Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
U nas leje od rana:Kiepsko:

Andzia ta godzina, a ty się jeszcze nie odezwałas??? hmmm

Magda widać że jednak nasze dzieci z tych grzeczniejszych osiołków:)
a wczoraj jeszcze tamta dziewczynka próbowała usiąść na Amelke jak na konika, bo Amelka akurat siedziała na dywanie :Szok: tylko że Amelka w porównaniu z nią to kruszyna, tamta waży 15,5 kg. i ma 91 cm. jest na 97 centylu :Szok: więc mogła by przełamać moją małą szkapke :Oczko: koleżanka kupuje jej ciuchy w rozm. 104 i buty rozm. 26 :Zakręcony:

Cafe czekam z niecierpliwością na wieści poginowe:)
ja wogóle nie wiem jak ty dajesz sobie rade z goleniem nóg :Oczko:
leń się dziś ile wlezie!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no jestem :hahaha:
Chociaz musze troche popracowac, a nie moge sie powstrzymac, zeby do Was nie zagladac co 5 minut :lup:

cafe chlopaki zdecydowanie juz nie maja tyle miejsca na wygibasy. Ciagle zerkam na Twoj suwaczek i nie moge uwierzyc, ze to juz 32. tydzien leci! Szooook!
Super, ze Olek zadowolony, a Ty mozesz odpoczac.
Nie moge siedoczekac wiesci poginowych :)

andzia ja naprawde nie wiem jak Ty dajesz rade!!! :o_master:
aurelcia tez tak daje czadu, rozwala, gryzie, skacze po meblach. Ja tam u nich to cioagle jestem w stanie przedzawalowym, bo mam wrazenie, ze krzywde sobie zrobi, a ich to nie rusza. Tyle, ze ona to z tych malutkich. Wazy niewiele ponad 10 kg!!! Jak popycha Michała to on nawet nie czuje :)
A na jej wyskoki reaguja tym, ze wyprowadzaja z pokoju. Albo sie dra! Inaczej nic nie pomoze. Tyle, ze to wystarcza na jakies 5 min. Ma starsza siostre (jest pol roku starsza od Stasia), ale tamta to taki Michał w powiekszeniu, raczej spokojna. Niestety i jej cierpliwosc sie konczy i potrafi niezle Aurelcie walnac :lup: normalnie kongo!

anielinka to mega duza ta dziewczynka! Faktycznie mogla Amelce krzywde zrobic.

Gosia moze Kubie kolejne zebole juz gdzies w srodku daja czadu, co? Albo przyzwyczail sie do pobudek.

anouk hello!

dzięi wogóle babki za zyczenia i pamiec jestescie naprawde kochane :*
a teraz zacznę marudzić ... kolejna pieprzona czarna seria sie zaczeła .. jakieś pierdoły non stop wychodza jakieś posrane sytuacje .. mam dosc ! i coraz czesciej wydaje mi sie ze to sie juz nigdy nie skonczy ...
Agulcia witaj witaj :) kolejna mamuska bohaterka , 2 malych dzieci WOW podziwiam , naprawdę :)
Cafe ale duzy dziabąg z tego Twojego Olka , fajnie ze zadowolony z wizyty u babci , no i ciekawe co u chłopaków ^^ a Ty sie leń i len i jeszcze raz leń bo grudzień tuż tuż :))
Gosia widże ze z pracy chyba zadowolona jesteś ;)) i super fajnie jest robić cos co sie lubi :) współczuję z zębolami Kuby ..moze te 3 bardziej bolesne sa poprostu i trzeba jeszcze paru dni na całkowite "wyklucie " :)
Andzia jak sie czyta to co piszesz o tłiksikach to gęba sama sie smieje , choć wiem , ze Tobie pewno nie do smiechu ..co do Stasia to ciezka historia oby sie przez ten strach nie zblokował na amen .. 3 mam kciuki zeby sie ułozyło wszystko ..
Anielinka a to niefart z ta wizytą , oby Amelka tylko nie zaczeła nasladowac kolezanki , bo dzieci czesto po sobie małpują ... ale wydaje mi sie ze Amelka mała dama nie da sie sprowokowąc :) choć moze nawet dobrze by było jakby troszeczkę zaczeła walczyć o swoje ...
Justynka ale masz apatyty :) swoją droga to naprawdę malutko przytyłas , ja juz bym pewnie na 20 kg sie wbijała ... i strasznie zazdroszcze Ci bezpieluchowego Olusia , jak ty to zrobiłas ????
Madzia i racja z tymi butami wydatek rzędu 200-u paru złotych na buty na pare miesiecy co im to nawet czóbki nie zdaza sie zedrzec to szok ... ja upatrzyłam Julce spuer ciepła sniegowce na zime za 50 zł . Co do jedzenia Miśka to napewno sie to strasznie męczy .. moze spróbowąc tak jak radziła superniania , zeby Michał pomagał Ci w przygotowywaniu dla siebie obiadu , tak kiedyś było w k=jakiś odcinku z owocami , naiania nakupowała rózne rodzaje owoców , dzieci pomagały je obierac i kroić , potem kazde nałozyło sobie domiseczki co chciało i razem z rodzicami zjedli to co przygotowywali , moze skoro misiek tak lubi budyń to mozna w nim przemycicjakies owoce , jagody , wisnie maliny jabłko ? w szpitalu dziecion podawano tez kisiel z tarkowanym jabłkiem ... nie wiem naprawde co moze pomóc ..

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

dzięki Cafe naprawde wszelkie słowa otuchy dodają mi jakiś sił ..
a tak apropo stresów to tez do Andzi :P szefowa ostatnio mówiła ze jak sie pokłocila rano z mezem to wziala piłe i w ku**wicy sciała brzozę przed domem , wiec ja sie zaczełam śmiać i powiedziałam ze jakbym miała isć z piłą odreagowywac stresy to pół lasu by znikneło :D

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk :Całus: W końcu skończy się ta czarna seria, zobaczysz. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej.
Moje laski też grubasy, ale racji żywieniowych im nie obetne, bo to są jedyne spokojne chwile w ciagu dnia-gdy jedzą:D A sprzątania mam zawsze na dłużej niż samego żarcia:lup:

Magda przekaz znajomym, że niech się cieszą, ze mają takiego diabła w wersji pojedynczej.
Mój STasiu też był bardzo żywy, ale nie był taki złośliwy i histeryczny jak te dwie małpy. Przez to ich zachowanie ja nawet nie mam ochoty nic z nimi robic, nigdzie wychodzic, nikogo zapraszac, bo to tylko dodatkowe stresy dla mnie::(:
I ad. pierwszego zdania-nie daje juz rady:Histeria:

Anouk
a tak apropo stresów to tez do Andzi :P szefowa ostatnio mówiła ze jak sie pokłocila rano z mezem to wziala piłe i w ku**wicy sciała brzozę przed domem , wiec ja sie zaczełam śmiać i powiedziałam ze jakbym miała isć z piłą odreagowywac stresy to pół lasu by znikneło :D

Hehe dobre:sofunny:
Mi by i cała puszcza nie starczyła:)

Anouk

:sofunny:

nie moge
musi byc niezla agentka

mojej kolezance zepsul sie samochod
dzwoni do meza,ten wkurwiony stwierdzil ,ze ro oczywicie jej wina
przyjechal laweTA,zabral samochod z ona zostala z dzieckiem
iles tam km od chaty

jakos wrocila do domu
wziela kawal jakiegos zelastwa i rozwalila jego auto..jego ukochane auto :sofunny:

cafe82
Anouk

nie moge
musi byc niezla agentka

iles tam km od chaty

jakos wrocila do domu
wziela kawal jakiegos zelastwa i rozwalila jego auto..jego ukochane auto :sofunny:

O ja! Masakra!!!

cafe82
Anouk

nie moge
musi byc niezla agentka

iles tam km od chaty

jakos wrocila do domu

O matko:Szok:
I co on na to?

Magda butki fajne:yes:

andzia
cafe82
Anouk

nie moge
musi byc niezla agentka

iles tam km od chaty

jakos wrocila do domu

O matko:Szok:
I co on na to?

Magda butki fajne:yes:

oni w ogole raczej wybuchowi
a on to juz na maxa
w zwuklej klotni o byle go....potrafi wyjac z komody szuflade np i jebs o podloge
masakra
a ile telefonow wyladowalo na scianie to nie wiem- teraz ma najzwyklejsza stara cegle ,bo wie,ze w kazdej chwili moze sie jej pozbyc

dla mnie to jest smieszne ale z drugiej strony latwo nie maja