Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Agulcia zdrowka dla Zuzi!
Co do mleka to nasze maluchy juz takie malenkie nie sa i mysle, ze takie zwykle mleko zadnemu nie zaszkodzi. Michał co prawda dalej na Bebiko 4, ale jak ma ochote to pije tez te z kartonu i to zimne, bez gotowania.
Fajny pomysl z odsmoczkowaniem. Cale szczescie moj Michał byl taki jak Twoj Kuba, wiec smoczka nie mial. Za to z cycem same przeboje :)
Super ta Wasza rodzinka :)))

Andzia jak Staś po kolejnej rehabilitacji?
A T. nie wiedziala od ktorej sa przyjecia? Ciekawe czy dlugo beda ja tam trzymac??!!

heheh! I ja pamietam akcje z szafka kuchenna :sofunny:

cafe82
agulcia sliczne zdjecia

u nas na szczescie smoka nie ma juz dobry rok
i jakos tak szybko poszlo...ale w ogole olek smoka uzywal tylko do spania

K tez mowi,ze mam sie nie zastanawiac
wiec jutro zawieziemy olka,jeszcze przy okazji pare spraw zalatwie w sklepie
a K po niego pojedzie w sobote
i juz

Cafe pewnie, ze sie nie zastanawiaj. Ty odsapniesz i pozalatwiasz inne sprawy, a przeciez jej o pomoc nie prosilas :) Korzystaj ile wlezie :)

STasiu bardzo zadowolony z ćwiczeń, najbardziej mu się podobają wirówki. Pochwalił sie co nowego umie, a na jutro ma sam wymyślić jakieś ćwiczenie. Tylko się wynudził, bo musiał później siedzieć z nimi na IP i czekać. Porażka:Kiepsko:

Magda superowe chłopaki, straszy chyba do ciebie podobny:Oczko:
Cafe pewnie, że krzystaj, tym bardziej, że t. sama zaproponowała. Tylko masz w tym czasie odpoczywać, a nie sprzątać i ogarniać, my Cię już przypilnujemy:yes:

witam ponownie

magda superowe zdjęcie twoich synków :)

agulcia jak ty mlodo wygladasz no normalnie szok :36_1_21: a dziciaki superowe. my wogóle bez smoczka bylismy chowani i mam nadzieje ze z tym drugim tez sie tak uda....a co do mleka to olek pije na noc modyfikowane bebilon4 a na sniadanie wrzeszczy ze chce platki z mlekiem no i nie mam wyjscia musze mu dac czasami go przekupie jakas kanapka zeby nie jadl cosziennie tych platek....a jak zje rano platki to pozniej dostaje jeszcze kanapke z marmolada....

cafe ty korzystaj kobieto jak mozesz ja swojego wlasnie podrzucilam na dol do babci bo ja sie tak najadlam ze nawet mowienie sprawialo mi klopot...a najlepsze jest to ze olek zjadl wiecej niz ja bo az 9 klusek slaskich a ja tylko 6 nie mam pojecia gdzie on to zmiescil ale niewazne ...jak tylko mu smakowalo....a teraz biega u babci i pije maslanke straciatelle jest od niej uzalezniony

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png