Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Wlasnie to samo pomyslalam o tych zimowych butach. co ja mu zaloze jak bedzie mroz i snieg. Poszukam po obuwniczych, a jak nie to mamy juz upatrzone w Bartku.

Ja też miałam jeden Bartki upatrzone, ale za 170 zł, jakby nie było na dwóch parach oszczędzam 120 zł. Jeszcze musze Stachowi kupic, jutro ma yć dostawa Korneckiego chłopięcych, mam nadzieje, ze coś wybiore i bedzie problem z głowy.

Ja nie wiem co się ze mną dzieje, chyba @ tuż tuż, bo ciągle czegoś szukam do jedzenia :lup: Magda możemy podać sobie ręke, co??:) właśnie otworzyłam paczke delicji :Nieśmiały:

Ja na dwór zakładm jeszcze też buty jesienne, kurde wkońcu je miesiąc temu zakupiłam, a juz maja pójść w odstwke? o nie! :Szok:

Magda u nas tez piździ wiatr i jest strasznie zimno brr, a ja się zastanawiam jak ja mam dziś Amelke ubrać do miasta :Histeria: kurde musze dziś koniecznie kupić tą kurtke!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Dziewczyny powiedzie jeszcze, czy na zime macie, badz szukacie czapek takich zawiązywanych na uszy???

Mi bez różnicy, w zeszłym roku specjalnie doszywałam toczki czy jak to się tam zwie, a i tak potrafiły zdjąć:Szok:
Ja szukam czegoś co mi się spodoba, ale na razie marnie mi to idzie.
Mam nadzieje, ze w niedziele pojedziemy na te zakupy. Mam lewą kasę z korków i allegro i z dnia na dzień kupeczka mi się zmniejsza:Kiepsko:

andzia
No dzieciaki naprawde różnie ubrane. Ja ogólnie zauważyłam, że jest tendencja do przegrzewania dzieci. Niestety::(:

Magda, Anielinka ja też przybijam piąteczkę do mega-apetytu!!!Ja nawet nie czuje głodu, tylko jem, żeby jeść:Histeria:

Pewnie każdy boi się żeby dziecko się nie przeziębiło...ale jak dziecko się przegrzeje i to i tak nic dobrego z tego nie wyjdzie..

andzia
anielinka

Widziałam je nawet na żywo, ale nie było do nich szali i rękawiczek

no właśnie w tym jest cały problem, bo ja też szukam całego kompletu, a do większości czapek ciężko cokolwiek dobrać:(

magda_79
Andzia woow! niesamowite te Twoje zołzy! I najfajniejsze, jest to, ze wlasciwie wystarczy, ze jedna sie nauczy i zaraz druga zgapi! SUUUUPER!

Misiek rekawiczki ma czarne, polarowe ze Spidermanem :). A czapki takie jak ma byly tez zielono-czarne. Mlody w tym roku ma kurtke granatowa, wiec super, a kombinezon czerwony, wiec tez pasuje :)

Wcale nie jest tak fajnie, juz mi brakuje suchych spodni:glass:
A skubane nie chcą założyć pieluchy:Histeria:

Idziemy zraz pograć ze STachem, a później czeka mnie prasowanko:Padnięty:
Zośka zaliczyła tylko dwie siuśkowe wpadki, reszta do nocniczka, Maryśka tylko raz na nocnik reszta w gatki:Padnięty:
ZAbrakło mi na koniec dnia ciuchów, gaci mamy sporo, gorzej ze spodniami. musze pokupić jakieś rajty, żeby mieć je w co przebierać. Generalnie to nie jestem za bardzo gotowa na taką rewolucję, ale skoro same chcą, to co zrobić:Kiepsko: