Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
anielinka
Andzia ja takie właśnie widziałam w zabawkowym i myślałam że już dziś kupie:) a wiadomo że na all to trzeba poczekać i jeszcze za przesyłke zapłacić, a ja w gorącej wodzie kąpana :Oczko:

No tak::):

cafe82
moi rodzice maja przyjechac na kawke...a u mnie syf,ze hej
ojciec bedzie mial co komentowac :Szok:
a wkurza mnie ostatnio...i jego madrosci na kazdy temat :Histeria:

Jednym uchem wpuść, drugim wypusć:Oczko:

i tak robie ale pieprzy momentami takie pierdoly,ze glowa mala
nie wiem kryzys wieku sredniego?czy co?

andzia
cafe82
no i dowiedzialam,ze moja siorka wyjezdzaja na stale do wroclawia:(
samolubnie stwierdze,ze wcale mi to nie na reke:(no ale ma swoje zycie,swoje plany-wiadomo

Moja wyjeżdża w piątek do P-nia i też mi się usram nawet nie wiesz jak bardzo:Niewiniątko:Taki lajf

nooo:(
liczylam,ze chociaz mlodego wezmie na spacer i takie tam...zaczyna mnie to wszsytko przerazac:(
zima,K ni ma a ja z trojka :Histeria:

cafe82
andzia
cafe82
no i dowiedzialam,ze moja siorka wyjezdzaja na stale do wroclawia:(
samolubnie stwierdze,ze wcale mi to nie na reke:(no ale ma swoje zycie,swoje plany-wiadomo

Moja wyjeżdża w piątek do P-nia i też mi się usram nawet nie wiesz jak bardzo:Niewiniątko:Taki lajf

liczylam,ze chociaz mlodego wezmie na spacer i takie tam...zaczyna mnie to wszsytko przerazac:(

Dasz radę!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym się rozejrzała za jakimś żłobkiem albo klubem malucha dla Olka:yes: Zawsze to jedno dziecko mniej w domu!!!

andzia
cafe82
andzia

Ja bym się rozejrzała za jakimś żłobkiem albo klubem malucha dla Olka:yes: Zawsze to jedno dziecko mniej w domu!!!

no dam,bo musze
zreszta komu ja tu marudze :Oczko:
klub na pewno ale na wiosne...teraz boje sie chorob...K mowi,ze mam racje i na razie zrezygnowalismy-mowisz,ze zla decyzja??

cafe82
andzia
cafe82

no dam,bo musze
klub na pewno ale na wiosne...teraz boje sie chorob...K mowi,ze mam racje i na razie zrezygnowalismy-mowisz,ze zla decyzja??

Nie, absolutnie tak nie myślę.
U mnie Stachu był od samego początku w p-kolu, dlatego wiem, ze wtedy jest łatwiej. Ale też sporo chorowaliśmy jak pamiętasz. Jak Ci będzie ciężko, to najwyżej wynajmiesz sobie jakąś pomoc na kilka godzin dziennie, chociażby po to, zeby wyszła z Olkiem na spacer czy pomogła małych wykąpać jak K. nie będzie. My tez przez jakiś czas rozważaliśmy takie rozwiązanie, ale jakoś się obeszło, z tym, ze K. nigdy nie wyjeżdzał na kilka dni. A powiem Ci, ze teraz jest naprawde super i gdyby nie Stasia gips to byłoby wręcz idealnie:lol:

andzia
cafe82
andzia

no dam,bo musze

Nie, absolutnie tak nie myślę.
U mnie Stachu był od samego początku w p-kolu, dlatego wiem, ze wtedy jest łatwiej. Ale też sporo chorowaliśmy jak pamiętasz. Jak Ci będzie ciężko, to najwyżej wynajmiesz sobie jakąś pomoc na kilka godzin dziennie, chociażby po to, zeby wyszła z Olkiem na spacer czy pomogła małych wykąpać jak K. nie będzie. My tez przez jakiś czas rozważaliśmy takie rozwiązanie, ale jakoś się obeszło, z tym, ze K. nigdy nie wyjeżdzał na kilka dni. A powiem Ci, ze teraz jest naprawde super i gdyby nie Stasia gips to byłoby wręcz idealnie:lol:

no jakos to zorganizujemy
wiem jedno-na pewno nie bede dzwonic ani po mame ani tymbardziej po tesciowa,nie i juz,
bardzo chce dac ze wszsytkim rade...K postara sie nie wyjezdzac ale zawsze cos moze wypasc a poza tym i tak z reguly nie ma go do 18 ...

andzia
cafe82
andzia
Nie mógł uwierzyć oczom - zobacz, co znalazł w chlebie - Wiadomości - WP.PL

:Szok::Szok:

bleeee:Histeria:

ja biore sie za ciacha
Najprostsze ciasteczka maślane

olek je uwielbia...i nawet K tez

ja z nudow bede piekla co drugi dzien :sofunny:

Smakuja podobnie jak takie maślane ze sklepu?
A robiłaś kiedyś te serowe? Jak Ci smakowały?

tak,smakuja jak te maslane - krakuski? bardzo podobne
a serowe robilam,powiem szczerze ze srednio ale chyba dalam za malo sera...nie wiem,albo ser nie taki?

No ja tez pisałam do Kasioleqq i echo...
Cafe no nie wiem co z tymi ciachami, nam one b. smakują, ale wiadomo każdy ma swój gust, a te maślane wyglądają smacznie:)

K. wrócił z pracy, jadł przed chwilą obiad, oczywiście sępy dwa go otoczyły i Zośka mówi:daj.
K. nie mówi się daj.
Z. patrzy zdziwiona, a Maryśka mówi: popoś, Jadźka, popoś.
Zośka: poposie:)
Maryśka: blawo Jadźka, blawo:)

andzia
No ja tez pisałam do Kasioleqq i echo...
Cafe no nie wiem co z tymi ciachami, nam one b. smakują, ale wiadomo każdy ma swój gust, a te maślane wyglądają smacznie:)

K. wrócił z pracy, jadł przed chwilą obiad, oczywiście sępy dwa go otoczyły i Zośka mówi:daj.
K. nie mówi się daj.
Z. patrzy zdziwiona, a Maryśka mówi: popoś, Jadźka, popoś.
Zośka: poposie:)
Maryśka: blawo Jadźka, blawo:)

:sofunny::sofunny::sofunny:

Ale Wy macie wesolo!