Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cześc dziewczyny ja jestem :lup::lup:
my dzisiaj byliśmy u okulisty z oleczkiem bo mi sie przypomniało ze jakos w październiku miał mieć kontrole i okazało sie ze jest o niebo lepiej z tym jego zezem nawet pani doktor mówiła ze jest świetnie jest wogóle nie widoczny taki mikroskopijny jak to ona sie wyrazila mamy nastepna kontrole w maju i pewnie bedzie juz wszytsko dobrze....a nosił okularki przez moze 3 tygodnie do miesiaca bo poznij to je tak powyginal ze nie moglam juz z nimi nic zrobic....pojechalismy jeszcze na szybko do tesco bo był w promocji żwirek dla kota za dwa zapłaciłam 5 zł a normalnie to w realu czy innym sklepie płace 6.50 za jeden wiec kupilam 6 paczek bede miała na miesiac

andzia no ja na zadna diete sie nie wybieram a nawet nie wyobraząm sobie zebym pożniej sobie zrobiła ja to badzo lubię jeśc i nawet po ciazy ten moj brzuch mnie do tego nie skłoni ale jakby nie patrzec to przy dwójce dzieci bardzo szybko wróce do swojej wagi....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

czesc wrzesniowe mamuski dawno mnie nie tu nie bylo.Pogadujecie o drugiej ciazy U mnie tez czas na to ,prawda jest taka ,z to moj maz bardziej jest gotowy na drugie dziecko niz ja sama,Julcia tez za baby'kami sie oglada ,chyba chce rodzenstwo.A mnie na sama mysl o ciazy ogarnia przerazenie ,z Julia czulam sie zle cale dziewiec miesiecy!Mam troche problemow z ukladem pokarmowym.Wiec....czekam ,ale nie wiem na co!!!

I ja się melduję:Padnięty:
Pisałyście ostatnio o przegrzewaniu... Ja się starałam młodego nie przegrzewać, ale teraz coś mi nie wyszło... Już ubieram Filipowi zimową kurtkę i buty a on i tak potrafi piszczeć że mu zimno:Szok: Ja nie wiem co to będzie jak zrobi się z -10:Histeria: Nie wiem po kim to ma i czemu... Zawsze go ubierałam tak jak siebie (a ja też nie należę do zmarźluchów) i było ok a teraz coś mu się poprzestawiało...
Hmm a propos diety... Właśnie wciągnęłam michałki w białej czekoladzie:Oczko: Ajutro znowu upiek te rogaliki::):

Andzia kiedyś i zołzy zaczną oglądać... Zobaczysz! Filip zna wszystkie bajki z mini mini ale ogląda przez chwilę tylko tomka:/

Gosia ale fajnie z tym spaniem! ja ciągle proszę Filipa, żeby pospał rano dłużej ale z marnym skutkiem:Płacz:

Justynka super że z oczkami Oleczka już prawie idealnie! Na pewno na kolejnej wizycie nie będzie problemu zupełnie:)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć Mei:)
Co do ubierania, to ja Kubie zakładam zimową kurtkę (zresztą ja sama też noszę już zimowy płaszcz), ale pod kurtką ma przeważnie body z krótkim rękawem i cienką bluzkę... Nie ubieram mu jeszcze butów zimowych...

P. poszedł usypiać Kubę po raz drugi... Bo wcześniej wyszedł już z pokoju od małego, a za chwilę drzwi się otworzyły i Kuba rozchachany mówi - "Cześć"

ciotka Kinga ale jesteś już duża no ale jak jest was trójeczka to sie nie dziwie ja to malutka jetsem przy tobie a moj S to nadal nie ma kiedy mi zrobic zdjecia moze dzisiaj go namowie jak bedziemy jechac do znajmomych w odwiedzinki
milego dzionka wam zycze ja ide gotowac obiad i moze sie poloze na troszke zeby sobie odpoczac i wypije sobie mała kawke bo chyba zaraz padne tak mi sie spac chce

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
JAk milo sie tutaj zaglada jak jest taki ruch :)

Gosia brakuje tu nma Ciebie! Musisz czesciej z nami pisac :)
JAkiesp lany na luzny weekend? JAk to Kuba uzalezniony od smoczkow? Babcia mu tak daje?

Mei Filip szczuplutki to i bardziej marznie.
Podrzuc troche tych rogalikow :)

Andzia rewelacja z tym wypadem na zakupy! Tesciowa zostaje z dziecmi?
Ale poszalejecie!
:o_master: dla Ciebie, ze oparlas sie zjedzeniu ciasta :hahaha: Pewnie juz na wadze troche mniej, co?

Justynka super z zezem! Czyli juz w ogole Olek nie musi nosic okularow???
Milego goszczenia sie dzisiaj. I niech w koncu mezol strzeli Ci jakas fotke!

Anielinka hop hop!!! Czyzbys nie miala internetu????

Ilona hej! Ja tez mam problemy z ukladem pokarmowym i nacierpialam sie w czasie ciazy, ale chyba dam rade przezyc to jeszcze raz :)

Cafe ale wczoraj poszalalas! Pewnie sil troche nabralas, co? Ja tydzien siedzialam w domu, a juz wariuje i czekam na poniedzialek, zeby isc do pracy :lup:

Wygladasz swietnie! Serio! Domek dla chlopcow rewelacja! Chyba tylko brzuch Ci urosl, bo reszta chuda. Na twarzy tez wygladasz kwitnaco! Sluzy Ci ta ciaza :)
Wrzuc jesczze jakies fotki Twojego mlodego mezczyzny!

