Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej mamuski,

pozalilam sie na boku...troche sie rozpisalam mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi...

magda moje dziecko tez mogloby ogladac caly dzien bajki sila go trzeba odrywac od TV, ale swoje za pazurkami ma jak wiecie...

Andzia zakop dol i faktycznie moze popros W.zeby pomogla zakupy dobrze Ci zrobia;)

nie pamietam co mialam napisac...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Magda oj to macie problem!!! Kurcze, jak ja pracowałam i t. zajmowała się Stasiem to też nagle wyszło, że musi na 6 tyg. jechać do senatorium. Cała rodzina byłą zaangażowana w poieke nad Stachem, ja wzięłam tyle wolnego ile mogła, kilka dni moja mama, mój tata, brat, nawet Weronika nie poszłą kiedyś do szkoły, kilka dni był na wsi u mojej babci, kilka razy u rodziców naszego znajomego, no kombinacje alpejskie i ciągła nerwówka. Na szczęście Stasiu tak jak zołzy był cygańskim dzieckiem i wszędzie było mu dobrze::):

czesc dziewczyny

my dzisiaj o 8 wstalismy i polecielismy do tesciow na sniadanie a dokladnie sie wprosilismy z olkiem bo nie mielismy chleba.....ja nie mam pomyslow na tego mojego rojbra, on ogolnie nie rozrzuca zabawek, ale za to chodzi i dokucza kotom chodzi i za co je zlapie to jego no mowie wam za ogon czy lape i tak je trzyma a te sie dra ale przed nim nie uciekaja....juz nie wiem czym go straszyc mowie ze to kotki boli a ten mi kiwa glowa ze mowie prawde i tak dalej robi swoje...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia
Magda oj to macie problem!!! Kurcze, jak ja pracowałam i t. zajmowała się Stasiem to też nagle wyszło, że musi na 6 tyg. jechać do senatorium. Cała rodzina byłą zaangażowana w poieke nad Stachem, ja wzięłam tyle wolnego ile mogła, kilka dni moja mama, mój tata, brat, nawet Weronika nie poszłą kiedyś do szkoły, kilka dni był na wsi u mojej babci, kilka razy u rodziców naszego znajomego, no kombinacje alpejskie i ciągła nerwówka. Na szczęście Stasiu tak jak zołzy był cygańskim dzieckiem i wszędzie było mu dobrze::):

Ehh, u nas to nie wyjdzie. Michał wszelkie nowosci okropnie przezywa, ale to bysmy jakos przeszli. Po prostu nie ma nawet jednej osoby, ktora moglaby sie nim zajac.
Moja mama i P. na etatach nauczycielskich, nie moga brac urlopow w roku szkolnym. Moj tata wyjechal. Rodzenstwa nie mam. Wszyscy znajomi pracuja :(

Witam...u nas rano świeciło słonko, a teraz już padało i tak na przemian...:Rozgniewany:
rano już byliśmy na zakupach spożywczych, później w rossmanie, bo pampersy się skończyły, kupiłam dziś po raz pierwszy rozm. 5 i jak na moje oko to są za duże, musze jej podwijać, bo zwisają, jakby coś tam ciężkiego miała:) następnym razem kupie jeszcze 4+

Magda ale lipa wyszła z tą opieką dla Michała:( a P. też nie ma rodzeństwa???
Andzia :Całus: a co to za depresja już jesienna Cię dopadła?:) aż dziwne że Tobie nie chce się iść na impreze:) a w ostateczności nie masz jakiejś kiecki żeby załozyć na tą impreze?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Położyłam zołzy, wyszłyśmy na pół godzinki, dłużej nie chciałam Stasia zostawiać, po spacerze troche poprawiły im się humory i na hasło:serek nawet posprzątały zabawki.
I udało nam się we czwórkę pograć, ale dwie rundki, więcej już nie można, bo zaczynają głupieć:)

Magda kurcze, to rzeczywiście masz zagwozdkę:Zakręcony: A teściu sam nie da rady z Michałem? Wiadomo już kiedy teściówka musi iść do szpitala?

Justynka jak STasiu był mały to tez tak męczył kota moich rodziców, kot najpierw się go straszliwie bał i uciekał, a później STasiu tak go wyszkolił, że nawet na przyczepie od traktora go woził:lol:

Anielinka ale Amelka chudzina, u nad piątki robią się ciasne:Histeria:
A kieckę na biedę mam, ale nie mam butów i chciałam laskom kupić jakieś sukienki, bo tez nie mam je w co ubrac, gdyby było ciepło to mam letnie kiecki, ale za okniem normalnie listopad.

anielinka
magda_79
Ojej, jak poczytam co dzieci wyprawiaja.... Wow! Na pewno moje drugie takie bedzie :lup:

Magda szczerze mówiąc to ja nie wiem o czym Andzia i Cafe piszą :Oczko:
gorzej jak to prawda że drugie dziecko to przeciwieństwo pierwszego, wtedy to ja zobacze co to znaczy mieć dziecko, bo teraz to ja mam sielanke:Oczko::))

Szczęściary.
JA to nie wiem o czym Wy piszecie, dopóki nie spędziłam kilku godzinek z Michałem to też była to dla mnie abstarkcja:oczko: