Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobietki:)
Matko jaka ja jestem padnięta... Marzę o piątku bo idę dopiero do pracy na 12 i mam nadzieję, że Kuba da mi pospać...
Magda pytałaś się o wydmuchiwanie nosa... Kuba już umie nos wydmuchiwać... nauczył się jak ja byłam chora już jakiś czas temu... Najgorzej jest jak idzie do łazienki i odwija całą rolkę papieru toaletowego, żeby nos wydmuchać:36_11_1: Cieszę się bardzo, że Michałkowi katar trochę odpuścił i pospaliście do 10:)
Andzia śliczne zdjęcia! Uwielbiam patrzeć na Twoje dziewczyny! Ciekawa jestem czy znasz Natalię, bo ja jej mówiłam, że mam koleżankę z jej okolic i powiedziałam jak masz na imię i, że masz dwie córeczki i synka, a ona powiedziała: "aaaa taka ładna, ciemna dziewczyna" i powiedziała Twoje nazwisko ale panieńskie:)
Kasioleqq kuruj się kochana! Mam nadzieję, że choróbsko szybko minie! Buziaki dla Kornelki!

Padam na ryjek. No dzieciaki dały czadu dzisiaj, a w perspektywie kolejne dom owe dni, nie wiem jak dam rade. Niczym nie chciały się bawic, wszystko je nudziło, mówie tu oczywiście głównie o dziewczynach, foch za fochem, darcie papy itd. Popołudniu przyszła sąsiadka z synkami, więc chociaż szybciej czas minął, ale wcale nie łatwiej. Najpierw dziewczyny rozwalały im lego, więc wygonili je z pokoju, one czywiście lamentowały pod drzwiami, próbowały przystawiać krzesła, zeby dosięgnąć do klamki, później grały z nimi w Piranie, ale szybko się znudziły, więc świgały kostką itd. A jeszcze musiałam im dzisiaj umyć włosy, więc i w wannie dramat:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

cafe82
andzia
A ja mam serdecznie dosyć:glass:

andziula jak nie dostane pierdolca to za jakies pol roku jedziemy gdzies poszalec,cooo?
przyjedziemy cala piatka,chlopaki zostana z kuba i dzieciakami a my gdzies w tango

Kochana wiesz, ze ja zawsze chętna naimprezki, ale nie wiem czy mój mąż będzie zadowolony z zwieczoru z bliźniakami w podwójnej wersji:Oczko:

Gosia napisz mi na pw jej nazwisko, to Ci powiem czy ją znam:Oczko:
Ja nie miałam ciuchów tej firmy, ale moja koleżanka często tam kupuje i jest zadowolona, oni mają wielki sklep w Browarze. A kurtka super:yes:
Jaki rozmiar kupiłaś Kubie butków? Ja też kupiłam Korneckiego rozmiar 23, teraz jesienne mają 22, 24 wydawało mi się dużo za duże, a wczoraj Agnieszka mnie nastraszyła, ze na całą zimę nie wystarczą, ona wzięłą Jagodzie 26, czyli 2 rozmiary większe niż jesienne. Kurde już sama nie wiem...
A w ogóle to ja za te buty załaciłam u mnie 110 zł, a te same w Poznaniu są za 159:Szok:

A mi się udało kupić buty korneckiego za 67 zł:) Takie same w sklepie internetowym widziałam za 120zł:36_11_13: Kupiłam rozmiar 24... Na jesień Kuba ma rozmiar 23... myślę, że są ok... Szybko Kubie noga nie rośnie, a więc mam nadzieję, że ponosi co najmniej do zimowych wyprzedaży :Oczko:
Czytałam właśnie na str. internetowej ENDO, że mają sklep w Browarze... może w następny weekend tam się przejdę

Gosia fajowe:yes:Tylko u nas sznurowadła odpadają, raz takie miałyśmy i ja dziękuję:Oczko: Tak to tylko szukam butów na spacerach, a nie butów i sznurowadeł:Oczko:
Z tymi starymi kolekcjami można czasem fajnie trafić, ja tak kupilam zolzom jesienne w Bacie ze 120 zł przecenione na 50 :D
Napiszesz mi jak się nazywa ta dziewczyna?

A ja przed chwilą wyciągałam Stacha z wanny i kurde znowu ma cały tyłek i nogi z tyły w chrostkach::(:
Wykluczamy czekolade-sporo jej ostatnio jadł, bo co go ktoś odwiedzal to przynosił jakieś jajo niespodziankę itp. i jogurty. Młody już lamentuje, ale co zrobić:Kiepsko:

anielinka
andzia
K. zrobił grzanki z pieczarkami i serem, wcinam juz trzecią:Histeria:

A zapytał czy chcesz? :Oczko:
mniam też bym zjadła grzanke...wogóle coś za mną chodzi, ale nie wiem co... zjadłam właśnie jabłko, ale to nie to czego szukałam...:Oczko:

Nie zapytał, po prostu zrobił:) Podlizuje się chyba:)

gosiammm
andzia
K. zrobił grzanki z pieczarkami i serem, wcinam juz trzecią:Histeria:

A ja ciągle sobie obiecuję, że zacznę się w końcu odchudzać i nic mi z tego nie wychodzi:36_2_39:

Mi też nie jak widać:Kiepsko: