Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochane! Alez Wy zwarte i gotowe od rana!
U nas juz mysl, ze w miare ok. Ale wieczorem jescze byla jedna akcja. Michał tak mocno zwymiotowal, ze P. musial prac materac z naszego lozka. Dobrze, ze jest dwustronny. Spalam z recznikiem w rece, zeby miec w razie czego. Na szczescie do rana nie bylo juz zadnych atrakcji. Wlaczymy z oiciem, a ja za chwila sprawdzam czy cos nasikal :lup:

Pogoda fatalna! Zimno, wieje, ciemno. Brrr! Musze isc z Miskiem na poczte, jeszcze chwile odpoczne.
Ja tez juz farelke wyjelam. Terz Michał w grubej bluzie, bo jest taaaak zimno w domu.

Wczoraj tesciowa tak bardzo mi podniosla cisnienie. Napisze potem na boku.

Gosia Kuba suuuper! Taki przystojniaczek. A jaki szczesliwy z kolezanka :hahaha:

Udaly nam sie te wrzesniowe maluchy :)

Gosia zagladaj do nas czesciej, bo baaardzo Cie tu brakuje.

Andzia Michał tez wiecznie odkryty pomimo, ze ma duza koldre. Ale nie zakladam mu skarpet na noc, mi przeszkadzaja i wydaje mi sie, ze to niewygodne.

KAsioleqq super, ze dzisiaj usg. Zobaczysz kruszynke :) Piekne chwile!
Zapomnialam wczesniej napisac, ale Kacper swietnie gada!!!!

Cafe wiem, ze te obok siebie pzrerażają szerokością, ale moim zdaniem mimo wszystko sa lepsze. My wjedziemy naszym przez wejściowe drzwi, ale i tak zostawiamy go na klatce. Przy tym, który pokazałas mam wrażenie, ze jest mało miejsca, przy spacerówce takie dwulatki już będą miały ciasno na nóżki, poza tym oglądałam te wózki i puste pchało się dość cieżko, podjechanie pod krawężnik jest tez dość trudne. A tu u mnie jest jedna mama, która ma właśnie taki wózek, je córeczki mają już prawie 3 latka i mówi, że wiecznie jest kłótnia, która ma siedzieć z przodu, a która z tyłu.

Wiadomo, ze to jest tylko moje zdanie i tak zrobicie jak uważacie za słuszne. JA przed kupnem naszego poczytałam trochę na forum o bliźniakach i generalnie te obok siebie wygrywały.
Najlepiej naprawde pooglądac na żywo, pojeździć po sklepie itd. Wózek bliźniaczy musi byc przede wszystkim wygodny dla mamy, bo wiadomo, ze to Ty bedziesz sie s nim męczyć:Oczko:

Acha, a my nasz kupiliśmy na all używany, ale w stanie idealnym, ale to już chyba pisałam:lol:

andzia
Cafe wiem, ze te obok siebie pzrerażają szerokością, ale moim zdaniem mimo wszystko sa lepsze. My wjedziemy naszym przez wejściowe drzwi, ale i tak zostawiamy go na klatce. Przy tym, który pokazałas mam wrażenie, ze jest mało miejsca, przy spacerówce takie dwulatki już będą miały ciasno na nóżki, poza tym oglądałam te wózki i puste pchało się dość cieżko, podjechanie pod krawężnik jest tez dość trudne. A tu u mnie jest jedna mama, która ma właśnie taki wózek, je córeczki mają już prawie 3 latka i mówi, że wiecznie jest kłótnia, która ma siedzieć z przodu, a która z tyłu.

Wiadomo, ze to jest tylko moje zdanie i tak zrobicie jak uważacie za słuszne. JA przed kupnem naszego poczytałam trochę na forum o bliźniakach i generalnie te obok siebie wygrywały.
Najlepiej naprawde pooglądac na żywo, pojeździć po sklepie itd. Wózek bliźniaczy musi byc przede wszystkim wygodny dla mamy, bo wiadomo, ze to Ty bedziesz sie s nim męczyć:Oczko:

Acha, a my nasz kupiliśmy na all używany, ale w stanie idealnym, ale to już chyba pisałam:lol:

a widzisz,po kobylinie jezdza trojaczki :Histeria: wlasnie w tym wozku...i jak go macalam,to wydawal sie suuper..i jedna reka mozna doslownie prowadzic w razie potrzeby
nie wiem juz
do zadnego nie jestem na stowe przekonana

cafe82
andzia

a widzisz,po kobylinie jezdza trojaczki :Histeria: wlasnie w tym wozku...i jak go macalam,to wydawal sie suuper..i jedna reka mozna doslownie prowadzic w razie potrzeby
nie wiem juz
do zadnego nie jestem na stowe przekonana

Mi se wydaje, ze on jest fajny dla maluchów, ale na spacerówkę już nie bardzo.
Ale to Ty będziesz nim jeździć i Ty musisz zdecydować:)

jaaa dziewczyny nie moge ruszyc dupska zeby troche ogarnac jakos mi sie nie chce a pogoda faktycznie przeraza;/

cafe ja sie nie wypowiadam bo sie nie znam ale mnie sie wydaje ze te obok sa fajniejsze bo dzieci siedza rowno a nie jedno za drugim, mnie sie bardzo podoba wozek zolzinek wydaje sie solidny, ale to tylko moje zdanie;/
a jesli mialabym go kupic to faktycznie wolalabym jechac zobaczyc na zywo:)

Magda dobrze ze Misiu lepiej:) sił dla Was:***
Kacper gada ale nie tak dobrze jak Michalek, mam kilka nagranych jego rozmow ale nie umiem ich wrzucic...poza tym nie bardzo mozna go zrozumiec, tzn.ja rozumiem ale nie kazdy go rozumie...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Cafe ja tez chciałam kupic spacerówke, tez taka obok siebie, taką lżejszą, ale wciaż coś i jakoś nie kupiliśmy. I teraz juz raczej nie kupimy, chociaz ja chciałabym jak najdłużej z wózka korzystac, Stasiu po 2-gich urodzinach przestał jeździć wózkiem, wszedzie piecho albo rowerkirm, no ale on był jeden. Bałam się trochę jak to będzie nad morzem np. z tym wózkiem naszym, ale jakoś daliśmy rade. Minus jest taki, że zajmuje cały bagażnik.

Andzia ale fajnie, ze dziewczyny polubily te gry. JA je kupie Michalowi na urodziny. Kasy nie mamy, wiec prezent bedzie skromniutki.

Michał juz zupelnie z wozka nie korzysta. Wolalabym czasem go jeszcze powozic, ale ciagle tylko: na nozkach! :)

KAsioleqq daj znac jak po lekarzu!
A paplanine KAcpra chetnie posluchamy. moze wrzuc przez Picase?!

Ja bym bardzo chciala nagrac Michała, ale nic na zawolanie. Ciezko jest uchwycic te jego teksty. A najliepiej jest na spacerach. Np. Mamo, motoj jedzie, widzialas?
Albo: idziemy na spacerek, wieeesz?
Dodaje duzo takic hwyrazow, ktore jak on mowi to brzmia mega smiesznie. a jak go o cos zapytam czy chce to zawsze: noooooo!

Witam...ale miałam ddziś czytania...fiu-fiu
A u nas pogoda piękna, słonko świeci, co prawda temp. nie za wysoka, no ale już chyba nie ma co liczyć na 20 st. :Oczko:

Andzia
Amelka od urodzenia spi pod kołderką i też kiedy się nie obudze to ciągle rozkryta, ale zakładm jej skarpetki, więc w girki nie zmarźnie:)
Cafe mi podoba się ten wózek, wygląda na bardziej zgrabniejszy... no ale ja tam się nie znam, a może później faktycznie dzieci mogą się kłócić o miejsca...
Kasioleq czekam na wieści po usg:)
Magda ciesze się że z Miśkiem już lepiej!!!Buźka:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif