Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
olek zasypia
na obiad mam dzis jajo z ziemniakami..ostatnio mlody je tylko jaja sadzone,czasem jajecznice..gotowanego nie chce

andzia faktycznie tak jest,ze dziewczyny musza wszsytko po rowno i tak samo??

Cafe nawet jak mają takie same zabawki, to potrafią się o nie kłócić:Szok: O jeździki i wózki jest wiecznie wojna, chociaż są identyczne. O ksiażki tez, zawsze chcą naraz taką samą, ale Maryśka ma ostatnio takie jazdy, że makabra, Zośka najczęściej macha ręką i dla świetego spokoju jej ustępuje, np. sytuacja przed chwilą, po zupie poszłyśmy do łazienki umyć ręce, Zosia pierwsza weszła na podest i zaczelam jej myć, no to Maryśka histeria, rzut na podłogę, ciągnięcie mnie za spodnie, trzaskanie drzwiami od pralki etc:Padnięty:

Hello!
Wczoraj mialam jeszcze popisac, ale jakby wszystkiego bylo malo to moje wrzodziska sie odezwaly!!! Nosz, k... m..! Jak na zlosc. Chociaz z drugiej strony to dobrze, ze teraz skoro i tak siedze w domu. Zwolnienie mam do konca tygodnia i mam zamiar wydobrzec do tego czasu. Jedeynym plusem jest 1,5 kg mniej na wadze :)

Mlody o wiele lepiej! Pierwsza noc cala przespana, co prawda z nami, ale bez pobudek i placzu. Dzisiaj biega jak szalony i od razu widac, ze dobrze sie czuje. Zostal mega katar, ale walczymy. Wczorajsze czyszczeni frida skonczylo sie wymiotami.

U nas dzisiaj mega deszczowo. Brrr! Musze na biegu kupic Michałowi buty ciepłe, bo ciagle ma tylko adidasy. Dobrze, ze odpadaja nam kurtki i kombinezony, to mozemy zaszalec z butami.
Przed chwila kupilam w koncu kapcie na all, rozmiar 25 :lup: Z 24 juz mu palce na kilometr wystaja.

Magda dobrze, ze już się lepiej czujecie!!!Niech i te zakichane wrzody odpuszczą:Całus: A Ty byłaś z nimi ostatnio u lekarza, masz jakieś leki na nie?

Zośka przed Marysią przechodziła taki bunt, pisałam Wam kiedyś, ze jest taka złośnica, maruda itd., ale pewnie jak Marysi minie, to u Zosi się reaktywuje:Padnięty:
Może do tego wszystkiego dochodza też piątki, w niedziele miały rzadsze kupajdy, te pobudki nocne, ślinienie, nie wiem...

andzia
magda_79
Andzia pamietam jak Zosia miala humorki, bo to bylo na wakacjach, co? :)
To moze jak Marysi przejdzie to bedziesz miala z glowy :hahaha:
Albo to faktycznie zebole!

No dokładnie, a teraz zupełnie nie ta Zośka, naprawdę:yes:

Hihih! A pamietam jak Zosia histeria za histeria. A przy tym jeszcze Michałowi sie dostalo :hahaha: A MArysia taka usmiechnieta - aniołek :)

magda_79
andzia
magda_79
Andzia pamietam jak Zosia miala humorki, bo to bylo na wakacjach, co? :)
To moze jak Marysi przejdzie to bedziesz miala z glowy :hahaha:
Albo to faktycznie zebole!

No dokładnie, a teraz zupełnie nie ta Zośka, naprawdę:yes:

Hihih! A pamietam jak Zosia histeria za histeria. A przy tym jeszcze Michałowi sie dostalo :hahaha: A MArysia taka usmiechnieta - aniołek :)

:Oczko:
A teraz jest zupełnie odwrotnie, z Zośka się dogadasz, wytłumaczysz, nie robi większych problemów, za to maryśka tragedia!!!

magda_79
Andzia mialam juz pytac wczesniej. Kiedy Stasiu nauczyl sie wydmuchiwac nos??? Nam baaaardzo by sie przydala ta umiejetnosc u Michała, ale za cholere nie moze zrozumiec o co chodzi.

Jejku nie pamiętam, ale myślę, ze ok. 2 rż już raczej tak, na pewno nie stosowaliśmy już wtedy zadnych aspiratorów ani gruszek, ale jak się tego nauczył to nie wiem:Usteczka:

andzia
Anielinka czy Amelka nosi w dzien pieluszkę? Kto oprócz Olka Justynki jest odpieluchowany?
Kurde czas najwyższy się za to zabrać:Zakręcony:

No niestety nosi:( dziś własnie byłam u bratowej i tak gadalismy na ten temat, bo Amelka akurat staneła przez chwile nieruchomo a po chwili powiedziała, "mama zrobiłam siusiu":Szok: no to ja jej tłumacze że trzeba wcześniej zawołać to pójdziesz z mamą na kibelek itd. ale chyba takie gadanie to grochem o ściane...bratowa mi mówiła że jak Julka miała 2l i 2 m. to zaczeła ganiać bez pieluchy, ale to akurat było lato, więc luzik... no a teraz jak to zrobić...hmmm

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka moje dziewczyny tez się czasem zatrzymują i robią, czasem powiedzą. Jak zrobią kupe to zawsze mówią. A kilka razy zdarzyło się, ze po kąpieli usiadły w łazience na nocnik i zrobiły. Latem biegały prawie miesiac bez pieluch i tez niby kumały o co chodzi, ale i tak nic z tego nie wyszło. Mówiłam, ze jak Stasiu pójdzie do p-kola to się ostro za to wezmę, ale wizja przedszkola odległa, więc może wczesniej???