójdzie gładko choć jest coś takiego ze pani z gminy musi ja poinformowac ze jest cos takiego jak przywrócenie stanu posiadania czy jakas innna popierdulona nazwa , wtedy składa sie wniosek do sadu i sad moze ja nam spowrotem sprowadzić ( ona ma rok na to ) ... kużwa mam juz dosc wywalania brudów przed sądami .... chce zeby juz był koniec tego szamba

Anouk
cafe82
anouk ale rozumiem,ze po tych wszsytkich przesluchaniach itd bedziecie miec babe z glowy(i z mieszkania) tak??
to tylko formalnosc czy jeszcze odpukac cos moze wyjsc nie po waszej mysli??

no kurcze nie wiem własnie , mam nadzieje ze pójdzie gładko choć jest coś takiego ze pani z gminy musi ja poinformowac ze jest cos takiego jak przywrócenie stanu posiadania czy jakas innna popierdulona nazwa , wtedy składa sie wniosek do sadu i sad moze ja nam spowrotem sprowadzić ( ona ma rok na to ) ... kużwa mam juz dosc wywalania brudów przed sądami .... chce zeby juz był koniec tego szamba

trzymam kciuki,zeby szybko poszlo
i zebyscie juz z baba nie musieli sie meczyc

Hej!!!

Normalnie az nie wierze że to dziś sobota a tu taki ruch ::): suuuper!!!
Andzia ja też dziś cały dzień sama:( ty chociaż wieczorem się pójdziesz odstresować, a ja nie:( no chyba ze z lampką wina w domu...ale to nie to samo/...
Agulcia ale historia z mamami:) fajnie masz że tak dogadujesz się z teściową, bo u mnie to kicha...zresztą u większości tu dziewczyn teściowe to wymarły gatunek :Padnięty:
Cafe smęc, smęc...wcale ci się nie dziwie, w twoim stanie nic dziwnego że myslisz ciągle o swoich chłopakach:)
Anouk no ciebie to już wogóle się dziś nie spodziewałam :Oczko: ale super że jesteś, uwielbiam czytać twoje posty:Oczko:
a polskie prawo jest niestety u nas powalające do bólu :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas okropnej pogody ciąg dalszy :Padnięty: siedzimy już chyba 3 dzień w domu::(: miałam nadzieje że dziś choć na chhwile wyjdziemy, musze też wyjść do sklepu po pare pierdól...może na chwile chociaz przestanie lać...

Dziś zaszalałyśmy ze spaniem :Nieśmiały: i w związku z tym jeszcze palcem nie tknełam, musze wysprzątać chałupe, zrobić obiad...a leń niesamowity mnie ogarnął :Szok:

Magda hop hop...jak kręgosłup????

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ja nie wiem jak to bedzie jak pojde do szpitala no chyba sobie palcem do du..y nie trafia bo normalnie jest placz jak nie wiem co musi mnie uslyszec poczuc i dopiero idzie spac ponownie....nie wiem jak go tego oduczyc....

a co do wymeldowania to rzeczywiscie nasze prawo jest straszne...ale nie tylko z tym ....zamiast ulatwiac nam zycie to tylko utrudniaja w tych urzedach....

anielinka ile ja bym oddala zeby tak pospac jak ty no normalnie chociaz jedna noc....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia no widze ze przygotowania pełną para ida tez bym sobie gdzies wyszla ja teraz czekam na wyplate zeby wybrac sie na zakupy ale to i tak z S musze jechac ale to zawsze jakas odskocznia, juz robie liste co potrzebuje bo jak na zlosc wszytsko sie konczy.....ja w sumie gdyby nie te zajecia dla olka to od zeszlej srody siedze w domu czyli od wizytu i gina.....chyba oszaleje jak w poniedzialek nigdzie sie nie wybiore

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Ja tak tylko na szybko, bo jestem u mamy. Zbieramy Michała, pakujemy sie w autobus i polazimy po sklepach. Mlody kocha autobusy i jak jestem u mamy to jedziemy :lup:

Kregoslup dzisiaj coraz lepiej, ale wczoraj byla masakra. Kazdy krok to krzyk z bolu. B\Normalnie sypie sie juz :(((

andzia gwiazdeczko Ty nasza, szykuj sie, a przed wyjsciem machnij jakas fote :)
I oby dzien szybko zlecial :)

Cafe ja uwielbiam kiedy piszesz o chlopakach. No oczywiscie lpeiej, zeby nic nie bolalo, ale smec i tak ile wlezie.
Pocoesze Cie tylko ,ze moja kuzynka urodzila blizniaki: chlopak 3600, as dziewczynka 2900!

Anouk co za poj.... przepisy! No comments!
Szybkiego remonotwania!

Gosia ale Kuba urzadzil pobudke. Dobrze, ze chociaz nocka byla ok!

Justynka wspolczuje niewyspania! Oleczek pewnie budzi sie juz z przyzyczajenia, co?

agulcia fajna historia z mamami! I zazdroszcze tesciowki!

Anielinka nawet nie pytam o ktorej wstalyscie :)

Ło matko, ale czytania:lol:
My wyskoczyliśmy na chwile do sklepu między jednym deszczem a drugim:Zakręcony:
W sklepie standardowo szopka, kup tik taki, kup gumy, kup sociek itd. Uwielbiam to.
Teraz się kłócą o klocki:Padnięty:

Anouk tak myślałam, że z tym wymeldowaniem nie jest tak hop siup, pamiętam jak mój kuzyn się rozwiódł to też mieli problemy z wymeldowaniem byłej żony, chyba dopiero po pół roku udało się to zrobić. Ja niezmiennie trzymam kciuki za szybkie załatwienie wszystkich spraw.
Justynka u nas nocki też dramat ostatnio, jak były mniejsze to przesypiały 11 h bez pobudki, a teraz się budzą, łażą , chcą mleko w nocy i inne hocki klocki:Padnięty:
Anielinka zazdroszczę długiego snu. A Ty nie szalej ze sprzatniem, poodpoczywaj troszkę:)
Cafe dzielna nasza Matko Polko, doskonale rozumiem Twoje marudzenie i zmęcznie, chociaż może nie do końca rozumiem, bo moje dzieci miały taką wagę pod koniec ciaży, w 31 tc ważyły po 1,5 kg, wiec miałam mniej dźwigania. A my chętnie posłuchamy Twoich marudków, jeśli Ci tylko troszkę ulży. I błagam kochana, odpoczywaj ile się da!!!

Anouk
cafe82
ide kobitki
troche poleze
troche porobie
K ma jakas mala fuche ale za jakies 2 h powinien byc
i zazyczyl sobie lasagne :Szok:
tzn wczoraj mowil,ze sam zrobi ale na razie wyjal miecho i na tym stanelo:)

to sie chłop wykazał kulinarnie :D prawie jak bigos mysliwski kapusta w garze a mieso w lesie :D

:hahaha:
Moje mięso jeszcze w lesie, ciekawe czy chłop coś upoluje:lol: