Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Mam nadzieje, ze wyniki beda ok. Lekarz sie nie wypowiadal za duzo. Powiedzial, ze nie za fajnie to wygladalo i tzreba od razu wyciac. zobaczymy! to byl taki wypukly pieprzyk, ktory zaczal mnie swedziec i zmienil troche kolor :(

Madzia będzie git!!!
A bolało to wycinanie?

Nie, nie bolalo! Nawet przyjemne :hahaha: Za to teraz troche ciagnie, szwy ciagna przy kazdym ruchu.

andzia
cafe82
andzia

4 miesiące spały w jednym łóżeczku z nami w pokoju. Później już poszły do Stacha pokoju i kazda do swojego wyrka.

ja sie boje i na pewno nie pojda do olkowego pokoju tak szybko
po prostu mlody jest za maly i glupi,nigdy nie wiadmo,co przyjdzie mu do glowy
tylko gdzie w naszym pokoju zmiescimy dwa lozeczka to nie mam pojecia:Histeria:

ale w nocy chyba nic im nie zrobi?

no wlasnie nie wiem,budzi sie czasem i kilka razy wiec nie wiem
wole miec mlodych na oku

magda_79
andzia
magda_79
Mam nadzieje, ze wyniki beda ok. Lekarz sie nie wypowiadal za duzo. Powiedzial, ze nie za fajnie to wygladalo i tzreba od razu wyciac. zobaczymy! to byl taki wypukly pieprzyk, ktory zaczal mnie swedziec i zmienil troche kolor :(

Madzia będzie git!!!
A bolało to wycinanie?

Nie, nie bolalo! Nawet przyjemne :hahaha: Za to teraz troche ciagnie, szwy ciagna przy kazdym ruchu.

Ojej, a to szwy były? Dużo?

kurde a ja nie ogladalam ani MJM ani usta usta... padlam po na wspolnej na szczescie Kacperek tez zasnal razem ze mna...:)

ja tez sie zgadzam ze przy drugim dziecku nie przezywa sie tak bardzo jak przy pierwszym, no trzecie moze sie chowa samo, ja mam nadzieje ze juz nie bede tego doswwiadczac:) dwojeczka mi w zupelnosci wystarczy:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

kasioleqq
kurde a ja nie ogladalam ani MJM ani usta usta... padlam po na wspolnej na szczescie Kacperek tez zasnal razem ze mna...:)

ja tez sie zgadzam ze przy drugim dziecku nie przezywa sie tak bardzo jak przy pierwszym, no trzecie moze sie chowa samo, ja mam nadzieje ze juz nie bede tego doswwiadczac:) dwojeczka mi w zupelnosci wystarczy:)

:lol:

A ja się ostatnio wzruszam na filmach jak jeszcze nigdy, a na Usta Usta to juz chyba z trzeci raz ryczałam:Niespodzianka:

andzia
kasioleqq

:lol:

A ja się ostatnio wzruszam na filmach jak jeszcze nigdy, a na Usta Usta to juz chyba z trzeci raz ryczałam:Niespodzianka:

Ja odkad jest Michał to tez sie tak wzruszam, czasem na tak banalnych scenach, ze przesada :lup: