Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
i powiedz jeszcze na jaka to blache?i mozna przelozyc jakims innym dzemem?wiemwiem ,ze mozna ale jakis jeszcze pasuje?

brzmi pycha,zrobie jutro wieczorkiem:) bo teraz to polowy skladnikow pewnie nie mam

Cafe można fixy, można bez.
CO do dżemu to ten z czerwonej porzeczki bardzo trudno dostać, ja mam własnej roboty:Oczko:, czasem zastępowałam czarną porzeczką.
I ja daję na taką średnią blachę tortową-koniecznie musi być tortowa okrągła:)

Justynka ładne imię:) A brzucha pokażesz?

andzia
cafe82
i powiedz jeszcze na jaka to blache?i mozna przelozyc jakims innym dzemem?wiemwiem ,ze mozna ale jakis jeszcze pasuje?

brzmi pycha,zrobie jutro wieczorkiem:) bo teraz to polowy skladnikow pewnie nie mam

Cafe można fixy, można bez.
CO do dżemu to ten z czerwonej porzeczki bardzo trudno dostać, ja mam własnej roboty:Oczko:, czasem zastępowałam czarną porzeczką.
I ja daję na taką średnią blachę tortową-koniecznie musi być tortowa okrągła:)

Justynka ładne imię:) A brzucha pokażesz?

andzia ja nadal nie mam zrobionego zdjecia brzucha musze namowic S zeby w koncu zrobił mi zdjęcie

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
wczoraj pozprzatałam całą chałpkę i dzisiaj nie mam co robic no normalnie tak mi sie nudzi ze szok....najlepiej to bym sobie poleżala ale jak tylko sie poloze to olek mnie sciagnie z łóżka.

Justynka ja też nie moge sobie poleżeć na łózku, bo zaraz Amelka mnie ciągnie, ale zawsze bierzemy poduchy, koc i leżymy na dywanie, wtedy już mnie nie ciągnie::):

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!
Cos sie nie moglam od rana zebrac, zeby wlaczyc lapka. P. dzisiaj szedl pozniej do pracy, bo po 9, wiec zjedlismy razem sniadanie, potem sprzatanie, spacer z mlodym i zakupy (cholera, nie wiedzialam, ze jest az TAK zimno!), teraz Misiek spi, a ja od razu z kawka do Was! To moja pierwsza kawka od wielu dni, wiec sie delektuje :hahaha: Oczywiscie przegryzam ja czekoladke, bo przeciez utracone kg trzeba nadrobic :)
Jestem ciagle tak glodna, ze az nie moge wytrzymac :(

Justynka ciagle cos pieczesz, sprzatasz! Co to za babeczki upieklas???

Andzia u Ciebie dzieci brudza, a u nas pies. Kazdy dzien zaczynam od przejazdzki odkurzaczem i mopem :lup:
Zakladasz dziewczynom juz te zimowe buty?

JA po dzisiejszym spacerze z Michałem jestem w szoku jak zimno sie zrobilo, do tego wiatr taki, ze czuc z zimna kazda kosteczke. Brrr! No, a Michał w adidasach. Dzieci tak roznie poubierane, ze juz sama nie wiem.
Na pewno w sobote musimy jechac gdzies do Bartka i kupic mu buty na zime. Tez nigdy nie wiem jaki rozmiar, a teraz wkladki juz nie sa wyjmowane i zawsze problem.

Z butow to na all kupuje tylko kapcie, zawsze Befado, wiec tylko rozmiar wyzej i tyle.

Przymierzylabym Michałowi te buty z Korneckiego, bo chyba troche tansze niz Bartka, ale nie mam pojecia gdzie ich szukac w Szczecinie!

cafe82
andzia
Cafe absolutnie nie na sypko:Oczko:
Ja zawsze wsypuje je do kubka zimnej wody, ona tam napęcznieje, a później wkłądam kupek do wrzątku i mieszam, aż się rozpuści. Taką rozpuszczoną żelatynę powolutku dodajemy do masy

:sofunny:

kuzwa ale ja jestem glupia

Pamiętam jak ponad dwa lata temu pisałaś, że ciąża odbiera Ci rozum, wiec jakby nie było teraz podwójnie:Oczko:
Oczywiście żartuje, kto pyta nie błądzi, a od czegoś trzeba zacząć naukę::):
Ja kiedyś z każdą porada kulinarną dzwoniłam do mojej babci, a ona jak prawdziwa kuchara mówiła zawsze: no wiesz cukru tak na oko, mąki aż się wyrobi itd. I nic a nic mi nie pomagała:D