Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia brawo dla dziewczyn!!! Czyżby nas wczoraj podczytały :Oczko:
Magda suuuper są te czapki chłopięce! chyba też Filip Mei ma taką, bo widziałam na fotkach ::):

A my mamy wkońcu kurtke dla Amelki :yipi: było baaaardzo cięzko, objechaliśmy całe miasto, reserved,c&a, h&m, smyk, 5-10-15 i nic nie kupiliśmy, byłam już taka zła że aż ryczeć mi się chciało:lup: ale na końcu przypomniało mi się jeszcze o cocodrillo i tam kupiliśmy ::): ufff, ciesze się że mam chocaiż jedno z głowy, tylko teraz dopasować do tego koloru kurtki czapke i szalik to następny bedzie Meksyk :Padnięty:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia super, ze dziewczyny same sie zdecydowaly sprobowac :) Wierze, ze ciezko z ciuchami, bo sama ostatnio o tym myslalam, bo u nas to w ogole masakra z nocnikiem. Trzymam kciuki, zeby sie szybko udalo!

anielinka no to juz kurtka z glowy, co? Pochwal sie co za cudo znalezliscie :)

Mnie dzisiaj tesciowa pouczyla! Ze mamy nie jezdzic z Michałem na zakupy tylko przywozic go do niej! Staramy sie go nie zabierac, ale czasem nie ma wyjscia i jak jestem caly dzien w pracy to nie bede rezygnowac z bycia z Michałem jeszcze popoludniu! Poza tym on nie jest juz takim maluszkiem, zeby raz w m-cu nie moc pojechac z nami na zakupy!!!
A drugie: ze jak moglismy go zabrac w taka trase do Koszalina. Ze takich dzieci sie tak nie wozi, bo teraz jest chory przez to! No tego to juz za wiele jak dla mnie. Najlepiej, zebym go zamknela w domu i nie wypuszczala. Oni nigdzie nie wyjezdzali i nie czaja! I chyba mysla, ze moja rodzina to tam pod namiotem mieszka i nie ma warunkow dla Michała! Ale mnie wk...

Hello!

Andzia sorry :sofunny:
Poplakalam sie ze smiechu z peknietych spodni, ale rozumiem Twoja rozpacz. Mi juz slad nie zostal o straconym 1,5 kg ostatnio. A dzisiaj na sniadanie zjadlam 3 wielkie kromki chleba :lup: I dalej bym zarla, nie moge wytrzymac!
Dukan nie dla mnie niestety :( Boli mnie przy tym brzuch i jest niedobrze. No i cholernie boje sie efektu jojo :( Do tego kumpela zrobila wyniki krwi przed i po Dukanie i byly koszmarne.
No, ale kusi. Trzymam kciuki za Ciebie!

Gosia a Ty co tak chwilke wpadlas? Dzisiaj o ile pamietam masz na 12, co? Juz pewnie jedziesz do pracy.

A gdzie reszta naszych kobitek??? Ciekawe co u Verci!?

Magda ja też nie jestem przekonana co do Dukana, ale wiem, że musze schudnąć. Tak naprawde to zadna dieta nie jest zdrowa, najzdrowiej by było po prostu mniej żreć, mnie niestety brak silnej woli i musze mieć nad sobą jakiś rygor, bo inaczej nie dam rady. Ostatnio przerwałam w 3 fazie i 6 kg wróciło niestety::(: Zobaczymy jak mi teraz pójdzie, może porobię sobie chociaż ze 2 tyg. tego Dukana, a później spróbuje rzeczywiście mż:Oczko:

CZeść dziewczyny:)
Wpadłam rano tak na szybkiego i nawet się nie przywitałam...
Tak jak Magda pisała, miałam dzisiaj na 12. Kuba wysłuchał moich próśb i dał mi pospać:36_7_8: Wstaliśmy o 8:30:) Nie pamiętam kiedy on ostatnio tak długo pospał...
Ale się cieszę, że moje życie wraca do normalności (chociaż na parę dni) i będę miała normalny leniwy weekend:36_2_25:
Kubulec uzależnił mi się od smoczków... :leeee: