Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
Cafe i tak podziwiam, że w Twoim stanie Ci się chce.
Kiedy zmykacie do rodziców?

Przed chwilą zadzwoniła koleżanka Aga, że Jagoda pyta o Stasia:lol: i czy mogą wpaść na kawke. Tak więc mamy popołudniu gości:Oczko:

jutro rano K nas podrzuci

fajnie,ze wpadnie jagoda...pierwsza synowka?:Oczko:

Do tej pory koleżanka Zosi i Marysi, ale jak widac to one poznają go ze swoimi koleżankami, bo do tej pory myślałam, ze Stasia koledzy będą się zachwycać jego młodszymi siostrzyczkami, ale jak dotąd jest odwrotnie. Dziewczyny już nie raz zalazły za skóre kolegom Stasia, a to któremuś łupły, a to coś porwały, zepsuły itd:Oczko:

andzia
cafe82
andzia
Cafe i tak podziwiam, że w Twoim stanie Ci się chce.
Kiedy zmykacie do rodziców?

Przed chwilą zadzwoniła koleżanka Aga, że Jagoda pyta o Stasia:lol: i czy mogą wpaść na kawke. Tak więc mamy popołudniu gości:Oczko:

jutro rano K nas podrzuci

fajnie,ze wpadnie jagoda...pierwsza synowka?:Oczko:

Do tej pory koleżanka Zosi i Marysi, ale jak widac to one poznają go ze swoimi koleżankami, bo do tej pory myślałam, ze Stasia koledzy będą się zachwycać jego młodszymi siostrzyczkami, ale jak dotąd jest odwrotnie. Dziewczyny już nie raz zalazły za skóre kolegom Stasia, a to któremuś łupły, a to coś porwały, zepsuły itd:Oczko:

a za pare lat bedzie taaaaaaaka kolejka
zobaczysz

cafe82
anielinka
Dzień dobry!

Anouk witaj marnotrawna kobieto!!! Kope lat! Pisz co u WAs, ja mam też mnóstwo czasu :lol:
Cafe powiadasz że szafa skończona? no to szybko się uwineliście, co?? :lol: Magda czemu nie lubisz cyrku??? my pewnie też bysmy nie poszli, choćby dlatego że dla nas wszystkich bilet by kosztował koło 100 zł. ale Ł. dostał bilety za darmo, więc stwierdziliśmy że skorzystamy, jakby Amelka nie wysiedziała, to byśmy wyszli i tyle...ale wiemy że ona baaardzo lubi zwierzęta, no i to było dla niej największą atrakcją:D
acha, występowała też 10- letnia dziewczynka z Mam talent (chyba z poprzedniej edycji) Matko jak ona się wyginała, ona poprostu kości chyba nie ma :Niespodzianka:

:ass:

:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

nu ja juz obiad prawie gotowy , 2 prania szurałam , Julka zasneła przed chwilą a i tak zaraz musze ja budzić .. czekam tylko na znak sygnał od starego i jedziemy do tej gminy .. nie cierpię takich sytuacji i zas trzeba bedzie tłumaczyć całą historie ..
popisze wieczorem ... jakoś dziwnie mi pisac , chyba poprostu odwykłam ... ale spokojnie , spokojnie wdroże sie , wdrożę :P astalawista babky :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

My byliśmy 1,5 h w parku, spotkałam koleżankę z dziećmi, nietsety pogdać się za bardzo nie dało, bo moja trójka i jej dwójka była totalnie nie do okiełznania:Oczko:

Anouk powodzenie w gminie. Można kogoś od tak wymeldować, czy muszą być jakieś konkretne wymogi spełnione?
Anielinka my jakiś miesiąc temu przeszliśmy z neostrady na netie, a dlaczego pytasz?

anielinka
Andzia pytam, bo my chcemy przejśc na neostrade, kiedyś nie można było, bo była stara centrala itd. ale teraz wszystko powymieniali i jest taka mozliwośc, no i oczywiście już posypały się oferty z neo. tylko jestem ciekawa jak to jest z tą neo w praktyce...

A teraz macie radiówkę?
jeśli tak, to neo na pewno lepsza. My ogólnie byliśmy zadowoleni, a przeszliśmy do netii bo dali większą prędkość w lepszej cenie:yes:

andzia
anielinka
Andzia pytam, bo my chcemy przejśc na neostrade, kiedyś nie można było, bo była stara centrala itd. ale teraz wszystko powymieniali i jest taka mozliwośc, no i oczywiście już posypały się oferty z neo. tylko jestem ciekawa jak to jest z tą neo w praktyce...

A teraz macie radiówkę?
jeśli tak, to neo na pewno lepsza. My ogólnie byliśmy zadowoleni, a przeszliśmy do netii bo dali większą prędkość w lepszej cenie:yes:

Tak, teraz mamy radiówke, no i jak widać na załączonym obrazku internet mam kiepski :Kiepsko: a jaką mieliście prędkośc w neo??? Były jakieś problemy ogólnie? np. z rozdzieleniem na kilka komputerów?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia
anielinka

A teraz macie radiówkę?

Tak, teraz mamy radiówke, no i jak widać na załączonym obrazku internet mam kiepski :Kiepsko: a jaką mieliście prędkośc w neo??? Były jakieś problemy ogólnie? np. z rozdzieleniem na kilka komputerów?

Anielinka co do prędkości to odpowiem Ci dokładnie jak wróci K.
I mamy rozdzielony internet na dwa kompy przez router.

Cześć kobietki:)
Ja niesety dzisiaj na szybkiego:/ Niby o 12 byłam w domu, ale od rana mnie głowa boli i jak przyszłam zasnęłam razem z Kubą, a potem musiałam trochę porobić do drugiej pracy na kompie i teraz jeszcze mi został do uzupełnienia dziennik internetowy.
Anouk jak miło Cię czytać:) Historia nie fajna:/ Mam nadzieję, że wszystko wam się poukłada - trzymam kciuki!
Andzia dobrze, że T. od czasu do czasu potrfi pozytywnie zaskoczyć, szkoda tylko, że na m. się zawiodłaś:(
Justynka pracą się nie przejmuj... Dziewczyny dobrze ci radzą... Ja na takich sprawach za bardzo się nie znam, ale mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli!

czesc dziewczyny
ja wlasnie zasiadlam do kompa mojeo S bo on zabral mojeo lapka....

anielinka my mielismy neo i jakos rok temu przeszlismy na netie poniewaz tak jak andzii dawali nam lepsze warunki i powiem ci ze jest o wiele mniej problemów z netia anizeli z tepsa bo wczesniej to musielismy czekam na serwis dwa trzy dni a do netii wystarczy zadzwonic i oni maja juz wszytsko na komputerze co sie porobilo i naprawiaja ....

u mnie oleczek juz lezy w lozku siostra przyjechala i mi go wykapala a jutro wogole przyjedzie na noc do nas bo w srode i tak ja potrzebuje auto wiec z rana musialaby po nas przyjechac....zadzwonilam do siostry ze mam ochote na slodkie i poprzywozila mi batonikow i mleczka slodzone w tubkach nowmalnie jestem teraz w siodmym niebie tak mi slodko....

anielinka i jak tam w minie udalo sie wszytsko zalatwic????

andzia no niezle stasiu ma juz wziecie a dziewczyny to jeszcze za male jak troszke podrozna to sie nie odpedzisz od kawalerów

gosia a co to za druga praca????bo cos nie pamietam moze mi na pamiec poszlo przez ta ciazę

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej,
Jagoda jednak do nas nie przyszła.
Zadzwoniła przed chwilą do mnie ta koleżanka rehabilitantka i mocno się zdziwiła, że Stachu jeszcze kuleje. Ja też się tym martwie, tym bardziej, ze jak on tak krzywo chodzi, to ma mocno skrzywiony kręgosłup i nie jest to normalne::(:
ZAproponowała mi kilka nowych ćwiczeń, ja znajdzie chwilkę to przyjedzie go zobaczyć, ale i tak musze umówić go jeszcze do lekarza i szukac jakiejś innej rehabilitantki-bo ona w ciąży więc odpada.
Ach, normalnie załamka na całego::(:

anielinka
andzia
ANielinka ja oczywiście podawałam ceny brutto dla jsności:Oczko:
Jak na pół, to rzeczywiście darmocha.
My generalnie większych problemów z TP-są nie mieliśmy, jedynie Błękitna Linia doprowadzała mnie do szału:D

No darmocha, bo wychodzi po 30 zł.:) oni dają też za darmo w dzierżawe sprzet, tzn. router, modem i inne pierdoły...

To najczęściej dają za zeta albo jakoś tak.
Super, że udało się z kurtką.

Kurde przez tą dietę jestem jakaś niemrawa i śpiąca, chyba zaraz pójdę pod prysznic, a mam jeszcze jedno tłumaczenie do zrobienia.