Michał spi, P. pojechal na wybieg z psem i mam chwile, zeby posiedziec :)
Bylismy na super spacerze z mlodym, potem w ramach diety zaliczylismy mega desery lodowe! A wszystko przez Michała, bo juz w polowie spaceru wolal: chodzmy na loda!!!
Popilismy to kawka i ledwo zyje :lup: Ale co tam, bylo pyyyszne!

Mlody wstanie, cos zjemy i jedziemy na mecz naszych siatkarek. P. robi papiery na instruktora siatkowi i musi zaliczyc obserwacje meczu, a my z przyjemnoscia pojedziemy z nim :)

Wczoraj bylam na zajeciach z Michałem i stwierdzam, ze moje dziecko jest zdecydowanie inne. Dzieci tancza - Misiek lezy na podlodze, dzieci maluja farbkami (palcami) liscie - Misiek idzie sie bawic. I tak w kolko! KAzdy mu wyrywa zabawkami, a on nic nie walczy o swoje. Gentelman na calej linii, bo same dziewczyny byly. KAzdej tylko: prosze, dziekuje :lup:

Ale za to mlody ma jakas mega pamiec. Nie dosc, ze zna juz cale mnostwo piosenek, a czesc nauczyl sie nawet nie wiem kiedy, to jeszcze wczoraj nas bardzo zaskoczyl. Przejezdzalismy kolo takiej krainy zabaw gdzie bawil sie w listopadzie ubieglego roku na urodzinach u takiej dziewczynki. Przejezdzamy, a Misiek: oooo! tutaj sie bawilem!
Zwariowalam, bo to bylo 11 m-cy temu!!! I pozniej juz nigdy tam nie byl. Duzo miejsc tak pamieta, ale to juz byla przesada.

super zdjecia Magda!Wiesz moze twoj Michalek niezbyt dobrze czuje sie w tancu i w malowaniu na razie !!A pozatym moja Julia czasami tez sie dziwnie zachowuje,owszem lubi tanczy::zainteresuje sie na niecala minute ,zabawki tez ma ulubione ,moze sie jedna bawic w kolko:helikopterem!!!A jest dziewczynka.Piszesz ,ze Michalek mowi wierszyki ,moja Julia mowi bardzo malo,czasami prawie wcale .Nie ukrywam ,ze jestem tym bardzo zaniepokojona ,przecieZ dziewczynki mowia wczesniej ,moze jednak nie jest to regula.Gdy bylam na bilansie pani doktor swierdzila ,ze wszystko jest w porzadku?Nie wiem co mam robic czy jesscze troche poczekac ,czy udac sie do logopedy czy psychologa ?::(:

Cześć kobiety,
dopiero mam chwilę, żeby usiąść:Padnięty:
U nas dziś była śliczna pogoda, wiec korzystaliśmy i le się dało. Od rana wspólny spacer zakupowy, niestety nie udało mi się kupić butów dla Stasia, szukam czegoś w brązie lub w beżu, ale w środę ma być jeszcze dostawa. Jak laski spały to udało mi się posprzątac i nawet umyć 3 okna, K. zdjał dzisiaj moskitiery i wyglądały strasznie. Teraz od razu świat jest jaśniejszy:Oczko:
A popołudniu poszliśmy na działkę trochę uporządkować przed zimą, zgrabić liście itd.
Zaraz wrzuce jakies foty::):
A jutro...czy ja Wam już mówiłam, że jedziemy SAMI na zakupy?:lol:
Ciesze sie jak głupia, a K. jest przerażony:Oczko:

Justynka mam nadzieje, ze mężuś w końcu uwieczni Twój brzuchol
Mojej ZOśce ucieka oczko na zewnątrz i niestety tego się nie da skorygować okularami::(:

Cafe wyglądasz przepięknie, ale :o_master: brzychol konkretny!!! Pokazałam zdjęcie K. i powiedział: Ja pitole, to ona już rodzi?
Teraz jak zobaczyłam Twój brzuch na żywo to w ogóle się nie dziwie, że nie masz siły na spacery i inne pierdoły, ja miałam chyba już przy samej końcówce taki, a może nawet mniejszy, a wiem, że było ciężko. Oszczędzaj się proszę kochana jak najwięcej:Całus:

Magda śliczne rodzinne foteczki. Kupiłaś jednak płaszczyk?
A meczu siatkówki zazdroszcze, super pomysł!!!
Co do zachowania Miśka, to na pewno nie jest to powód do zmartwień, każde dziecko jest inne, a gwarantuje Ci, że gdybyśmy się zamnieniły dziećmi na tydzień, to stwierdziłabyś, że z Michałem jak najbardziej wszystko w porządku:yes:
I brawo za super pamięć!!!
Ilona każde dziecko rozwija się w swoim tempie, moje zołzy dopiero niedawno zaczęły mówić, a to i tak jest na razie taka mowa Kali jeść Kali pić. A Stasiu zaczął mówić jak miał 2 lata i 3 miesiace. Myśle, ze póki co nie masz się czym stresowac, u Julki jeszcze dochodzi problem dwujęzyczności, co może opóźniać mowe!!!

Mei też pomyślałam jak Magda, że Filip nie ma sadełka, które by go grzało:)

Anielinka hop hop