Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak pisala Wam Madzia jestesmy w domku, ja czuje sie super dobrze fizycznie:) a Kornelka jest nienajedzonym grubaskiem, cyc niestety nie wystarcza, musimy sie dokarmiac, ale jestesmy silne i walczymy zeby zostal tylko cyc:) ogolnie niunia sie poprzestawiala tzn.od pierwszej nocy bylo tak ze w nocy nie spala a w dzien jak najbardziej...z tym tez musze powalczyc, tylko jakos nie moge sie za to zabrac...
jutro wraca Kacperus nie moge sie juz doczekac tak strasznie za nim tesknie ze poprostu szok...no i on za mna tez zaczyna juz tesknic pyta tesciow ciagle gdzie mama i kiedy do domku...
mial wrocic we wtorek ale zadecydowalam ze musza przywiesc go jutro:) bardzo sie ciesze:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Hej,
jestem dzisiaj słomianą wdową:lol:
Właśnie położyłam zołży, mam nadzieje, ze szybko padną, bo nie spały w dzień. Coś im odbiło i przez godzine lezały i spiewały, Jadźka śpi, nie Jadźka nie śpi, Pepisia śpi, nie Pepisa nie śpi i śmiech. I tak przez godzine, mama nie śpi, tata nie śpi, Stasiu nie śpi i pół rodziny wymieniały łącznie z myszkami, misiami i traktorami:lup:

Cafe jeśli tylko masz możliwość to leż i odpoczywaj ile wlezie. Ja pamiętam, ze mnie po 30 tc było już ciężko, u Ciebie ten plus, ze jesień, więc i tak z Olkiem nie musisz za dużo łazić, u mnie było wtedy gorące lato.
Ja brałam 12*0,5 tabletki, wiec nawet w nocy musiałam wstawac co 2h, to był ból:Padnięty:

Magda szkoda, że się nie uda z tym fitnesem, ja chyba od poniedziałku zacznę Dukana, nie wiem czy jestem gotowa, ale juz nie moge na siebie patrzec, wciaz coś wpieprzam, nie dopina się już w prawie nic::(:
A Stach nie oglądał Pandy, kara to kara, lamenty były straszne-trudno:Padnięty:

Kasioleqq super, że już w domku i że tak dobrze się czujesz. W wolnej chwili opisz nam poród:yes: I też jestem ciekawa jak R? Widział małą?

anielinka
.

Andzia no właśnie tak jak pisałam, że zawsze wymiary są ważne przy ciuszkach, to czy kurtka jest puchowa to chyba chodzi o tą "wate" w środku, no i pewnie chodzi o to czy mozna ją prać w pralce, bo nie chce się komuś prać ręcznie :Oczko:
a z tą ubezpieczalnią to pech, a w zasadzie z tym kierowcą renaulta...kurde ciągle pod górke :Kiepsko: mam nadzieje że jednak jakoś da się to załatwić...
a buty kupiłam w CCC zamszowe pomarszczone kozaki na płaskim:)

Aj się czepiasz ciotka:Oczko:

anielinka
Witam sobotnio...

niedawno co przyszła moja mama i wzieła Amelke do siebie:) a ja musze się wziąść za sprzątanie, ale mam okropnego lenia :Padnięty:

Mama znowu podczytywała, na bank:lol::lol::lol:

KAsioleqq super, ze wszystko ok i ze Kacper juz jutro bedzie z Wami. Ciekawa jestem strasznie jego reakcji na siostrzyczke :)
No i tak jak dziewczyny jestem ciekawa reakcji R.!

Andzia to jakie plany na samotni wieczor???
Ale wesolo masz z dziewczynami. Usmialam sie proby usypiania :hahaha:

Cafe odpoczywaj w kazdej wolnej chwili!

Moja mama bardzo chetnie zajelaby sie Michałem gdybym poszla na fitness. Ale za daleko mieszka. Za duzo wozenia :(
JA niby cos sie ruszam, ale za malo. 2 x tyg, chodze na silownie, biegam na biezni, gram w pingponga, ale to mi nie wystarcza. Moj organizm chyba zaprogramowany jest na wiekszy wysilek i jak tylko nie cwicze to zle sie czuje.

Magda Michał jest superowy!!!
Ty masz naprawdę dużo ruchu, ja przy Tobie to leń śmierdzący, Musiałabym mieć kogoś do towarzystwa, bo sama nie mam mobilizacji. I to towarzystwo musiałoby być sensowne, pamiętam jak kiedyś umawiałam się z kolezanką na bieganie, na pierwsze górcew w lesie siadałyśmy, fajeczki, ploteczki i po 2 h do chaty:lup:

Cafe
no 12 brałam, od razu dostałam taką dawkę, masakra, trzesłam się jak galareta i jeszcze kilka tygodni po pordzie miałam kołatania serca, prawdopodobnie od tego. Szkoda, ze Ci na poczatek nie przepisałm czegoś lżejszego, nospy, luteiny albo cuś. Ja oczywiście z całej siły tzrymam kciuki, żeby udało się jak najdłużej zostać w 3-paku::):
A K. pojechał do Poznania na spotkanie z kolegami z roku. Będzie pił, pewnie nie mało, więc prześpi się u swojej siostry i wróci jutro, po drodze jeszcze musi zrobić większe marketowe zakupy, bo u nas od dawna wspólne są rzadkością:) A Twój Krzychu szybko się wprawi, kilka telefonów i kupi co trzeba:)

Na następnej przerwie napisze wam coś na boczku:)

cześc dziewczyny, wdze ze ja dzisiaj pierwsza

kasiolegg jak to dobrze ze juz wrocilyscie i ze wszytsko w porzadku z wami, a przestawisz kornelie bardzo szybko im szybciej sie za to wezmiesz tym szybciej bedzie spala w nocy....

magda jejku ale ty sie duzo ruszasz ja to nawet jakby mnie wolami zaciagali to i tak bym nie cwiczyla po prostu tego nie nawidze.....

cafe ty to odpoczywaj.....

my wczoraj bylismy na imprezce niespodziance u kolegi zona mu zrobila imprezke urodzinowa ale mial mine jak przyjechal z pracy a tutaj tyle ludzi....mnie czeka takie przygotowanie w listopadzie.....a dzisiaj jedziemy do mojej baci na urodziny, wiec nic dzisiaj nie robie bo babcia robi obiad i podwieczorek wiec mam labe, siedzimy sobie z olkiem i was czytamy.....a S siedzi wpracy....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

hej:)

u nas nocka superowa Kornelka przespala caluska noc z jedna pobudka o 3 a zasnela o 22:) super na prawde:) potam wstala na cyca o 6 pojadla pospalysmy do 8 przebralam ja znow pociagnela cyca o 9zasnela i spi do teraz:) cudo nie dziecko, z Kacperkiem nie mialam tak lekko on w nocy mial kolki a w dzien nie mial zamiaru spac tylko na rekach:) wiec corcia wynagradza oby nie zapeszyc tfu tfu...
dzis przyjezdza moja babcia i brat z rodzinka obejrzec duze dziecko:)
wczoraj brat do mnie dzwoni i mowi: "czesc matka duzej dziewczynki, i duzego chlopczyka czy Ty zwariowalas zeby na takie male mieszkanko rodzic takie duze dzieci???" na poczatku nie wiedzialam o co mu chodzi...
dopiero po chwili zajarzylam ze dla nich 4kg dla noworodka to strasznie duzo, bo ich corcia urodzila sie nie cale 3kg wiec...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

My zaliczyłyśmy godzinny spacerek, Stasiu zgodził się zostać sam, teraz zołzinki poszły na drzemke, a ja się zabieram za lasagne. Na szczęscie mięcho już wczoraj usmażyłam:)
K. się nie odzywał, więc pewnie jeszcze śpi, o 5-tej mi przyszłam smsa, ze właśnie wraca:Szok:

Justynka ale masz fajnie z tymi obiadami. Powiedz mi jak Olka oczka? Jemu to oczko uciekało do środka tak?
Kasioleqq super, ze Kornelka tak ładnie przespała nocke, oby jej tak już zostało!!! A dzieci rzeczywiście masz duże:Oczko: Moje dziewczyny ważyły 4 kg jak miały 2 miesiące albo i więcej:) I czuć radość z Twoich postów, mam nadzieje, ze dołki poszły w zapomnienie i wszystko się jakoś poukłada:Całus: Pokaż nam swoją królewne

Witam niedzielnie...

A my dziś zaszaleliśmy ze spaniem, my wstaliśmy o 9, a Amelka o 10::): ale to dlatego że wczoraj poszliśmy spać koło 24, bo byliśmy u mamy na imieninach i troche się zasiedzieliśmy, ale Amelka miała towarzystwo kuzynki więc dziewczyny szalały, pod koniec już były tak umeczone, że poległy na łóżku i zachciało im się spać, więc trzeba było się zmywać...
U nas dziś słonko świeci, ale okropnie zimny wiatr wieje..brrr

Kasioleq :Całus::Całus::Całus: suuuper że już jesteście w domku i naprawde fajnie się Ciebie czyta i troche zazdroszcze Ci dzidzi :Oczko:
pokaż koniecznie jakieś fotki Kornelci, a dzieci masz rzeczywiście bardzo duże:yes:
napisz jak sytuacja z R.?

Andzia ale Ci małż zabalował:Szok:

Magda szkoda że z fitnesem nic nie wyjdzie:( choć ja myśle że i tak masz baaardzo dużo ruchu :yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif