Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez bz szalu po zakupach. Bylam z Michałem. Totalna porazka. Ksiazkowo pokazal jak wyglada bunt dwulatka, łacznie z rzucaniem sie na podloge. Akurat to mnie strasznie rozsmieszylo, poczekalam az mu przejdzie i chcialam wziac za reke, a maly gad: oddaj to! To moja reka! :sofunny:
Wtedy nie bylo mi do smiechu, caa spocona ciagnelam go po sklepach.
Kupilam Miskowi kalosze, pamiatke chrztu na jutro, no i najwiecej czasu spedzilismy w Smyku przy grach. Nic ciekawego nie bylo i wzielam fajne puzzle z Trefla. W srodku sa 4 zwierzatka, kazde zlozone z kilku puzzli. Fajny pomysl.
Gry chyba zostawie juz na urodziny :)

anielinka fajnie, ze zadowolona jestes z wyjscia i ze dalas rade :) Amelka steskniona?

Anielinka jak przeczytałam, ze mama zaproponowała, ze zajmie sie Amelka, to pierwsze co pomyślałam, ze czytała naszą wczorajsza rozmowe:D
Fajnie, ze zakupki sie udały i nogi dały pochodzic:yes:

Magda znam te histerie:yes:
A te gry to ogólnie cieżko kupic, Granna ma mnóstwo gier i z reguły w sklepach mają tylko po kilka. Moze na all. spróbujecie?

andzia
Anielinka jak przeczytałam, ze mama zaproponowała, ze zajmie sie Amelka, to pierwsze co pomyślałam, ze czytała naszą wczorajsza rozmowe:D
Fajnie, ze zakupki sie udały i nogi dały pochodzic:yes:

Magda znam te histerie:yes:
A te gry to ogólnie cieżko kupic, Granna ma mnóstwo gier i z reguły w sklepach mają tylko po kilka. Moze na all. spróbujecie?

:hahaha: chyba wszystkie mamy nas podczytują, bo ostatnio podajże Cafe jak napisała że chciałaby żeby mama zajeła się Olkiem, to następnegp dnia zaproponowała pomoc :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

a ja kupilam te gry....i powiem wam,ze oprocz tych andziowych byla cala masa innych
na razie olek nimi rzucal ale popracuje nad dziadem:Oczko:

magda pytalas o wozek..powiem ci,ze ogolnie olek woli pieszo ale mi teraz wygodniej z wozkiem...wiec wyglada to tak,ze troche pieszo ,troche wozku

ale misiek dal popis...ehhh...dobrze to znam

anielinka szkoda,ze sobie nic nie kupilas ale tak to uz jest...wazne,ze troche odpoczelas od domu

andzia w samochodzie dziewczynki tez wariuja?
na szczescie olek lubi jezdzic autem....duzo jezdzimy wiec sie pewnie przyzwyczail

a my jutro skoczymy sobie na jakies zakupy chociaz
wkurzylam sie na ojca i przeszla mi ochota na wyjazdy ale K mnie namowil,wezmiemy olka ze soba i tyle...coprawda do kina nie pojdziemy ale polazimy,zjemy cos dobrego ....zawsze cos
i tak musze kupic jakies prezenty na chrzciny
poza tym olkowi cos na jesien
a nie wiem co bedzie pozniej,czy bede na chodzie...wole wykorzystac to,ze poki co czuje soe dobrze

Cafe pewnie, że jedźcie, a co, sama mnie dzisiaj namawiałaś:lol: A ojciec może nas poczyta i zmieni zdanie:hahaha:

My na jesien mamy rzeczy, ale musze przy nastepnej okazji rozejrzec sie za kurtkami na zime, zeby miec w czym wybierac.

a zołzy w aucie-dramat. Nad morze wyjezdzaliśmy o 3 w nocy i małpy zasnęły dopiero przed 6-tą i to na pół godziny. W ogóle jak gdzies wyjezdzamy to zazwyczaj Stasiu zasypia, a one nie:Kiepsko:

andzia
Cafe pewnie, że jedźcie, a co, sama mnie dzisiaj namawiałaś:lol: A ojciec może nas poczyta i zmieni zdanie:hahaha:

My na jesien mamy rzeczy, ale musze przy nastepnej okazji rozejrzec sie za kurtkami na zime, zeby miec w czym wybierac.

a zołzy w aucie-dramat. Nad morze wyjezdzaliśmy o 3 w nocy i małpy zasnęły dopiero przed 6-tą i to na pół godziny. W ogóle jak gdzies wyjezdzamy to zazwyczaj Stasiu zasypia, a one nie:Kiepsko:

ojciec tak sie zaparl ,ze za cholere zdania nie zmieni .. mowie do niego,ze nie wiem czy dam rade za tydz,bo odpukac nigdy nic nie wiadomo ale nie dotarlo do niego
ee tammm...damy rade

ehhh babki tak WAs podczytuje ale nie mam weny zeby odpisywac...
na watku wrzesniowek 2010, mamy juz dwie dzidzie, a dwie bardzo blisko, bo w szpitalu juz z rozwarciem mamuski leza...
troche mnie to przeraza nie zdarzylam sie oswoic a zaraz Kornelia bedzie z nami...
ciesze sie ale to ogromny szok, bedzie pewnie dla nas wszystkich R.mowi ze tez sie boi, a tesciowa stwierdzila, jak zasialiscie to bedziecie miec...moja mama tez mowi ze sie boi o mala, bo przy Kacprze nie wie jak sobie poradze on jest taki zywotny i w ogole, no ale przeciez musze dac sobie rade nie jestem jedyna w takiej sytuacji...

bylismy na zakupach i dupa...gier nie dostalismy...wkurzylam sie bo brakuje mi juz pomyslow zeby bawic sie z tym malym gadem, i mialam nadzieje ze uda nam sie kupic te gierki...no ale nie...bylismy w komisach sa fajne wozeczki ale drogie, no ale tesciowka ma jakas kolezanke na wsi ktora ma wozek i chce 10tego go sprzedac, z calkowitym wyposazeniem i mata edukacyjna za 200zł, dostalam zdjecia na maila, bardzo mi sie podoba ten wozeczek i chcemy go tylko zobaczyc na zywo i jak bedzie ok, tak jak na zdjeciach to bierzemy:) chociaz jeden problem bedzie z glowy:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

cafe82
andzia

ojciec tak sie zaparl ,ze za cholere zdania nie zmieni .. mowie do niego,ze nie wiem czy dam rade za tydz,bo odpukac nigdy nic nie wiadomo ale nie dotarlo do niego
ee tammm...damy rade

Cafe pewnie ze dacie rade:) zakupy z dzieckiem to nie koniec swiata...za pare miesiecy zakupy z jednym dzieckiem to bedzie dla Was rarytas...:36_19_3:

Anielinka fajnie ze mama zaproponowala zajac sie Amelka:) no i super ze moglas pochodzic swobodnie;)

Andzia fajnie ze kupilas sobie buty na jesien, ja tez musze cos poszukac...
wierze Ci ze zakupy z dziewczynami i jazda samochodem to drmat, my po ostatnich zakupach z mlodym juz nie wybieramy sie tak chetnie, w aucie jest spokojny bo lubi jezdzic autem i zazwyczaj spokojnie siedzi i oglada samochody i autobusy najwieksza frajde sprawiaja mu tramwaje;)

Magda to Ci Michal strzelil popisówe;) no coz cicha woda...:lup:

kasioleqq
cafe82
andzia

ee tammm...damy rade

Cafe pewnie ze dacie rade:) zakupy z dzieckiem to nie koniec swiata...za pare miesiecy zakupy z jednym dzieckiem to bedzie dla Was rarytas...:36_19_3:

Święta prawda:yes:

Kasioleqq a Ty się trzymaj dzielnie, dacie rade!!!
Za kilka lat jak Twoje koleżanki będa rodzić, to Ty bedziesz juz miała odchowane dzieci i będziesz mogła szaleć!!!
Fajnie jakby się udało z tym wózkiem, bo cena rzeczywiscie kusząca.

A ja miałam poszykowac ciuchy na jutro, a z lekka mi sie nie chce. Od rana bede znowu latac jak kot z pecherzem

Witajcie!

Oluś wszystkiego najlepszego na te 2 urodzinki!!!!!

Dziewczyny, przepraszam ale nie doczytałam wszytskich postów.....::(: Wczoraj tak sie opiłam kawą, że cała noc serce mi waliło jak szalone...nie mogłam zasnąć....spalam 3 godziny i bylam do 2 w pracy...odwiedzilam teściową.....przed chwila skończyłam plan wynikowy pisać i jestem mega zmęczona:Zakręcony: Padam!!!Zajrzę jutro....a w pracy masa roboty i dyscypliny.....

hej babolki:)

widac ze weekend sie zaczyna nawet nie mialam co poczytac...

Andzia tez sie tym pocieszam ze ja bede sie bawic a moje znajome beda siedziec w pieluchach...:lup:- udanej imprezy, zabieracie dziewczynki a Stasiu???

vercia ja nie pije kawy, i serce tez wali mi jak szalone... ale to tylko jak jestem w ciazy;/