Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no ja sugeruje sie dlugoscia wkladki(jesli kupuje na allegro)
i teraz to bedzie pewnie 16-17cm....masakra
to jest 26-27
bartka u nas nie ma...a te modele co maja,to nic fajnego
na allegro podobaja nam sie niektore ale bardzo drogie a z wiadomych wzgledow nie mozemy pozowlic sobie teraz na wieksze wydatki...nie chce zydzic,bo wiem,ze buty sa wazne,ale mamy po prostu ograniczony budzet

andzia
Kurde coś mnie zaczyna gardło drapac::(:

Byłąm dzisiaj oglądac zimowe buty z Korneckiego, nawet fajne, ale 23 były tak akurat na teraz, a że w sklepie było zamieszania, to mam przyjsć po południu, uszykuje mi 24 i będziemy przymierzać. Fajnie jakby pasowały, będzie problem z głowy:yes:

To dziewczynom tak nóżki urosły? wiem że my prawie zawsze równe kupywałyśmy:) a my mamy teraz 22, a na zime rozgladam się za 23...może też zalezy od firmy...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia

Byłąm dzisiaj oglądac zimowe buty z Korneckiego, nawet fajne, ale 23 były tak akurat na teraz, a że w sklepie było zamieszania, to mam przyjsć po południu, uszykuje mi 24 i będziemy przymierzać. Fajnie jakby pasowały, będzie problem z głowy:yes:

To dziewczynom tak nóżki urosły? wiem że my prawie zawsze równe kupywałyśmy:) a my mamy teraz 22, a na zime rozgladam się za 23...może też zalezy od firmy...

My też mamy teraz 22 i te 23 zimowe były takie akurat(są wyjmowane wkładki, więc mogłam dokłądnie sprawdzić) a zimą dojdzie gruba skarpeta itd, więc wolałabym większe. ZObacze jak będą wygladały w tych 24.

andzia
anielinka
andzia

My też mamy teraz 22 i te 23 zimowe były takie akurat(są wyjmowane wkładki, więc mogłam dokłądnie sprawdzić) a zimą dojdzie gruba skarpeta itd, więc wolałabym większe. ZObacze jak będą wygladały w tych 24.

A no tak...a wiadomo że inna firma i już inna rozmiarówka...

Hej baboczki,
mam kurde trochę roboty na kompie, a taaaak mi się nie chce:Kiepsko:
Popołudnie z koleżanką i jej dziecmi milusie, ale Maryśka ma takie fochy o wszystko, że wymiękam. Stachu zaczał dzisiaj jeździć na dziewczyn jeździkach-ćwiczy przez to zginanie kolana i szaleje jak dzik, czym doprowadza mnie do palpitacji serca:Padnięty:

Anielinka te 23 są ok, ale jak zimą dojdzie gruba skarpeta, albo nawet dwie skarpety, to wolałabym większe, zeby w styczniu nie musieć kupować następnych:)
A paputki Befada mają 21 i są ok:)

W koncu moge usiasc wieczorkiemna spokojnie. Michal juz spi, niedlugo na pewno sie obudzi. Biedak nie mogl zasnac, okropnie sie meczyl. Nos zatkany gdzies bardzo wysoko, ale i tak gorsze zeby. Dostal nurofen, ale nie widze, zeby dzialal, Michał nie moze sie wyciszyc :(
P. jesczze w pracy. JAk przyjdzie to musi mi zmienic opatrunek. Brrrr!

Andzia wcale Ci sie nie dziwie ze sie stresujesz jak widzisz Stasia tak szalejacego. No, a z drugiej strony to super, ze tak szybko dochodzi do siebie! Przychodzi jeszcze rehabilitantka?

On tak specyficznie rusza szczeka i jeczy, od razu wiadomo o co chodzi. No i mowi, ze go boli. Niby ma opuchniete w miejscu gdzie beda dolne piatki, ale jedna czworka przebila sie tylko w 2 miejscach, reszta jest bordowa i opuchnieta i mysle, ze to wlasnie ten cholerny zab go boli :(
No, a przy tym katar, co przy jego krzywej przegrodzie nosowej nie jest fajne.

Super, ze rehabilitantja bedzie caly czas przychodzic! A Stasiu chyba fktycznie troche ta noge przeforsowal!

Magda biedny Michaś z tymi ząbkami :Całus: a próbowałaś dawać coś innego niż nurofen? bo może organizm się do niego przyzwyczaił i poprostu już nie działa...podaj np. paracetamol...

Andzia może faktycznie Staś przecholował z szaleństwem skoro kolano opuchnięte, ale z drugiej strony to dobrze że juz zaczyna szaleć, widać że się przełamuje na dobre:))

czesc dziewczyny w koncu doczytlam wszytsko....

ja wlasnie sie napchałam boczkiem pieczonym na patelni , samo zrowie ze tak powiem, do tego ogórki kiszone i mam ochote jeszcze na chałwę no normalnie jak o tym pomysle to chyba powinno byc mi niedobrze....

andzia dobrze ze ze stasiem juz lepiej, nic sie nie stanie jak za bardzo bedzie forsował ta nogę???

magda współczuje ci tych zebolów u miska....u nas narazie spokoj nawet nie widac piatek wiec pewnie jeszcze nie czas....

cafe no u mnie chłopak tez rozrabia jak sie najem słodkiego to normalnie kopie gdzie popadnie, a jak zjadlam teraz boczek to chyba mu to nie podeszło bo normalnie tak sie krecil i kopal ze az mnie skóra cała boli....

mei zastanawialam sie nad tym klientem....chyba sie skusze....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Cześ!!!

Magda zdróweczka dla Michała!!!

magda_79
Korzystajac z okazji, ze jestem w domu to zasiadlam z kawka i wielgachnym paczkiem z czekolada :lup:
A pozniej placze, ze opona coraz wieksza.

Zdolowalam sie dzisiaj jak spojrzalam w lustro. Cala w syfach, a broda az bordowa :( Kilka lat tak nie mialam, a teraz brak tabsow od razu wychodzi. Juzm i przez glowe przeszla mysl, zeby je znowu zaczac brac :lup:

Jakbyś o mnie pisała:Oczko:

U nas dzisiaj deszczowo i ciepło, już jest 10 stopni.