Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
Hej, u mnie kolejna nocka z pobudkami, nie wiem czy to w końcu te 5-tki czy co? Od 1.30 próbowałam je przekonać, zeby poszły spac, skapitulowałam o 3-ciej i zrobiłam mleko:Zakręcony:

Anielinka
czapa super, ale zupełnie nie pasująca do naszej kurtki, będe szukać dalej:)
Cafe oby udało się wszystko porobić!!!Czasu naprawde niewiele zostało, chcecie jechać na zakupy w weekend?

co z ttymi nockami,przeciez ladnie juz spaly,niee?
moze zeby je mecza
a po mleku zasnely bez problemu?
moze glodne?

Nie wiem, ale od jakiegoś czasu tak sie budzą w nocy. Raczej nie głodne, kolacje jedzą, zresztą w tym wieku to już chyba głód nie budzi. I piszczą, ze ścią mlećko, jak dostaną to zasypiają dalej:Szok:

Z zakupami lepiej rzeczuwiście nie przeginac, chociaz ja dwa tyg. przed porodem całą Ikee obleciałam:Oczko:

Hej, hej!
U nas nocka ok, ale ja jakoś co chwile się budziłam, a nad ranem to już wogóle miałam taki okropny sen z Amelką w roli głównej że obudziałm się zsapana...masakra skąd te sny się biorą bleee...

Andzia a co to dziewczynki takie głodomory nocne się zrobiły??? w ciągu dnia ciagle coś jedzą to stwierdziły czemu by w nocy czegoś nie zszamać :Oczko:

Cafe siedz na tyłku ile wlezie, bo już z trójcą dzieci tak nie posiedzisz :):Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia wiem, wiem że ta czapa do Waszych kurtek nie pasuje, ja chyba też jej nie kupie, bo boje się że będzie to samo co z kurtką:) a poza tym najpierw kupimy kurtke, a później coś dobierzemy..tak wogóle to w h&m to straszna bieda z czapkami, mierzyłam w niedzile Amelce jedną taką w paski z pomponem, a drugą z kitty też z pomponem, ale jakoś mnie nie przekonały...lipa jak nic!

A ty też szukasz kombinezownów dla dziewczyn???

andzia
anielinka

A ty też szukasz kombinezownów dla dziewczyn???

To do mnie?
Na razie nic nie szukam, ale jak będzie taka zima jak straszą to może kupie im jakieś używane, tak chociaż na sanki

tak do Ciebie:)
ja narazie nawet się nie rozgladam za kombinezonami, bo mam nadzieje że z zeszłego roku będzie dobry, bo był sporawy, a miał jeszcze nogawki wywijane...ale musze wejść na strych po niego i zobaczyć... a ja jak nie to też tak myslałam jak ty że coś z używanych może dorwe...

My po godzinnym spacerze i po godzinnych fochach Maryśki,w pewnym momencie tak się na nią wydarłam, ze wszyscy się za nami oglądali:Nieśmiały: Strzeliłą focha nawet o to, że Zosia znalazła na chodniku patyk od lizaku, podniosła i wrzuciła do kosza-a ona biedna takiego patyka nie znalazła:Histeria:

justynka1984
u mnie pogoda jest okropna cos się sączy z nieba....a ja wlasnie szukam przepisu na kluski na parze zrobie na dwa dni dzisiaj beda z powidlami w srodku i sosem truskawkowym polane a jutro beda podane z sosem jakims miesnym.... i do tego zupka ogórkowa....

Ja tam zawsze kluchy czyli pyzy:D kupuje, ale na słodko ich jeszcze nie jadłam